• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çok değişti

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Herkeze iyi geceler diliyorum.
Bana bu aralar pekte iyi değil geceler...
Herneyse yeni üyeyim ve içimi döküp bi rahatliyayim dedim bende .

Sorun şu ki eşimle Anlaşamiyoruz ve daha 6 aylik evliyiz. Sanki evlenmeden önceki adam gitti yerine bir başkası geldi .. Inanin bana şok oldum .

Orn: işten gelir surat genelde beş karış zaten çok çok ağır bir yapısı varmış yeni görüyorum bende ve hiç beğenmedim bu hallerini . Hadi yorgunluga veririm ama bekarkende çalısıyordu beni hiç ihmal etmezdi. Hatta benden daha çok üstüme duserdi. Herneyse yemek Hazırlarim aksama güzelce mutfakta vakit geçirmeyi severim ozenirim. Masada tuz olmasa tuzu getir onu yap şunu al der pür dikkat tv ye yapışır gözlerini alamaz TV'den

Ya birkere de bi tabak topla nezaketen elini uzatmaz.Hanı nasıl desem bildiginiz kro gibi oldu adam 180 derece döndü bende şen Şakrak bi insanım çok sıkılıyorum onunla evde inanin duvara konuşun daha iyi. Aramızdaki muhabbet dahi en fazla 15 kelime ...

Yahu sevgide biryere kadar hepmi ben yaklaşicam hep mi ben kur yapıcam naz yapıcam inanın usandim. Azcık kavgada ağzında aynı laf neymiş " seni döverim. Ya bana kimse onu yapma curretinde bulunmayı bırak cümle içinde geçiremez kocam en yakınım kullanıyor . Çok zoruma gitti. Ben çok guvendim inandım ona..

Öyle korkutuk aşkta olmadım.çünkü aşkın sonu iyi değil biliyordum. Gözlerine perde iniyor insanın ama inanın ki çok değer verdim sevdim saygı duydum. . Ayni şekilde oda benim kisiligimi fiziki yapimi cok begenirdi gurur duyardi .. Hamileyim ve diyorumki bilebilseydim böyle bir adama kroya dönüşecegini asla çocuk yapmazdim evlenmezdim bile... belkide bu ondan son çocuğum böyle giderse..

Şuan yine kavgaliyiz. . Horl horl uyuyor kendileri bense azıcık ağladım ve buraya bişeyler yazıp rahatlamak istedim..
Kavga nedenimiz yemek yedikten sonra biraz yürüyelimmi dedim eşime oda bende markete cikcaktim gel sende dedi

Neyse hazırlanıyordum almış eline tv klavuzunu kumandayi inceliyor bir saat. Ve bende aşkım napacak sin onu diye sordum bi kaç kez. Cevap vermedi Zaten genelde de cevap vermez hep dalar biryere duymamazliktan gelir bende karşında bi insan konuşuyor dedim en sevmediğim şeyi yapma falan aldı başını tartışma Kırkkere sorarım herseyi çok zoruma gider. Yürüdük eve geldim. Ne gönül almasını biliyor nede bişi

Hep ben gönül alamam. Bende insanım biryere kadar insanda da heves kalmıyor. Neden değişti hamilelikte yanımda olmasi gerekirken çok uzaklaştı ... ve kocam gerçekten bana göre çoğu kişinin yakistirmadigi bir tip. Pek yakıştırmzlar. . Ama ben onun içini sevmiştim. . Içi de çürük çıktı napıcagimi bilmiyorum. .. hayat cokk zor bu ev bu duvarlar beni boguyor .. Inanin böyle düşünmedim hiç bir şeyi. . Hayallerim yıkıldı. . Böyle bir karakterle bir ömür nasıl gecirebilirim. .

Inşallah düzelmeyi dener. Aksi halde kimsenin kahrini cekemm genç yaşımda. Paşa gibide bakarım kızıma.. O dereceye gelmek istemiyorum sadece .. Böyle işte kusura bakmayın belki hafif gelicek sebeplerim ama çok uzuyor eşim beni :(

Inşallah Eşim istemiyor çalışmamı zaten haliyle beni hicbisekilde ezemez. . Ezdirmem de kendimi bilir neler yapabileceğimi ve azmimi . Ama o noktaya gelmek istemiyorum düzelsin bu üzerimizdeki karabulutlar. . Tek istediğim bu

Ne denir ki bilemedim acaba hormonsal mı diyorum ama irtibatınız çok kötü birbirinizle

Vallahi birde bana sorun.
Strese mi girdi diyorum acaba yoksa bundan sonraki yapısı mi bu adamın diye ikilemde kalıyorum. Inşallah pskolojiktir. Yuva kurmakta yıkmak ta kolay değil ..

