Kocam çok değişti

20 Yasindayim 21 ' e 5 ay Kaldi .Ustelik yazi ustubunuzu hic begenmedim hanimefendi. Benim yasim sizi ilgilendirmez. Kimi insan Erken yasta evlenip yuva krmak erken cocuk sahibi olmak ister kimi insanda 25 ten sonra 30 vs tercih eder. Benim evliligim bir sikintidan geciyor diye herkezin gececek degil. Cok yersiz bir yorumdu ayrica benim olgunluguma erisemeyen yetiskinler var .
Kız bu cazgırlığını kocana gösrereceksin, bize değil. İyi kötü yardım etmeye çalışıyoruz. Sen kocana haddini bildir, bak nasıl sayıyor seni.. saymıyorsa saydıracaksın.

değişti demişsinde
zaten ööyleymiş
sevgiliyken ev hali başka oluyor
anneler erkekleri bu hale getiren
hizmette sınır yok aynısı evlendiğindede bekliyor

Herkeze iyi geceler diliyorum.
Bana bu aralar pekte iyi değil geceler...
Herneyse yeni üyeyim ve içimi döküp bi rahatliyayim dedim bende .

Sorun şu ki eşimle Anlaşamiyoruz ve daha 6 aylik evliyiz. Sanki evlenmeden önceki adam gitti yerine bir başkası geldi .. Inanin bana şok oldum .

Orn: işten gelir surat genelde beş karış zaten çok çok ağır bir yapısı varmış yeni görüyorum bende ve hiç beğenmedim bu hallerini . Hadi yorgunluga veririm ama bekarkende çalısıyordu beni hiç ihmal etmezdi. Hatta benden daha çok üstüme duserdi. Herneyse yemek Hazırlarim aksama güzelce mutfakta vakit geçirmeyi severim ozenirim. Masada tuz olmasa tuzu getir onu yap şunu al der pür dikkat tv ye yapışır gözlerini alamaz TV'den

Ya birkere de bi tabak topla nezaketen elini uzatmaz.Hanı nasıl desem bildiginiz kro gibi oldu adam 180 derece döndü bende şen Şakrak bi insanım çok sıkılıyorum onunla evde inanin duvara konuşun daha iyi. Aramızdaki muhabbet dahi en fazla 15 kelime ...

Yahu sevgide biryere kadar hepmi ben yaklaşicam hep mi ben kur yapıcam naz yapıcam inanın usandim. Azcık kavgada ağzında aynı laf neymiş " seni döverim. Ya bana kimse onu yapma curretinde bulunmayı bırak cümle içinde geçiremez kocam en yakınım kullanıyor . Çok zoruma gitti. Ben çok guvendim inandım ona..

Öyle korkutuk aşkta olmadım.çünkü aşkın sonu iyi değil biliyordum. Gözlerine perde iniyor insanın ama inanın ki çok değer verdim sevdim saygı duydum. . Ayni şekilde oda benim kisiligimi fiziki yapimi cok begenirdi gurur duyardi .. Hamileyim ve diyorumki bilebilseydim böyle bir adama kroya dönüşecegini asla çocuk yapmazdim evlenmezdim bile... belkide bu ondan son çocuğum böyle giderse..

Şuan yine kavgaliyiz. . Horl horl uyuyor kendileri bense azıcık ağladım ve buraya bişeyler yazıp rahatlamak istedim..
Kavga nedenimiz yemek yedikten sonra biraz yürüyelimmi dedim eşime oda bende markete cikcaktim gel sende dedi

Neyse hazırlanıyordum almış eline tv klavuzunu kumandayi inceliyor bir saat. Ve bende aşkım napacak sin onu diye sordum bi kaç kez. Cevap vermedi Zaten genelde de cevap vermez hep dalar biryere duymamazliktan gelir bende karşında bi insan konuşuyor dedim en sevmediğim şeyi yapma falan aldı başını tartışma Kırkkere sorarım herseyi çok zoruma gider. Yürüdük eve geldim. Ne gönül almasını biliyor nede bişi

