Kocam çocuk istemiyor

koreaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
2
-1
1
Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce

Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
E abinin hiç çocuğu olmazsa siz de mi yapmayacakmışsınız? Sizin söylem de şaka gibi olmuş.. hikaye baştan sona saçmalık..

24 yaşında misin?

Yaşım geçiyor dediğiniz yaş 24 mü? 24 daha yolun başı sayılır. Diyelim ki kocanız istemediği halde hamile kaldınız ya bu yüzden çocuktan nefret ederse? Ona karşı bir sevgi hissetmezse ve kabullenmezse ne yapacaksınız? O zaman daha mı iyi olacak? Eşinde bi tuhaf. Daha erken diye çocuk istemiyor olsa haklı derdim ama abisini niye bekleyecekmişsiniz ne enterasan.

Ya herkes şaşırmış. Elinle dokunmana gerek yok belki göbek deliğinden girer. Tövbe est... Neyse sizin çocuk planı baskasinin şeyine mi bagli, ne alaka yani. 24yasindasin ve yaş mı geçiyor sence cidden ve yeni mi evlisin. Ne desem bilmiyorum. Zorla ver eline çocuğu kesin çok mutlu olur.

Kaç yaşındasınız? Eşiniz istemiyorken neden ısrarla hamile kalmak istiyorsunuz? Öyle saçmalık olur mu? Onun abisinin çocuğu olmuyor diye önce onun olsun demesi saçma. Sizin de zorla kendinizi hamile bıraktırmak istemeniz saçma. Bu ortak kararla olacak bir şey. Çocuk oyuncağı değil bu işler .

Çocuk tek başına yapılacak bir şey değil. Yaşınız çok genç.

Ben eşinizin iyi niyetli olduğunu düşündüm ama siz de ona şunu sorabilirsiniz bizim hemen olacağından emin misin? Belki bizim de geç olacak, beklemeye değer mi?

Onların hiç çocuğu olmazsa sizinde mi olmayacakmış. Ben kendimi hazır hissediyorum genç anne olmak istiyorum deyin. Belki sizinde hamile kalmada problemleriniz olacak yaş geç olduğunda bir 10 sene daha bekleyecekmiymiş.

Eşinizin böyle bir kararı abisine göre alması başlı başına saçmalık, sizin eşinizin arkasından garip yollarca gizlice hamile kalmayı düşünmeniz daha saçmalık…

Daha 1 yıllık evliymişsiniz, önce evliliğinizin baş başa olmanın tadını çıkarın. Karşılıklı isteyerek alacağınız bir karar olmalı bu.

Ben ne okudum ya😂 tabi sen önce göbeğindekileri bir kaba topla sonra vajinaya gönder, 1 ay sonra da bebek olarak geri gelir😂

24 yaşındaysan henüz çok gençsin, yaşın felan geçmiyor merak etme ayrıca madem çok güzel evliliğiniz var tadını çıkarın biraz♥️ eşinizin mantığı çok saçma olmakla beraber belki sadece bahanedir, henüz erken olduğunu düşünüyor olabilir siz kırılmayın diye öyle söylemiş olabilir. Her halükarda bu tek başınıza karar vereceğiniz bir şey değil, eşiniz bunu kalpten istemediği sürece bebek fikrini siz de bir süre rafa kaldırın bence

Eskiden abla evlenmeden kız kardeş evlenmezmiş, bu da başka bir versiyonu mu, bu ne saçmalık, kimlerle evleniyorsunuz ya. Sanki markette sıra veriyor abisine, abi sen önden buyur diye. Deli midir nedir. Hiç çocukları olmasa sizin de mi olmayacak

Değişik şeyler denemeyi bırak, önce bir olgunlaş kendine gel. Eğer yaşın gerçekten 24 ise ne yaşı geçiyor anlamadım. Bunu demen için en az 35 yaşında olman gerekir. Zaten bu toylukla cocuk yetiştiremezsin, önce kendini yetiştir ( öneriyi dikkate alacağını pek sanmıyorum ama).

Kocan ise çocuk konusunda abisini düşünerek fazla duygusal ve saçma düşünüyor.

Back
X