Zaten eskidende böylemiş ,fakat kendini gizlemek zorundaydı şimdik alacağını aldı kavuştu, vede gerçek esas kişiliğine döndü , yani şimdiki durumuna artık zoraki rol mükemmel adammış, rolü,nü oynamasına gerek yok seni kaybedecek olursa yine eskiden o iyi adamı oynar SEN ona inanıncaya kadar, bir zaman sonra yine aynı şimdiki esas kişiliğine bürünür çünkü adam BU değişmesi zor diyorum ne yazıkki ...
Allah yardımcınız olsun amin canım

Kısmen aynı şeyleri yaşıyorum, tv. Bağımlısı (yüksek ses), vurdumduymaz, kişisel bakım yok (artık midem bulanıyor) bencil, herşeyi benden bekler, çok hazırladım mum ışığında masalar, her seferinde karnım tok demiştir. Böyle bunlar, nasılda kandırıyorlar bizi iyi adam ruhuna bürünerek. Sonra bir bakmışsın bütün hayallerin yıkılmış altında kalmışsın. Ben 5 yıllık evliyim ve karar verdim son noktayı koyacağım. Sana Allah kolaylık ve sabır versin cnm. İnşallah benim durumuma düşmezsin. Dilerim evladı uğruna değişir.

6 aylık evlilikte cocuk cok erken, önce evlilik oturmalıydı. Cocugum yok ama gordugum kadariyla cocuk insanin hayatini evliligini kökten etkileyen bir durum bazen cok kötüde etkiliyor. Siz evlenerek yeni bir hayata adim atmissiniz ancak bu hayata alismaya firsat vermeden buyuk bir adim daha atmişsiniz. Sanmiyorum duzelecegini...

Aynısının üst üst modeli yanımda horul horul uyuyo bir kere bile yüzüme bakmaz ben aksama kadar evde cocuk ve iş.ama ben artik onu düşünmüyorum hayatimin yanlisi olarak bakiyorum ona ilgilenmiyorum o bana nasil davraniyosa bende ona ayni sekilde davraniyorum sen piril piril hayallerle evlenmissin 6 aylik evliymissin uzuldum acikcasi belki onunda sorunlari vardir kendi haline birak ilgilenme köpek yerine koy önüne yemegini koy yerse yer yemezse yemesin bebek bekliyomussun günün cogunlugunu kendine ayir kendin ve kizini dusun catir catir parasini ye al elinede bir örgü bebisine örgü ör muhattap bile olma bak sana nasil yaklasicak o surat yapiyosa sende sus hic sesini cikarma bir sure sonra kendisi sorucak bir sorun mu var diye sordugunda anlat baktin laga luga ediyo sen sordun ben sana birsey demedim ki de büyük ihtimalle dogumdan sonra da seni zor gunler bekliyo rabbim sabir versin güclu ol o adamin evlilikten bekledigi boyle monoton bir hayatmis demekki cinselliginiz nasil bilmiyorum ama keske bebek icin acele etmeseydin soyle bir adami avucunun icine alsaydin da yavrucagizini oyle kucagina alsaydin bunlarin ipini sıkı tutucaksin az konusucaksin hayvan gibi yemini suyunu eksik etmiyceksin o zaman adam oluyolar sen kendine bak hep bakimli ol mutsuz olunca ac internetten komik videolar izle bosver keyfine bak hayat güzel

Al karşına ben senden sıkılıyorum enerjimi emiyosun de.

öyle duygusal konuşmalar yaptığında yapma etme diye anlamaz sıkılır. Alıcan karşına gel bakalım senle iki dakka konuşalım diye. Beni bayıyon içim şişti de. Ciddiyim bak. Bi şok etkisi lazım yoksa böyle gider.

Al karşına ben senden sıkılıyorum enerjimi emiyosun de.

