• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çocuk işini erteliyor :(

Evlatlık fikrinin mantığına inemediniz yardımcı olayım size madem,eşimin oğlu bana anne demez demesini de istemem beklemem ama evlatlık bana anne der anne bilir beni.Diğer cümlelerinize yorum Yapmıyorum anlayamazsınız çünkü
Siz de evlilik fikrinin mantıgını anlamıyorsunuz.
Eşinizi istemediği çocuğu doğurmaya zorluyorsunuz. Üstelik bunun içinde abuk sabuk hilelere başvuruyorsunuz.
Nerede kaldı evliliğin temeli olan dürüstlük? Güven? Anlayış?
Madem öyle evlenmeyip sperm bankasından hamile kalma yolunu tercih etseydiniz?

Eşiniz bencede bencillik yapıyor bu arada. Ben bir kadının anne olma isteğine saygısızlık yapılmasını desteklemiyorum.
Ama söylememişsiniz, konuşmamışsınız açık açık.
Yani bu kadar önemli bir şey nasıl açık açık konuşulmaz?

Canim kendini strese sokma sakin. Benim gorumcem de 40 yasinda suan 2.ye hamile oda 3 sene once evlendi evlenr evlenmez hamile kaldi suan bir oglu var ve ikinciye hamile..
Yani demek istedgm yok mu hic gecte yasta evlenp cocuk sahibi olan cok var. Kendini strese sokma sakin. Esinlede guzel bir dille konusmani tavsiye ederim. Tehdit etme ayrlmakla daha cok uzaklastrma cocuk fikrinden is inada binmesinn.

Sanirim senn de benm gibi vajinismus gecmisin var yanls hatrlamiyorsam.
Esin belkide tamamen bunu atlatmani istiyordur. Cunku vajinsmusu yeneli ne kadar oldu bilmyorm ama aktif 4 ay iliski yasadktan snra gebelik dusunun diyor doktorlar. Esinde bunu dusunuyor olablr.

Bnde yeni yendim vajinismusu suan bebek icin ugrasyorm. 24 yasindaym ilk ay ki denemem de olmadi suan 2.denemem.. Hepimize nasip olur insallah.

Kafana takma hic Allah vermek istedikten sonra verir evlat..
Ne vajinismuslu hastalar sadece vajina uzerine bosalmasyla hamile kaliyor. Yeter ki nasibinde olsun. Uzme kendini biraz zaman tani esine bakalim. Durum ne olacak
Aynen canım vajinidmusu yeneli 2.5 ay oluyo o da bunu söylüyo daha yeni giriyoruz iliskiye diyo..söylediklerinde çok Haklısın canım tşk ler

Adamin istemedigi cocugu dogursaniz ne olacak. Bakmayacak ilgilenmeyecek. Keske evlenmek yerine sperm bankasina basvursaydiniz. Evliluk cocuktan ibaret degil. Ayrica adamin cocugu var ayrica adam size vaatte bulunmamis

size bi yönden hak veriyorum sonuçta yaşınız çok genç degil 20 li yaşlarda olsanız bi 3-5 yıl bekleyelim öyle yaparız dersiniz ama belli bi yaştan sonra hamile kalmakta gerçekten sıkıntı hatta tüp bebek bile çoğu zaman tutmuyor keşke bunları daha evlenmeden oturup konuşsaydınız ayrıca arkadaşlar kimse öyle ha deyince hamile kalamıyor belli bi yaşta bu işleri çokta geçiktirmemek lazım yani şimdi karar verse 3 ay sonra hamile kalacagının garantisi var mı? belki 1 sene sonra hamile kalacak ama bu işi geciktirip 2 sene sonra düşünürüz derse o zaman belki geç bile olabilir eşiniz sizden çocuk sahibi olmak istiyor mu bu bence daha önemli adamın önceki evliliginden bi çocugu varmış belkide bu yüzden yanaşmıyorda olabilir

