kocam cocuk diye tutturdu gene

Anlattigin kadariyla esin tuvalet terbiyesi bile olmayan, dislerini havluya silen, pasakli, zevksiz, gorgusuz, pasif bir adam.
Sen para, altin, gezme duskunu, ne esini ne ailesini, cevresindeki kimseyi begenmeyen, ustelik bunu iki kelimeyi biraraya getiremedigi halde herkesi cahillikle suclayarak yapan, surekli gercekte olmadigi biri olmaya calisan bir kadinsin.
Siz cift olarak ne yaparsaniz yapin ama cocuk yapmayin.

Ayrıca çocuk çok farklı bir özlem. Ne zamandır istediğim bebeğim karnımda öldü ve hala ağlıyorum arkasından. Belirsizlikle olmaz, İki tarafın çok istemedi lazım. Bir ara hatırlıyorum sizin de istediğinizi. Demekki hazır hissetmiyorsunuz.

Yaa kadın iyiki daha önce Starbucks ingiliz home altın bunları bi dedi ama ayıp değil mi konu açmış bdv ye üstelik ciddi ciddi bişe danışıyor neden hep alaycı bi yaklaşım var ben onu anlamadım..

İstisnasiz her alakasız konusunda hastagler belli yapmayın Allah aşkına.

mat yapmıcam zaten calısmadım ama güncel bilgilerime güveniyorum bide bunca acık varya bi sekılde hakkarıda olsa yazıcam yani yeterki cıksın

Matematiksiz iyi puanın olmaz zevk sefa süremediğin bir yere atanmak durumunda kalırsın.
Mutlu olmazsın yine.
Kocadan boşanırsında çocuk öyle atılmıyor...

dengesiz cok iste bunlar yüzünden kac tane konum kapandı bi tipleri görmemek icin buraya bi engelle tusu olmalı ne onla benim konumu görsün be ben onların
Asosyallikten bence. Starbucks lüx mesela kimileri için.. Evde büyütmeyi meziyet sanıyorlar. Konu açınca bunlarla karşılaşıyorsun illaki,evde hatun napsın saracak birilerini arıyor :) halbuki çıksa starbucksta bi kahve içse açılır belki.

Konu sahibesi kendini garanti altına alıp görgüsüz pis iğrenç kültürsüz ezik dediği kocasından zevki sefasından vazgeçmeden kurtulmaya çalışan birisi. Mesajımın içinden sadece bir noktayı seçmenize cımbızlama denir.
Kötü giden bir evlilik için evet haklısın hadi çocuk yap dersek -bizim dediğimizi yapmazda- tutki yaptı o çocuğun vebalini almış olmaz mıyız?
Adamı sepetlemek için altın biriktirmesi benim hatam mı yani?

çocuk sahibi olmak çok ciddi bir sorumluluk. büyük özveri ve fedakarlık ister. hazır olduğundan bir an bile şüphe duyarsan asla yapmaman gereken bir şey. daha da fazla söze gerek yok bence.

Kimsenin çocuk yap dediği zaten yok,ki yapmazda.. Altınları al kaç diye akıl vermişsiniz,yaparsa yine vebal olmaz mı :)

Annelik yapacak olgunluga ve sorumluluga sahip olmadigini dusunuyorum..bence de cocuk yapmayin..zaten esinize de saygi duymuyorsunuz saygi duymadginiz insandan cocugunuza baba olmaz..bence adami bosayin ona da haksizlik cunku adamn bana olma istegini ucu acik sekilde acik brakmaya hakkiniZ yok..

kpss ye giricem iste insallah atarsam kafam daha rahat olur

dalga gecmeyi bırak bence eski yazıları bilen ne oldugunu bilir sizin yüzünüzden konum kapanmasın baska yerlere bulasss

Senin eski yazilarini takip etmek zorunda degilim.Kimsin nesin de bilmem.Yazmissam ilk defa da yaziyorumdur.

Bunlari kim boyle bi havaya sokup kendilerini buralarin taninani saniyorlar yahu?

Kendini nezaman hazır hissedersen bence ozaman yap çocuğu. Çünkü eşinin isteğiyle yaparsan çocuğa her kızdığında aslında eşine kizacaksn. İyi düşün

Ama Ahterim bu hanımefendi öyle konular açıyor ki, ister istemez bunlarla karşılaşıyor. Daha önce mesela anne babasıyla ilgili konu açmıştı, orda hiç kimse bu tarz yorumlar yapmadı. İnsanlar konuya göre yorum yapıyor emin ol.
Çocuk konusunu buraya neden açmış ki? Bizim sözümüzle mi yapacak ya da yapmayacak? O yine bildiğini okuyacak zaten. Neden buraya konu açıyor zaten anlamıyorum, hep kendi dediğini yapan birisi. Asla yönlendirme kabul etmeyen, kimseyi beğenmeyen, herkesi küçük gören bu üye(daha önce ki konularında fazlaca görebilirsin bunu) neden konu açıyor? Bence gündem yaratmayı seviyor. O gündem yaratmayı seviyor, üyeler de ona takılmayı seviyor. İki taraflı idare etsinler bence.

Senin eski yazilarini takip etmek zorunda degilim.Kimsin nesin de bilmem.Yazmissam ilk defa da yaziyorumdur.

Bunlari kim boyle bi havaya sokup kendilerini buralarin taninani saniyorlar yahu?

Isine gelmeyene kapı gösteriyor.
Limoncu bunu hep yapıyor

Kimsenin çocuk yap dediği zaten yok,ki yapmazda.. Altınları al kaç diye akıl vermişsiniz,yaparsa yine vebal olmaz mı :)

Ysmdfn

Ben günahsız bir çocuğun vebalinden bahsediyorum.
Kocasını kazıklamak isteyen kendisi, biz boşan dediğimizde para para demişti yine konu sahibi..
KISACA konu sahibinin daha önce dile getirdiklerini benim tekrarlamam vebal olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…