Erkekler kadınlar öyle duygusal konuşmalar yaptığında yapma etme diye anlamıyorlar sıkılıyorlar. Alıcan karşına gel bakalım senle iki dakka konuşalım diye. Beni bayıyon içim şişti de. Ciddiyim bak. Bi şok etkisi lazım yoksa böyle gider.
Aynn öyle bunlarin beyni çivi gibi darbeyi yemegince kafalari yerine gelmiyo psikolog doktor zafer akıncıyı tavsiye ediyorum ac internetten kafanda kurup kendini uzucegine aksama kadar sıkılıcagına elindeki malzemeyi tani erkek beyniyle kadin beyni ayni calismiyo

6 aylık evlisin keşke acele etmeseydin çocuk için
Eşin evlendikten sonra değişmiş nikahı bastım garantiye aldım düşüncesi
Çok yanlış bir düşünce kimse vazgeçilmez değildir özellikle eşiniz gibi bir adam
Ben olsam aşka evli kalmazdım öyle biriyle.
Sizin ki evlilik değil
Eşiniz sizi ne seviyor ne de saygı duyuyor
Oturup iki laf etmiyor gözünüze bakmıyor güler yüz göstermiyor yardımcı olmuyor ev işlerinde vs özellikle hamilesiniz düşünmesi lazım
Bu şekilde evli kalmayı gururunuza yedirebilecek misiniz?

Ben sizin yerinizde olsam son kez konuşurdum evlilik terapistine gidip yardım almayı teklif ederdim yoksa bitireceğimi söyleyip bir şans daha verirdim

Olmuyorsa asla zorlamazdın
Evlilik bu değildir. Siz evliliğin güzel taraflarını yaşayamamışsınız kocanızla cilveleşemiyorsunuz oturup iki laf edemiyorsunuz gezip tozamıyorsunuz
Komedi gibi adam sizi markete götürüp getiriyor
Oda zorla !!
Evlilik beklentinizi karşılamamışsa ömrünüz bu adama yedirmeyin
Daha iyi erkekler var.. çocuk olduktan sonra pişman olabilirsiniz boşanmadığınız için
İnsanın sabrı vardır siZin ki bittiğinde kavgalar başlayacak çocuk mutsuz bir ailede büyüyecek
İyi düşünün derim

Herkeze iyi geceler diliyorum.
Bana bu aralar pekte iyi değil geceler...
Herneyse yeni üyeyim ve içimi döküp bi rahatliyayim dedim bende .

Sorun şu ki eşimle Anlaşamiyoruz ve daha 6 aylik evliyiz. Sanki evlenmeden önceki adam gitti yerine bir başkası geldi .. Inanin bana şok oldum .

Orn: işten gelir surat genelde beş karış zaten çok çok ağır bir yapısı varmış yeni görüyorum bende ve hiç beğenmedim bu hallerini . Hadi yorgunluga veririm ama bekarkende çalısıyordu beni hiç ihmal etmezdi. Hatta benden daha çok üstüme duserdi. Herneyse yemek Hazırlarim aksama güzelce mutfakta vakit geçirmeyi severim ozenirim. Masada tuz olmasa tuzu getir onu yap şunu al der pür dikkat tv ye yapışır gözlerini alamaz TV'den

Ya birkere de bi tabak topla nezaketen elini uzatmaz.Hanı nasıl desem bildiginiz kro gibi oldu adam 180 derece döndü bende şen Şakrak bi insanım çok sıkılıyorum onunla evde inanin duvara konuşun daha iyi. Aramızdaki muhabbet dahi en fazla 15 kelime ...

Yahu sevgide biryere kadar hepmi ben yaklaşicam hep mi ben kur yapıcam naz yapıcam inanın usandim. Azcık kavgada ağzında aynı laf neymiş " seni döverim. Ya bana kimse onu yapma curretinde bulunmayı bırak cümle içinde geçiremez kocam en yakınım kullanıyor . Çok zoruma gitti. Ben çok guvendim inandım ona..

Öyle korkutuk aşkta olmadım.çünkü aşkın sonu iyi değil biliyordum. Gözlerine perde iniyor insanın ama inanın ki çok değer verdim sevdim saygı duydum. . Ayni şekilde oda benim kisiligimi fiziki yapimi cok begenirdi gurur duyardi .. Hamileyim ve diyorumki bilebilseydim böyle bir adama kroya dönüşecegini asla çocuk yapmazdim evlenmezdim bile... belkide bu ondan son çocuğum böyle giderse..

