- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi goldstar535
çok iyi bir karar olmuş sizinki gerçekten umarım bende başarabilirm bu sorunu aşmayı akşam baya kavga ettik eve faydan olmıcaksa işi bırak evinde otur demeye başladı şimdide bende işimi bırakmam asla bana o güvenni vermiyo ben evde kalsam ne olur halim diye düşünüyorum cidden eşim ciddi anlamda cimri sadece bana degil kendinede öyle giyinmez yani özel günlerimizde sözde beni bir yere götürcek bak buraya gidersek 50 tl buraya gidersek 60 tl degermi şimdi falan söylenir zaten ondan sonrada gitmek içimden gelmez benim yani aslında sorun asosyal bi adam evindde tv si ve bilgisayarla mutlu 1 tane arkadaşı yok gecenlerde benim arkadaşlarımla dışarı cıktık onlara baktım eşleri dans ediolar egleniyolar eşimin eglenmedigi her halinden belli ortamdakilerin eşimin mutsuzlugundan rahatsız oldugunu hisettim arkadaşlarım ertesi gün teselli veriyo bana boşver oda öle bir adam die ne yapacagımı şaşırdım artık
sen sakın işten çıkma cimri bir adam 2 .taraftan gelen maaşa asla kapı kapatmaz bence o seni açık ara tehdit ediyorki işini bırakmayacağını bildiği için,sen al maaşını evin giderlerini getririn ortaya 2.ye bölün ozaman sen ye iç keyfine bak birikimini yap oda yapsın birikimini ,ama asla işini bırakma