Kocam Çocuk istiyo :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eso1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim benim ayni yasdayiz 😊 ama ben 10aylik evliyim
Ben cocugu cok istedim benimki istemiyor hazir degilim diyip duruyor bugün calisirken Yine düsündüm 5sene sonra cocugumun olmasini istedim sebepte su
Esim anca olgunlasir maddi durumumuz ve evliligimiz tamamiyla oturur ve ozamana kadar cocugumun gelecegi icin kenara birikim yaparim
Cocuk aaa süper birsey ama cok sabir ve emek ister ön plan cocuk arka plan koca ve en son ne yazikki biz kadinlar
Bu yüzden iyi düsün tasin 😊

canım bu yıl kpss var zaten
önlisansa gir çalışıp eylülde güzel bir puan alırsın inşallah
ondan sonra atama beklerken bebek yaparsın tercih yapıp atanıp doğum iznine ayrılabiliyorsun çünkü
zaten açıktan okuduğun için lisans tamamlamayı beklemen gerekmez
bitirince de verirsin diplomanı ona göre intibakını yaparlar

şahsi fikrim daha çok erken ve çok küçüksünüz
yaş sorununuz olsa yap derdim de yok öyle birşey
birbirinize alışın evliliğin tadını çıkarın
çocuk öyle istedim yaptımlık bir şey değil
eğer hazır olmadan yaparsan çocuk sana yük gibi gelir
kendi çevremdeki insanlardan biliyorum

Kpss olmasa bile 4 ay evlilik icin cocuk daha erken diye dusunuyorum.bende 23 yasindayim gecen sene ucretli ogretmendim bu sene de dershaneye gidiyorum kpss ye hazirlaniyorum ve cocuk biz de istemeye basladik bu aralar ama sinav sonrasina erteliyoruz ki 2 yillik evli olmus olcaz insallah.biraz gezin eglenin sinav yada is durumunuza bakin vs derim..

Çocukla kpss'ye tam anlamıyla çalışabileceğini zannetmiyorum.
Eğer böyle bir hedefin varsa önce bunu yap.

Canım bende 20 yaşında evlendim bende 1sene cocuk istemedim önce işim olsun evim olsun istedim olduda bebegim olmadi 6sene tedavi gordum asilama tupbebek gecencene 7.yilimizda hamile kaldim kizim olacakti 38haftalikken karnimda öldü 6ay oldu kizim melek olali keske hic birseyim olmasaydida kizim benimle olsaydi keske hersey istedigimiz planladigimiz gibi olsa hakkinda ne hayirliysa o olsun

canım biraz bekle arkadaşların dediklerini dinle.
deli gibi çocuk istediğimiz halde eşim de her türlü destek olmaya çalıştığı halde kızım iki aylık oldu yirmi yıllık ömrüm gitti.çok büyük sorumluluk...bir canının olması çok güzel ama çokk büyük sabır istiyor-muşş(tecrübe)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…