KOCAM ÇoK CİMRİ

Eşinin parasına el koyan adamdan tiksinirim. Bu ne ya. 1 ay çalış karşılığı 30 tl. O da karın tokluğuna. Yok artık!!!

Büyük kavga çıkcak ben de diyorum önce kavga cıkarayım sinirle alıyım kartı elinden bişi isticem oda almalım diycek ordan başlıyım güzellikle olcagını hiç sanmıyorum

Kocanızı daha iyi tanırsınız
Bu yöntem uygundur derseniz siz bilirsiniz.
Kolay gelsin.

Sonucu yazın bize

maaşınız yattığında kimliğinizle olur, hesap cüzdanıyla olur gidin bir mktarını çekin o zaman. bana bu kadar lazım kusura bakma deyin gerisini biriktirebilirsin deyin madem bu kadar kavga gürültüde bile gurur yapmıyor beyfendi kusura bakmasın başkası olsa ihjtiyacım mı var der atar kartı önüne en kötü. ezilmeyin bu kadar kendi paranız için birikim ihtiyaclar karşılandıktan sonra yapılır.
baktınız canınızı sıkıyor işinizi bilmem ama ben olsam bunları yapan eşe haktır der maaşımı eksik söyler bir kısmını kendime ayırırım valla kusura bakmasın haketmiş olur bu ne yahu

İşimi seviyorum bırakmak istemiyorum evde yapamam eşim değişimi sizce benim çalışmaktan yana bir sıkıntım yok zaten sosyal hayatımız yok bide evde oturursam mahfolurum sıkıntıdan
Bırakma.. Bırakacağım de!!
Ya da verme paranı. Madem çalıştığın halde sana para vermiyor..
Ban işten çıkmayı düşünüyorum de.

Çalıştığın halde eline para geçmiyor. Ben olsam çalışmazdım. Senin paranla yiğitlik mi yapıyor.

Çalışmadan duramam diyorsun. Adamın karakteri belli. Sana maaş kartını vermez. Diyelim ki hır gürle aldın. Allahın her günü bunu kafana sokacak. Kavga çıkartıcak.

Ben böyle bi adamı çekemem. Seni bilmem.

maaşınız yattığında kimliğinizle olur, hesap cüzdanıyla olur gidin bir mktarını çekin o zaman. bana bu kadar lazım kusura bakma deyin gerisini biriktirebilirsin deyin madem bu kadar kavga gürültüde bile gurur yapmıyor beyfendi kusura bakmasın başkası olsa ihjtiyacım mı var der atar kartı önüne en kötü. ezilmeyin bu kadar kendi paranız için birikim ihtiyaclar karşılandıktan sonra yapılır.
baktınız canınızı sıkıyor işinizi bilmem ama ben olsam bunları yapan eşe haktır der maaşımı eksik söyler bir kısmını kendime ayırırım valla kusura bakmasın haketmiş olur bu ne yahu

valla canım maaş bankaya yatıyo int bankacılıgı saolsun öyle bir şansım yok öyle bir hal aldı ki artık ondanda çok soğudum seviyomuyum onu bile bilmiyorum ayrılmak istiyorum annemlere gidince evime gitmek istemiyorum annem yazık devamlı sorguluyo mutlumuyum die ne bilim karman çorman oldum sonra özermiyim diyorum

Çalıştığın halde eline para geçmiyor. Ben olsam çalışmazdım. Senin paranla yiğitlik mi yapıyor.

Çalışmadan duramam diyorsun. Adamın karakteri belli. Sana maaş kartını vermez. Diyelim ki hır gürle aldın. Allahın her günü bunu kafana sokacak. Kavga çıkartıcak.