Hep ben gönül alamam. Bende insanım biryere kadar insanda da heves kalmıyor. Neden değişti hamilelikte yanımda olmasi gerekirken çok uzaklaştı ... ve kocam gerçekten bana göre çoğu kişinin yakistirmadigi bir tip. Pek yakıştırmzlar. . Ama ben onun içini sevmiştim. . Içi de çürük çıktı napıcagimi bilmiyorum. .. hayat cokk zor bu ev bu duvarlar beni boguyor .. Inanin böyle düşünmedim hiç bir şeyi. . Hayallerim yıkıldı. . Böyle bir karakterle bir ömür nasıl gecirebilirim. .

Inşallah düzelmeyi dener. Aksi halde kimsenin kahrini cekemm genç yaşımda. Paşa gibide bakarım kızıma.. O dereceye gelmek istemiyorum sadece .. Böyle işte kusura bakmayın belki hafif gelicek sebeplerim ama çok uzuyor eşim beni :KK43:
döverim ne demek?
ben de armut toplamam herhalde, karşılık veririm. deseydin.

onu sürpriz boşanma celbi hayata döndürür bence. ruh gibi adam ya.

Bende de hata vardır tabi yok dersem bu bencillik olur . Ama benimkisi etkiye tepki
Benim enerjimi emiyor diyorum bazen eşime bende duvar gibi.ağır bir kadın mi olmalıyım anlaşmamız için .. Oda işine gelmiyor . 1 Sene sevgili olarak birlikteydik
O aralar ben üzerine düşmezdim . Şimdi o .. Sonuçta kocam onu simartmak beni mutlu ediyor ama o öyle düşünmuyor . İlgilenessesem bu.sefer soğurmu diye geçiriyorum aklımdan. Bebisimide merak etmiyor gibi yaa bilemedim kiskaniyo da olabilme olasılığı yok gibi daha doğmadı bile cocugum .Eşimin ailesi ni hiç sevmem eminim onlarda beni iki üç haftada bir gideriz. Torun nedir bilmezler zaten merak edip bişey sormuşlugu yoktur. Eşime çok tolerans gosterdim . Ama bindebir iyiligide tutuyor duzelir umudu verdigi için çabalamak istiyorum

yaşın 19ise adamı çözememişsin
artık bu evlilik böyle devam eder mesleğinde yoktur senin ona muhtaçsın
evrede olunca hizmet bekler dibine kadar

Şunu eklemeden geçemiycem erkek açısındanda bakmak lazim o evlilikten ne bekliyodu sen ona ne verdin?birazda kendinizde aramak lazim hatayi belkide erken den hamile kaldigin icin erkegin beklentisi olan guler yuzu ona gosteremiyo olabilirsin hakli olarak hormonlar ve mide bulantilari yasiyosan adam eve gelince guler yuzlu evi derli toplu bakimli yemegi hazir bir kadin ister once erkegin ihtiyaclarini karsilayip karsiliginda ondan senin ihtiyaclarini karsilamasini beklemek mantikli olandir cunku evlilik karsilikli fedakarlik ister kadin herzaman fedakar olan taraftir eger erkekte benim kocam gibi öküz degilse gec kalmadan karsiligini vericektir eger gözü disarda degilse isin kolay yeni evlisin boyle birsey henuz soz konusu olmaya bilir ama gec kalmadan elini tasin altina koy az konusmak kadini yuceltir her gun banyonu yap kendine iyi bak belki is yerinde de sorunlari olabilir hemen umutsuzluga kapilipta bosanicam edicem deme evlilik fedakarlik ve caba demektir kimseye mutluluk atin tepside sunulmaz ki...

