Merhabalar arkadaşlar çok canım sıkkın paylaşmak istedim. 37 Yaşımı doldurmak üzereyim 6 aylık Evliyim,Eşimin eski eşinden bir oğlu var oğluna çok düşkün,iyi bir baba.İstiyorum ki benim çocuğumun da babası olsun anne Olmayı çok istiyorum yaşım da geçiyo artık daha da gecikmek istemiyorum ama eşim çocuk işini ağırdan alıyor

sırf sen istiyorsun diye yapabiliriz ama akışına bırak şu an çok erken 6 ayda çocuk mu düşünülür diyor,Kafayı yicem.Doğurgan miyim değil miyim onu bile öğrenemedim daha bakalım pat diye olacak mı..tamam onunla severek evlendim ama çocuk işimi daha da ertelerse kendisinden vazgeçebileceğimi söyledim.Tartışnaya giriyoruz bu konu açıldığında tavrımı koyduğumda da dalgaya vuruyo askıda bırakıyo.Deli olcam sırf bu sebepten ciddi ciddi onunla ayrılmayı bile düşünüyorum ayrılıp evlatlık almayı

ona kalsa 2-3 sene bekleyelim olacak şey mi ya .. Ben napayım arkadaşlar nasıl ikna edicem ben bu Adam'ı ayrılmak da istemiyorum mecbur bırakmadan beni bu işi tatlıya bağlansın istiyorum akil akıldan üstündür var mi fikirleriniz