- 26 Mayıs 2011
- 14
- 2
- 286
- Konu Sahibi gullerinprensesi
nerden başlasam bilmiyorum ben 5 yıllık evliyim allahımın emaneti birde 2 yasında oglum var ben severek evlendim evlenmeden once esim hayalimdeki erkekdi eşim hep aynıydı aslında ben goremedim saırım anlatma ya başlıyayım benim 6 gorumcem ve kayınvalidem var hepsi herşeyime karısır sonra karısmıyruz der ilk zaman onlar için cok kavga edipp kocamdan cok dayak yedim o yetmiyor gibi hamiş hamiş askere giden kocamı onun ailesinin yanında bekledim benim annem öldü babam evli onların yanından başka biryere gidemezdim her neyse cok sesiz mal gibi bişeyim gelen ezer giden ezer olan bana olur son zamanlar aile meselesine alıstım artık onları takmıyorum hatta sesiz olan bei bile lafvermeye başlattılar bu seferde esim bi garip oldu herşeye karısıyor beni surekli assalıyor agza alınmadık kufurlerrr ediyor midem bulanıyor gecen benim ablamlar geldi babamlara gittik ablamllarlagezdik fala diye namusuma kadar agır laflar soyluyor bundan sonra eniştem kocalık yapsınmıs babam bana karısınmıs falan filan sacmaladıkca saçmalıyor bu gune kadar yemedigim dayak kalmadı susudum ya sabır cektim ama namusuma kadar uzanan dili keseim geliyor bosayacakmıs beni cocogumu vermeyecekmııs bana valla cocuk ıcın katlanıyorum şimdi hergun kafayı yicem bosanmak ıstıyorum ama cocuk var ya gostermesse alırsa benden napıcam yardım edin lutfen bosansammmı cocgum bi tarafdan napıcam bennn