Söyle bir durumda var erkege hitabin cok önemli benim bir eltim var kocasina kaynanamim kayinpederimin yaninda askim canim birtanem bir gorsen isini nasil yurutuyo birde kadin hamileyken ekegin bebegi sahiplenip kadin onla ilgilensin diye kendini biraz naza ceker elini karnina koydur ay bak babasi tekme atti felan de birlikte bebek kiyafetleri bakin bebek esyalari alin sahiplensin bir senide bebeginide o senle konusmuyo ilgilenmiyosa ac televizyonda en sevdigi filmi yap cayini kekini boregini oturun guzelce film hakkinda ac konuyu kendine iyice bagla sensiz nefes bile alamasin erkek acidan kacicidir once bir rahatlat onu birde erkeklerin beyni bizimki kadar hizli algilamiyor onlarin gorsellik merkezi daha cok isliyo o yuzden bir kelime soylediginde yavas yavas sindire sindire soyle eminim yakinda bebisinixi kucaginiza alip cok mutlu olucaksin seni kendi yerime koydum ve cok uzuldum rabbim yardim etsin annelik ve kadin olmak kolay degil baktin olmuyo cocuk kres yasina gelince bas tekmeyi gitsin kimse kimsenin kolesi degil ben kres yasini bekliyorum mesela...

yaşın 19ise adamı çözememişsin
artık bu evlilik böyle devam eder mesleğinde yoktur senin ona muhtaçsın
evrede olunca hizmet bekler dibine kadar
Kusura bakma ama tatlim tabiki her erkek hizmet bekler ama karsiliginda sende ondan ilgi sevgi istersin evlilik cikar iliskisidir bence kendine guvenenler evlensin..cunku hic kolay degil hele cocuk varsa allah tum kadinlarin yardimcisi olsun.annelerimiz ne sıkıntılar cekmis zamaninda ama hep guclu durmuslar

Fıkirlerin icin tesekkur ederim senistanbulsun. Mide bulantim veya herhangı birşey yasamadim oyuzdn herkez çok şansli oldugumu soyler kimse dort dörtluk degl illaki vardr ama evmle de cok ilglendm yeri geldi mutfaktan ckmadm yemeklermi sever gonlunu yapmak icn yaparm. asla bakimsiz dolasamam zaten. Hep oyleydim evlenmeden önce de dahil. Aksine o kendini saldı. Kisisel temzlik konularinida erteliyor. Tabiki bende yuvam duzelsin istiyorum umarm bizim icin hayirlisi olur.Suan aramiz limoni eve geleli iki saat oldu. Kafasini tvye gommus devekusu gibi. Mahkeme duvari adam bildigin. bikerede kendi duzeltsın biseyleri. Konusmak ara bulmak benimde icimden gelmiyor artik. Bakalim ne kadar gider boyle kûs küs..

Sorun şu ki eşimle Anlaşamiyoruz ve daha 6 aylik evliyiz. Sanki evlenmeden önceki adam gitti yerine bir başkası geldi .. Inanin bana şok oldum .

Orn: işten gelir surat genelde beş karış zaten çok çok ağır bir yapısı varmış yeni görüyorum bende ve hiç beğenmedim bu hallerini . Hadi yorgunluga veririm ama bekarkende çalısıyordu beni hiç ihmal etmezdi. Hatta benden daha çok üstüme duserdi. Herneyse yemek Hazırlarim aksama güzelce mutfakta vakit geçirmeyi severim ozenirim. Masada tuz olmasa tuzu getir onu yap şunu al der pür dikkat tv ye yapışır gözlerini alamaz TV'den

Ya birkere de bi tabak topla nezaketen elini uzatmaz.Hanı nasıl desem bildiginiz kro gibi oldu adam 180 derece döndü bende şen Şakrak bi insanım çok sıkılıyorum onunla evde inanin duvara konuşun daha iyi. Aramızdaki muhabbet dahi en fazla 15 kelime ...