benim çevremde böyle bi örnek var sizinkine fazla benzemiyor ama kadın 41 yaşında adam 33 kadının 2. evliligi 1,5 senelik felan evliler daha önceden 2,5 senelik bi flört dönemleri olmuş adamın annesi ailesi felan bu evliligi pek onaylamıyor hatta gelinleriylede mesafeli pek görüştüklerini sanmıyorum adam ailesini bi nevi karşısına alıp evlendi ama bunda da adam çocuk işini erteliyor kadın çok istemesine ragmen dışardan bakınca çok mutlu bir evlilikleri var inanılmaz aşıklar dersiniz ama bu erteleme işi bana da saçma geliyor kadının daha önceki evliligi 7-8 sene felan sürmüş o evlilikte de çocuk olmamış bukadar seviyorsan mutluysan neden çocuk işini ertelersin sonuçta 41 yaş az degil 1 gün bile ertelememesi lazım erkeklerin bu konuda sıkıntıları yok ama kadın belli bi yaştan sonra çok zor hamile kalıyor yumurtaları kalitesizleşiyor menapoz durumu var

İkinci evliliğini yapan,üstelik daha önce babalığı tatmış kişiler,ikinci evliliğinde adımlarını sağlam atmak istiyorlar ve ne yazık ki,sizin heyecanınız kadar heyecanlı da olmuyorlar çocuk konusunda,ama yaptığı bencilce sizinde yaşınız çok küçük değil belki tedavi gerekecek,evlilikte hiç bir zaman tamam oldu artık ayrılmayız denme ihtimali yok ki,10 sene sonra da ayrılabilirsiniz,bunun için sizin isteklerinizi ertelememeli ya da yolunuzdan çekilmeli..

Aynen canım vajinidmusu yeneli 2.5 ay oluyo o da bunu söylüyo daha yeni giriyoruz iliskiye diyo..söylediklerinde çok Haklısın canım tşk ler
2.5 ay az. eşin bence tadını çıkarmak istiyor. hamile olunca ilk üç ay düşük tehlikesi vs. cinsel ilişki yasak oluyor. sonra lohusalık bebek küçük derken 1 sene cinselliklten uzak durmak...
sırf bu yüzden de erteliyor olabilir. 6 ay dolsun bence çocuk mevzunu o zaman konuşun

"Çocuğum olmaz" yargısının temeli nedir, madem böyle kaygılara sahipsiniz doktora gittiniz mi, yumurta rezerviniz ne durumda bi engel var mı, kadın hastalıklarına sahip nisiniz öğrendiniz mi? Etrafımda 40 larda çocuk sahibi olan insanlar var ve bunu şansa bırakmadılar.gerekli önlemleri tedavileri oldular. Daha yeni evlisin, çocuk çocuk diyip evliliğinizi zehir etmemelisin.

Siz de evlilik fikrinin mantıgını anlamıyorsunuz.
Eşinizi istemediği çocuğu doğurmaya zorluyorsunuz. Üstelik bunun içinde abuk sabuk hilelere başvuruyorsunuz.
Nerede kaldı evliliğin temeli olan dürüstlük? Güven? Anlayış?
Madem öyle evlenmeyip sperm bankasından hamile kalma yolunu tercih etseydiniz?

Eşiniz bencede bencillik yapıyor bu arada. Ben bir kadının anne olma isteğine saygısızlık yapılmasını desteklemiyorum.
Ama söylememişsiniz, konuşmamışsınız açık açık.
Yani bu kadar önemli bir şey nasıl açık açık konuşulmaz?
Burada kocam mı haklı ben mi haklıyım diye cevap aramıyorum ki ama,bi hata ettim belki çovuk konusunu masaya yatırmadım güvendim ons bu beni her şekilde mutlu eder dedim ama yanıldım şimdi sırf bunu masaya yatırmadım diye çocuk fikrinden vaz mi geçmeliyim nasıl ikna ederim ayrılıcam demekle abartıyor muyum neyi göremiyorum diye sordum dertleşmek de istedim bir nevi

"Çocuğum olmaz" yargısının temeli nedir, madem böyle kaygılara sahipsiniz doktora gittiniz mi, yumurta rezerviniz ne durumda bi engel var mı, kadın hastalıklarına sahip nisiniz öğrendiniz mi? Etrafımda 40 larda çocuk sahibi olan insanlar var ve bunu şansa bırakmadılar.gerekli önlemleri tedavileri oldular. Daha yeni evlisin, çocuk çocuk diyip evliliğinizi zehir etmemelisin.
Geçen ay reglin 3.gününde hormonlarıma baktırdım bi sıkıntı varsa bu süreçte onu çözecektim ama doktor herşey normal dedi

