kocam cocuk diye tutturdu gene

Limoncum 7 yil az zaman degil.bence eger kendini hazir hissedersen olsun bebisin bence cokta sirin bir anne olursun esindende iyi baba olacagina inaniyormussun olsun bi tane bebisin

kpss ye giricem iste insallah atarsam kafam daha rahat olur
Zevk
Gezme
Sefa

Ben hic bilmiyorum saniyorum hayatyan zevk sefa almasini.Biraz acar misiniz nasil olunuyor? Neler yapiyorsunuz?
dalga gecmeyi bırak bence eski yazıları bilen ne oldugunu bilir sizin yüzünüzden konum kapanmasın baska yerlere bulasss

o hep istedide ben hep aman dur simdi buda olsun suda olsun diye durdurdun belki emin olurum degisir diye
şunun cevabını alamadım. sende bir zamanlar çocuk istiyordun.
eşine tek güvenmiyorsun, kendine de güvenmiyorsun..
çünkü geleceğini net görmüyorsun.. boşanırsan çocuğa eşinin desteği olmadan bakamayacaksın, çünkü çalışmak istemeyen bir yapıdasın bence kafan çok karışmış. sende ne istediğini bilmiyorsun.

bosanırsam bi daha evlenmicegim icin dedim onu en azından cocugum olsun nasılda bi daha evlenmicem diye cocuk isterim aslında ama iste kararsızım esime hic güvenmiyorum

Ah yapma be limocu. Şu konuyu gördüm dedim bari kıza çok yüklenmeseler. Ama şu cümlenin elle tutulur yanı var mı? Bu zamana kadar açtığın tüm konular tüm fikirler aldığın tüm kararlar seni bağlar saygı duyarım. Ama kusura bakma "çocuk" fikrine bu şekilde bakılmasına saygı duyamıyorum.

kpss ye giricem iste insallah atarsam kafam daha rahat olur

dalga gecmeyi bırak bence eski yazıları bilen ne oldugunu bilir sizin yüzünüzden konum kapanmasın baska yerlere bulasss

en son nezaman ders çalıştın? mat tarih vs gördün?
kpss hiç kolay birşey değil. ne mezunusun
7 yıl boyunca hayatın nasıl geçti, eleştirmek için sormuyorum

"ben cocukları cok severim cevremdeki hele hele kız cocukları bayılır bana onlarla ilgilenir gezdiriri makyaj yapar ohe sürerim falan kız cockları bayılır hani " Bu cümlenizden sonra bence çocuk yapmayın. Çocuk yetiştirmek ve sevmek farklı iki kavramdır. Severseniz başkalarının çocuklarına "agu gugu" dersiniz biter. Ama çocuk sorumluluğu farklı birşeydir. Onun için size katılıyorum siz kendiniz tamam ben hazırım diyene kadar çoluk çocuk mevzundan uzak durun.
Dipnot: Çocuklara makyaj ve benzeri ürünleri sürmenin kimyasal olmasının yanı sıra çok daha kötü etkileri vardır.
Allah yolunuzu acık etsin.

Valla bence de 20 yasindaki gelin cocuk gelindir
Seni severim limoncu, yerinde olsam o kocayi kapinin onune coktaaaaan koymustum
Yapma cocuk falan

Limoncu neden bu kadar asabisin şimdi.
Gezmeyi seviyosun parayi da seviyosun e adama da guvenmiyosun

Çocuk yapıp öyle bosanirim diyen sen değil misin ? Çocuğu kendine ömür boyu yatırım görüyorsun o halde.

Şimdi niye sert yapıyorsun ki bize.

Ha kocama güveniyorum artık düzeldi diyorsan eğer maddiyattan fedakarlık etmelisin en ağır gelecek kısımda bu değil mi sana zaten.

Çünkü zevki sefana duskunsun öyle değil misin ?

cocuk istiyorum tabi ama olmadı klasık baba evi modu girer bi ise calısırsın 1500 den asagı maas yok bide ben takım lideri olarak calıstım 2200 falan maasları sonrasıda yükseliyo maksat calısmaksa is cok ben suan kendim tercih etmiyorum kpss var iste ona giricem bakalım kısmet olursa atarsam kafam daha rahat olur cocuk konusunda

en son nezaman ders çalıştın? mat tarih vs gördün?
kpss hiç kolay birşey değil. ne mezunusun
7 yıl boyunca hayatın nasıl geçti, eleştirmek için sormuyorum
mat yapmıcam zaten calısmadım ama güncel bilgilerime güveniyorum bide bunca acık varya bi sekılde hakkarıda olsa yazıcam yani yeterki cıksın

Limoncu sen bana alınma sakın kimseyi kırmak istemem ben.

Herkesin hayattan beklentisi bu beklentiye göre yaşayış tarzı farklıdır.

Kimi insana evlilik uygun değil kimisine çocuk kimisine çalışmak kimisine giyinmek süslenmek. Herkesin dığuştan bi hamuru var kişi bunu şekillendiriyo.

Sanada çocuk olmaz be arkadaşım . Evlenmişsin 7 yıl olmuş geziyim tozuym gayatımı yaşıyım istiyosun.

Eşinde problemli terlik falan fırlatmıştı sanırım annenlerdeyken. Sende emin değilsin ondan .

Kırışma ama bu adam daha sana eş olamamış ne babası olucak ?

Senin gözünde evin içindeki hayatta değilde dışarıda sana servis edilen hayatta.

Ben de 19 yaşında evlendim 8 senelik evliyim.
Çocuğa yeni karar verdik.
Hak veriyorum size.
Kadının hazır olması erkeğin hazır olmasından daha önemli.
Çünkü çocuğu taşıyacak olan, doğuracak olan, bakacak olan kadın.
Hatırladığım kadarıyla evliliğiniz de zaten problemli. Erteleyin.

Açık malesef düşünülen kadar çok değil. Gelişmeleri yakından takip ediyorum, En fazla ihtiyaç meb de var, Ona bile sadece 15.000 kişi alıyorlar mesela. Çok ama çok disiplinli bir çalışma gerektiriyor.

Ne saçma tipler dolu burda allahım.. Hepsini tek tek alıntı yapmaya vaktim yetmez.. Starbucksta büyür o diyen mi ararsın,altınları al kaç diyen mi !!
Konu sahibesi sende kocana tamam canım yavaş yavaş düşünürüz de oyala hemen istemiyorsan. Şu adamları yola getirmeyi çözemedik bi türlü.. Bana sorarsan yapma çocuk,çünkü eşine evliliğine güven sorunun var..

dengesiz cok iste bunlar yüzünden kac tane konum kapandı bi tipleri görmemek icin buraya bi engelle tusu olmalı ne onla benim konumu görsün be ben onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…