o hep istedide ben hep aman dur simdi buda olsun suda olsun diye durdurdun belki emin olurum degisir diye
dalga gecmeyi bırak bence eski yazıları bilen ne oldugunu bilir sizin yüzünüzden konum kapanmasın baska yerlere bulasssZevk
Gezme
Sefa
Ben hic bilmiyorum saniyorum hayatyan zevk sefa almasini.Biraz acar misiniz nasil olunuyor? Neler yapiyorsunuz?
şunun cevabını alamadım. sende bir zamanlar çocuk istiyordun.o hep istedide ben hep aman dur simdi buda olsun suda olsun diye durdurdun belki emin olurum degisir diye
bosanırsam bi daha evlenmicegim icin dedim onu en azından cocugum olsun nasılda bi daha evlenmicem diye cocuk isterim aslında ama iste kararsızım esime hic güvenmiyorum
kpss ye giricem iste insallah atarsam kafam daha rahat olur
dalga gecmeyi bırak bence eski yazıları bilen ne oldugunu bilir sizin yüzünüzden konum kapanmasın baska yerlere bulasss
cocuk istiyorum tabi ama olmadı klasık baba evi modu girer bi ise calısırsın 1500 den asagı maas yok bide ben takım lideri olarak calıstım 2200 falan maasları sonrasıda yükseliyo maksat calısmaksa is cok ben suan kendim tercih etmiyorum kpss var iste ona giricem bakalım kısmet olursa atarsam kafam daha rahat olur cocuk konusundaşunun cevabını alamadım. sende bir zamanlar çocuk istiyordun.
eşine tek güvenmiyorsun, kendine de güvenmiyorsun..
çünkü geleceğini net görmüyorsun.. boşanırsan çocuğa eşinin desteği olmadan bakamayacaksın, çünkü çalışmak istemeyen bir yapıdasınbence kafan çok karışmış. sende ne istediğini bilmiyorsun.
mat yapmıcam zaten calısmadım ama güncel bilgilerime güveniyorum bide bunca acık varya bi sekılde hakkarıda olsa yazıcam yani yeterki cıksınen son nezaman ders çalıştın? mat tarih vs gördün?
kpss hiç kolay birşey değil. ne mezunusun
7 yıl boyunca hayatın nasıl geçti, eleştirmek için sormuyorum
Hakkari de Starbucks yokturdur, orayı yazma (Valla tutamadım kendimi ya)mat yapmıcam zaten calısmadım ama güncel bilgilerime güveniyorum bide bunca acık varya bi sekılde hakkarıda olsa yazıcam yani yeterki cıksın
dengesiz cok iste bunlar yüzünden kac tane konum kapandı bi tipleri görmemek icin buraya bi engelle tusu olmalı ne onla benim konumu görsün be ben onlarınNe saçma tipler dolu burda allahım.. Hepsini tek tek alıntı yapmaya vaktim yetmez.. Starbucksta büyür o diyen mi ararsın,altınları al kaç diyen mi !!
Konu sahibesi sende kocana tamam canım yavaş yavaş düşünürüz de oyala hemen istemiyorsan. Şu adamları yola getirmeyi çözemedik bi türlü.. Bana sorarsan yapma çocuk,çünkü eşine evliliğine güven sorunun var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?