Ben böyle bi adamı çekemem. Seni bilmem.

canım calışmıyım diyelimki düşünsene evde kaldım öle misafir gelcek 1-2 bişi demez ama sonra başlar söylenmeye aynen kartı alsamda senin yüzünden bir baltaya sap olamadık dicek durcak
ben bazen böyle söylüyorumda bu işin sonu ben alıp kendimi aileme döncem yada susup kabul etcem ben bide bugune kadar olan hiç bir sorunumu yansıtmadım aileme süper damat şuanda onlarda yıkıma ugrucaklar üzülüyorum ya

off boşanın demekten hoşlanmıyorum basit gibi geliyor insanlara hani diyorlarya dövüyor mu içiyor mu aldatıyor mu? ya arkadaşım boşan boşan yahu valla bak ne olucak en kötü biz niye korkuyoruz bu kadar alışkanlıklarımızdan huylu huyundan vazgeçmezki sen ömrünü kuruş hesabıyla mı geçireceksin ev alsanız araba ister varsa daha iyisini ister o olsa yazlık ister kışlık ister bi ev daha der bitmezzz sen bitersin borçda bitmez cimrilikde para sevdasıda yaşamayı bilmeyen adama nasıl katlanılır hadi seni geçtim çocuguna yapacak aynısını istediğini alıp yediremeyeceksin giydiremeyeceksin masraf diyecek çocuk başkasında görüp isteyecek sen ona söyleyeceksin para yok ne gerek var diyecek zoruna gidecekkk

off boşanın demekten hoşlanmıyorum basit gibi geliyor insanlara hani diyorlarya dövüyor mu içiyor mu aldatıyor mu? ya arkadaşım boşan boşan yahu valla bak ne olucak en kötü biz niye korkuyoruz bu kadar alışkanlıklarımızdan huylu huyundan vazgeçmezki sen ömrünü kuruş hesabıyla mı geçireceksin ev alsanız araba ister varsa daha iyisini ister o olsa yazlık ister kışlık ister bi ev daha der bitmezzz sen bitersin borçda bitmez cimrilikde para sevdasıda yaşamayı bilmeyen adama nasıl katlanılır hadi seni geçtim çocuguna yapacak aynısını istediğini alıp yediremeyeceksin giydiremeyeceksin masraf diyecek çocuk başkasında görüp isteyecek sen ona söyleyeceksin para yok ne gerek var diyecek zoruna gidecekkk
İNAN ASLINDA O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ ALIP BAŞIMI GİTMEYİ ZATEN 15 YILLIK EKONOMİ PLANI HAZIR BİLE ŞİMDİDEN ÇOCUK OLMUYO VARDIR ALLAHIMIN BİR BİLDİGİ DİYORUM SONRA DÜŞÜNÜYORUM TEKRAR BİRİYLE OLURMUYUM HAYATTA TEK BİR İSTEGİM VAR ANNE OLMAK BAZEN DİYİORUM ANNE OLAYIM SONRA BOŞANAYIM YAZIK DEGİLMİ ÇOCUGA DİYORUM ALLAK BULLAK OLDUM ERKEK CİNSİ DEGİL EVLENMEK YANIMA BİLE YANAŞMASIN İSTİYORUM

işte biz bundan kaybediyoruz o an hayatında kim varsa çok çok kötü bile olsa hep geleceğe dair korkular var cesaret yok bir düşünn 30 yaşındasınız e çocukluk okul derken hayata atılalı hadi diyelim 10 sene oldu bilinmez ama ortalama bir insan için diyelim 60 a kadar yasadınız nefes aldınız saglıklı sıhhatli bu 30 sene atılmamışl bir adım yüzünden böyle mi geçsin? şimdi sebep bu yarın çocuk olacak sebebiniz... hayat çalışan bir kadın için tek başına dahi olsa ne kadar zor olabilir. bilemiyorum herkes yaşadığını bilir ama kavga girilti hurra geçer bir sene bakarsınız önünüze insan nelere alışıyor... hangi eski sevgilmiz çıkmadı aklımızdan zaman neye alıştırmadı ki... başkasıyla olmam dediğiniz bir kocanız mı oldu bilemiyorum ben biraz farklı düşünüyorum sanırım ama sizin için en güzelini yazsın yaratan

