mat yapmıcam zaten calısmadım ama güncel bilgilerime güveniyorum bide bunca acık varya bi sekılde hakkarıda olsa yazıcam yani yeterki cıksın
Asosyallikten bence. Starbucks lüx mesela kimileri için.. Evde büyütmeyi meziyet sanıyorlar. Konu açınca bunlarla karşılaşıyorsun illaki,evde hatun napsın saracak birilerini arıyor :) halbuki çıksa starbucksta bi kahve içse açılır belki.dengesiz cok iste bunlar yüzünden kac tane konum kapandı bi tipleri görmemek icin buraya bi engelle tusu olmalı ne onla benim konumu görsün be ben onların
Ne saçma tipler dolu burda allahım.. Hepsini tek tek alıntı yapmaya vaktim yetmez.. Starbucksta büyür o diyen mi ararsın,altınları al kaç diyen mi !!
Konu sahibesi sende kocana tamam canım yavaş yavaş düşünürüz de oyala hemen istemiyorsan. Şu adamları yola getirmeyi çözemedik bi türlü.. Bana sorarsan yapma çocuk,çünkü eşine evliliğine güven sorunun var..
dengesiz cok iste bunlar yüzünden kac tane konum kapandı bi tipleri görmemek icin buraya bi engelle tusu olmalı ne onla benim konumu görsün be ben onların
Starbucks ta büyür o çocuk doğurma sakın
Kimsenin çocuk yap dediği zaten yok,ki yapmazda.. Altınları al kaç diye akıl vermişsiniz,yaparsa yine vebal olmaz mı :)Konu sahibesi kendini garanti altına alıp görgüsüz pis iğrenç kültürsüz ezik dediği kocasından zevki sefasından vazgeçmeden kurtulmaya çalışan birisi. Mesajımın içinden sadece bir noktayı seçmenize cımbızlama denir.
Kötü giden bir evlilik için evet haklısın hadi çocuk yap dersek -bizim dediğimizi yapmazda- tutki yaptı o çocuğun vebalini almış olmaz mıyız?
Adamı sepetlemek için altın biriktirmesi benim hatam mı yani?
şair burda ne anlatmak istemiş acaba anlayan biri özet geçebilir mi?
Kimsenin çocuk yap dediği zaten yok,ki yapmazda.. Altınları al kaç diye akıl vermişsiniz,yaparsa yine vebal olmaz mı :)
kpss ye giricem iste insallah atarsam kafam daha rahat olur
dalga gecmeyi bırak bence eski yazıları bilen ne oldugunu bilir sizin yüzünüzden konum kapanmasın baska yerlere bulasss
Ama Ahterim bu hanımefendi öyle konular açıyor ki, ister istemez bunlarla karşılaşıyor. Daha önce mesela anne babasıyla ilgili konu açmıştı, orda hiç kimse bu tarz yorumlar yapmadı. İnsanlar konuya göre yorum yapıyor emin ol.Yaa kadın iyiki daha önce Starbucks ingiliz home altın bunları bi dedi ama ayıp değil mi konu açmış bdv ye üstelik ciddi ciddi bişe danışıyor neden hep alaycı bi yaklaşım var ben onu anlamadım..
İstisnasiz her alakasız konusunda hastagler belli yapmayın Allah aşkına.
Senin eski yazilarini takip etmek zorunda degilim.Kimsin nesin de bilmem.Yazmissam ilk defa da yaziyorumdur.
Bunlari kim boyle bi havaya sokup kendilerini buralarin taninani saniyorlar yahu?
Kimsenin çocuk yap dediği zaten yok,ki yapmazda.. Altınları al kaç diye akıl vermişsiniz,yaparsa yine vebal olmaz mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?