Adamin istemedigi cocugu dogursaniz ne olacak. Bakmayacak ilgilenmeyecek. Keske evlenmek yerine sperm bankasina basvursaydiniz. Evliluk cocuktan ibaret degil. Ayrica adamin cocugu var ayrica adam size vaatte bulunmamis
Iyi de o iş öyle olmuyor işte..çevre ne der 15 Yıldır yalnız başına aileden uzakta yalayan bir bayan olarak ve anadolumun bağrından kopmuş gelmiş bir bayan olarak o çocuğu nerden kimden doğurdun demezler miydi ?hiç babasını bilmeyecek bi çocuk doğurmak da istemem ki..bunun vaadi mi olur evlenen çocuk yapar aile kurar benim evliliğe bakışım bu

2.5 ay az. eşin bence tadını çıkarmak istiyor. hamile olunca ilk üç ay düşük tehlikesi vs. cinsel ilişki yasak oluyor. sonra lohusalık bebek küçük derken 1 sene cinselliklten uzak durmak...
sırf bu yüzden de erteliyor olabilir. 6 ay dolsun bence çocuk mevzunu o zaman konuşun
Evet Tanışma aşamamızda öyle söylemişti çocuk olunca Eşler artık doğru düzgün birbiriyle de ilgilenmiyor yaşadım biliyorum demişti

Arkadaslar bazi yorumlar cok acimasiz.
Kendiniz boyle bir durum icinde olsanizda ayni sekildemi dusunurdunuz merak konusu.. bir de kadin kadini anlayacagi yerde ne bu bildimcik tavirlar ukalaliklar anlamiyorum. Kiz birsey sormus paylasmak istemis belliki. Kotu enerjinizi kendinize saklayin. Cok itici.

Bu arada herşey normal denip de çocuğu olmayan o kadar kadın var ki :KK43:

Evet misal ben, her ay cifter cifter yumurtalarim oluyor, hatta bazi aylar üc yumurta catlamasi bile oluyor esiminde degerleri normal olmasina ragmen bir bucuk senedir hamile kalamiyorum.

Evet misal ben, her ay cifter cifter yumurtalarim oluyor, hatta bazi aylar üc yumurta catlamasi bile oluyor esiminde degerleri normal olmasina ragmen bir bucuk senedir hamile kalamiyorum.
Hayit otu faydali oluyor diyorlar denediniz mi. Bu ay kalamasam deneyecgm ben. Hersey rabbimden Allah derdi vermis ama dermanida vermis arayip bulunur allahin izniylr

Arkadaslar bazi yorumlar cok acimasiz.
Kendiniz boyle bir durum icinde olsanizda ayni sekildemi dusunurdunuz merak konusu.. bir de kadin kadini anlayacagi yerde ne bu bildimcik tavirlar ukalaliklar anlamiyorum. Kiz birsey sormus paylasmak istemis belliki. Kotu enerjinizi kendinize saklayin. Cok itici.
Evet ya direkt suçluyorlar önce kendin psikoloğa görün bu kafayla çocuk yapmamalısın diyor ya birisi de.. Azar işitmeye geldim sanki hemcinsim tarafından anlaşılmıyorum elin adamından kocamdan Anlayış bekliyorum

Evet ya direkt suçluyorlar önce kendin psikoloğa görün bu kafayla çocuk yapmamalısın diyor ya birisi de.. Azar işitmeye geldim sanki hemcinsim tarafından anlaşılmıyorum elin adamından kocamdan Anlayış bekliyorum
Bakma kimseye skma canini. Kocanada hislerini guzel bir dille tartsmaya girmeden ifade et. Duzelir umarm hersey

Canım Rabbim en tez vakitte versin inşallH kucaklarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürlü birer evlat dua edelim birbirimize hamile kalırsan mutlaka yaz olur mu ?

Canım Rabbim en tez vakitte versin inşallH kucaklarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürlü birer evlat dua edelim birbirimize hamile kalırsan mutlaka yaz olur mu ?

Amin insallah hayirlisiyla!

Ben simdilik vaz gectim gercide ama eger olurda hamile kalirsam yazarim.

Back
X