Sizde de hata var tamm dogru esiniz hayat arkadasiniz hersey ortak hayat kazanc ortak ama sonuc sizi mutlu etmiyo baksaniza aylik 30 tl hangi kadina yeter ki bide calisansiniz bunun kuaforu yemesi icmesi arkadas ortami var hersryi gectim bi kadinin alisverisi var.., pki bastan para idaresine neden el.koymadiniz niye bu kadar ev idaresini esinize verdiniz... bnce bu ay maasinizi vermeyin baklm tepkisi ne olacak ? esinize su an cok kiziyorum :KK53:

Arkadaşlar merhaba
3 yıllık evliyim hayattan soğudum eşim çok fazla cimri ben çalışıyorum eşim çalışıyo allaha bin şükür maddi olarak bir sıkıntımız olmadı kirada oturuyoruz evlendigimizden beri ev almak gibi hayalimiz var evlendigimiz zaman amacımıza kolay ulaşmak için paramızın bir olmasına karar verdik ama suan öyle bir haldeyimki eşim haftalık 30 tl ara veriyo yol param yok kahvaltı parası veriyo sadece bana bu konu ne zaman acılsa kavga çıkarıyo evde idari kadroda çalışıyorum inanın çok utanıyorum üstüme başıma hiç bişi yok giycek kuaföre gitmek istiyorum kaş bıyık için sadece para alabiliyorum diyorumki yaa başıma bişi gelse bari 100tl cüzdanımda dursun onu bile vermiyo mutfaga alınan meyveyi bile sayıyla alıyo bıktım artık hıı bunları yaparken kendiside aynı şartlarda hiç bişi almaz kendine ayrılmaya korkuyorum pişman olmaktan korkuyorum hayatımıda yaşamak istiyorum SİZ NAPARDINIZ YARDIM LÜTFEN[/QUinan okurken daraldım bu hayat bir günlük hayat bu kadarınada değmez .. maaş kartını almanı tavsiye ederim.
böyle birini ben ne kadar çekerdim ALLAH korusun büyük konuşmayayım

Sizlerden aldığım özgüven ile dün akşam giderken bir kitapçiya uğrayıp istediğim kitabı aldım dün akşam yemegimi zi yedik ve söyledim parasini istedim ve tabiyki olay çıktı ☺ kartı aldım elinden ama şimdi eve faydan olmicak sa bırak işi evinde otur demeye başladı büyük bir kavga yaşadık suan konuşmuyoruz

Niye parayi o alinca bi tek onun mu faydasi oluyonus sacmakiga bak... birakma kiz isi falan calis kazan parani. cocuk musun sen kazandigin paranin idaresini yapamicak esin boyle bakiyo olaya herhalde...

Niye parayi o alinca bi tek onun mu faydasi oluyonus sacmakiga bak... birakma kiz isi falan calis kazan parani. cocuk musun sen kazandigin paranin idaresini yapamicak esin boyle bakiyo olaya herhalde...
Bırakmıyorum zaten is inada bindi ister konuşsun ister konuşmasın inceldigi yerden kopar artık