Şuan yine kavgaliyiz. . Horl horl uyuyor kendileri bense azıcık ağladım ve buraya bişeyler yazıp rahatlamak istedim..
Kavga nedenimiz yemek yedikten sonra biraz yürüyelimmi dedim eşime oda bende markete cikcaktim gel sende dedi

Neyse hazırlanıyordum almış eline tv klavuzunu kumandayi inceliyor bir saat. Ve bende aşkım napacak sin onu diye sordum bi kaç kez. Cevap vermedi Zaten genelde de cevap vermez hep dalar biryere duymamazliktan gelir bende karşında bi insan konuşuyor dedim en sevmediğim şeyi yapma falan aldı başını tartışma Kırkkere sorarım herseyi çok zoruma gider. Yürüdük eve geldim. Ne gönül almasını biliyor nede bişi

Hep ben gönül alamam. Bende insanım biryere kadar insanda da heves kalmıyor. Neden değişti hamilelikte yanımda olmasi gerekirken çok uzaklaştı ... ve kocam gerçekten bana göre çoğu kişinin yakistirmadigi bir tip. Pek yakıştırmzlar. . Ama ben onun içini sevmiştim. . Içi de çürük çıktı napıcagimi bilmiyorum. .. hayat cokk zor bu ev bu duvarlar beni boguyor .. Inanin böyle düşünmedim hiç bir şeyi. . Hayallerim yıkıldı. . Böyle bir karakterle bir ömür nasıl gecirebilirim. .

Inşallah düzelmeyi dener. Aksi halde kimsenin kahrini cekemm genç yaşımda. Paşa gibide bakarım kızıma.. O dereceye gelmek istemiyorum sadece .. Böyle işte kusura bakmayın belki hafif gelicek sebeplerim ama çok uzuyor eşim beni :KK43:

canım çok çok erken hamile kalmışsın 6 ay gerçekten çok erken, zaten erkekler en az 2-3 seneden evvel evlendiğinin yeni sorumluluklarının farkına varamıyor, eğer bi sağlık problemi yoksa ilk 3 sene çocuk yapılmamalı bence, ayrıca ve ilk bi sene bu sorumluluklar çok ağır geliyor, kadınlar gibi hemen adapte olamıyorlar
zaten şuan da birbirinizi gerçekten yeni tanıyorsunuz, düzelme ihtimali var tabii ama keşke bu ilk yılları atlattıktan sonra hamile kalsaydın, yine de idare etmeye kendini üzmemeye çalış, eşinle tatlı dille konuşup beklentilerini dile getir
herşey hallolurda ben şu seni döverim tehdinine takıldım, çok çirkin, kavgada bile söylenmemeli eşler arasında bu kadar dile getiren yarın bi gün faaliyete de geçer
bence güzel evliliği olan çiftlerle ailecek takılmaya gelip gitmeye çalışın, o zaman yavaş yavaş evlilik demekki böyle böyle davranmalıyım diye düşünmeye başlar...

Ya su erkekler evlendıkten sonra gercekten degısıyor mu yoksa bekarken onun gercek yuzunu gorememıs olabılır mısınız ?? Her ınsan degısebılır de bu kadar degısmek bence zor.. Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı bebegınızıde sag salım kucagınıza alırsınız ınsallah

Adam degismemis zaten oyleymis.
Benim de anlamadigim nasil boyle olabiliyolar evlenene kadar romantik ilgili kendine bakan biriyken.daha evliligin ilk gunlerinde gercek kisiligine donuyolar.
Ozmn evlenmeden once neden bu sekildeler.
Zafer AKİNCİ nin bunun icin bi teshisi vardi.
Nisanliyken surekli arayan ilgi gosteren erkekten evlenince de aynisi beklemeyin gibi felan bi konusmaydi.

Tabiki herkez farkli goruslere sahip..
Ve bircogunuz haklisiniz da
Ben hayat arkadasimi buldugumu zannettim. Dogru kisi oldugunu dusundum ve genc anne olmak cocugumla buyumek en buyuk hayalimdi.. Artik olan oldu yapmasaydim etmeseydim demek icin cok GEc...
Ben bakarim cocuguma sorun oda degil
Eşimin akli basina gelmesini istiyorum.

Benm gibi birini bulamaz birdaha kimse donup yuzune bakmazken onu dunyamin merkezi yaptim.. Cocugumuda sagliksiz ortamda buyutmek istemem..

Hersabah ise.giderken ve geldiginde oper beni dakikalarca bazen eskisi gibi diyorum sonraki gun yine o kro adama donusuyor.
Beni sevdigine eminim Cokmu ustune dustum bilmiyorum. Ama ayni evin icinde iki yabanci gibide davranamiyorum ona. Allah yuvalarimiza huzur kocalarimiza akil fikir versin

Back
X