ben zamanında böyle bir durumdaydım bundan 7 yıl kadar önce ,aldığımı eşime veriyordum oda harçlık veriyordu ,ne işe gidesim geliyordu ne çalışasım ,neyse oğlum oldu bebek görmeye gelen oluyor ben eşimi bekliyorumki çay yanına birşeyler yapayım malzeme yok,al dediğimde ne gerek var artık bıkmıştım ne gerek varlardan.taki çocuğum kreşe başşladı dedimki ben daha sana para falan vermiyorum bu arada aynı maaşı alıyoruz, masraflar yani çocuğun kreş ve diğer giderleri ile ev kirası ve faturalar hemen hemen aynı,ben çocuğumun masraflarını karşılıycam sen ev giderlerini arta kalan parayıda ister biriktir ister harca dedim ki bende öle yapıcamı söyledim 1-2 gün küstü sonra alıştı düzen, eşim tutumludur cimri değil asla hakkını yemem birikimde yapıyor bazen ben soruyorum bazen o bana soruyor ne kadar biriktirdin diye ,ev alma gibi bir kararımız olursa birikmler bir araya gelecek ,ama inanki ne para kavgası var evde ne bişey ne ben onun aldığına karışırım ne de o benim aldığıma ,okadar rahatımki çok şükür huzur geldi bu neydi eskiden öyle ne gerek var ne gerek var . erkeğe göre zaten bayana gerkli olan herşey onlara gereksiz,bir arkadaşımda aynı senin yaptığın gibi kartını vermiş bi yere gidiyoruz kocasından harçlık istiyor gülüyorum ya kıza üzülüorumda işin kötü yanı o kartını alamıyorda

Son düzenleme:
Yani tavrini koy kararli oldugunu bu durumun seni zorladigini belli et... nereye kadar devam ettircek ki elbet kabullenecek :21:

ben zamanında böyle bir durumdaydım bundan 7 yıl kadar önce ,aldığımı eşime veriyordum oda harçlık veriyordu ,ne işe gidesim geliyordu ne çalışasım ,neyse oğlum oldu bebek görmeye gelen oluyor ben eşimi bekliyorumki çay yanına birşeyler yapayım malzeme yok,al dediğimde ne gerek var artık bıkmıştım ne gerek varlardan.taki çocuğum kreşe başşladı dedimki ben daha sana para falan vermiyorum bu arada aynı maaşı alıyoruz, masraflar yani çocuğun kreş ve diğer giderleri ile ev kirası ve faturalar hemen hemen aynı,ben çocuğumun masraflarını karşılıycam sen ev giderlerini arta kalan parayıda ister biriktir ister harca dedim ki bende öle yapıcamı söyledim 1-2 gün küstü sonra alıştı düzen, eşim tutumludur cimri değil asla hakkını yemem birikimde yapıyor bazen ben soruyorum bazen o bana soruyor ne kadar biriktirdin diye ,ev alma gibi bir kararımız olursa birikmler bir araya gelecek ,ama inanki ne para kavgası var evde ne bişey ne ben onun aldığına karışırım ne de o benim aldığıma ,okadar rahatımki çok şükür huzur geldi bu neydi eskiden öyle ne gerek var ne gerek var . erkeğe göre zaten bayana gerkli olan herşey onlara gereksiz,bir arkadaşımda aynı senin yaptığın gibi kartını vermiş bi yere gidiyoruz kocasından harçlık istiyor gülüyorum ya kıza üzülüorumda işin kötü yanı o kartını alamıyorda
çok iyi bir karar olmuş sizinki gerçekten umarım bende başarabilirm bu sorunu aşmayı akşam baya kavga ettik eve faydan olmıcaksa işi bırak evinde otur demeye başladı şimdide bende işimi bırakmam asla bana o güvenni vermiyo ben evde kalsam ne olur halim diye düşünüyorum cidden eşim ciddi anlamda cimri sadece bana degil kendinede öyle giyinmez yani özel günlerimizde sözde beni bir yere götürcek bak buraya gidersek 50 tl buraya gidersek 60 tl degermi şimdi falan söylenir zaten ondan sonrada gitmek içimden gelmez benim yani aslında sorun asosyal bi adam evindde tv si ve bilgisayarla mutlu 1 tane arkadaşı yok gecenlerde benim arkadaşlarımla dışarı cıktık onlara baktım eşleri dans ediolar egleniyolar eşimin eglenmedigi her halinden belli ortamdakilerin eşimin mutsuzlugundan rahatsız oldugunu hisettim arkadaşlarım ertesi gün teselli veriyo bana boşver oda öle bir adam die ne yapacagımı şaşırdım artık

Back
X