Yahu sevgide biryere kadar hepmi ben yaklaşicam hep mi ben kur yapıcam naz yapıcam inanın usandim. Azcık kavgada ağzında aynı laf neymiş " seni döverim. Ya bana kimse onu yapma curretinde bulunmayı bırak cümle içinde geçiremez kocam en yakınım kullanıyor . Çok zoruma gitti. Ben çok guvendim inandım ona..

Öyle korkutuk aşkta olmadım.çünkü aşkın sonu iyi değil biliyordum. Gözlerine perde iniyor insanın ama inanın ki çok değer verdim sevdim saygı duydum. . Ayni şekilde oda benim kisiligimi fiziki yapimi cok begenirdi gurur duyardi .. Hamileyim ve diyorumki bilebilseydim böyle bir adama kroya dönüşecegini asla çocuk yapmazdim evlenmezdim bile... belkide bu ondan son çocuğum böyle giderse..

Şuan yine kavgaliyiz. . Horl horl uyuyor kendileri bense azıcık ağladım ve buraya bişeyler yazıp rahatlamak istedim..
Kavga nedenimiz yemek yedikten sonra biraz yürüyelimmi dedim eşime oda bende markete cikcaktim gel sende dedi

Neyse hazırlanıyordum almış eline tv klavuzunu kumandayi inceliyor bir saat. Ve bende aşkım napacak sin onu diye sordum bi kaç kez. Cevap vermedi Zaten genelde de cevap vermez hep dalar biryere duymamazliktan gelir bende karşında bi insan konuşuyor dedim en sevmediğim şeyi yapma falan aldı başını tartışma Kırkkere sorarım herseyi çok zoruma gider. Yürüdük eve geldim. Ne gönül almasını biliyor nede bişi

Hep ben gönül alamam. Bende insanım biryere kadar insanda da heves kalmıyor. Neden değişti hamilelikte yanımda olmasi gerekirken çok uzaklaştı ... ve kocam gerçekten bana göre çoğu kişinin yakistirmadigi bir tip. Pek yakıştırmzlar. . Ama ben onun içini sevmiştim. . Içi de çürük çıktı napıcagimi bilmiyorum. .. hayat cokk zor bu ev bu duvarlar beni boguyor .. Inanin böyle düşünmedim hiç bir şeyi. . Hayallerim yıkıldı. . Böyle bir karakterle bir ömür nasıl gecirebilirim. .

Inşallah düzelmeyi dener. Aksi halde kimsenin kahrini cekemm genç yaşımda. Paşa gibide bakarım kızıma.. O dereceye gelmek istemiyorum sadece .. Böyle işte kusura bakmayın belki hafif gelicek sebeplerim ama çok uzuyor eşim beni :KK43:

Bunların hepsi aynı Can'ım nişanlıyken sürekli seni arar mesaj atar gece sesini duymadan arayamaz buluştuğunuzda sürekli öpmek ister seni şımartır her istediğini yapar. Ama evlenince aynı yataktayken bile iyi geceler demez ilgilenmez sarılmaz. Hepsi aynı seni korkutmak istemem ama bebeğin olunca daha da uzaklaşıyorlar yani Benimki öle oldu

Kızlar esimle konuşmuyorDuk laf lafı açtı kavga etmeye başladık soylendik te soylendik ağzıma geleni saydım. Tabiki düzgünce ama sinirli bir şekilde sonra sinir krizi geçirdim inanin hatırlamıyorum ağladım ağladım burada ne yazdiysam ona soyledim. Bir sorunun oldumu benden uzak durma benimle Paylaş dedim. Bu aralar evimi yenilemek istiyorum bebek içinde baya bir para lazım tabi işleri yolunda gitmiyormus bu ara eşimin . Abisi yağ kaymak karısıyla yaşarken o suan bu durumdan çıkmamız için cabaliyormus. Sarıldı bana psskolojin iyice bozuldu dedi ama bende bu eve artık bana alışmani istiyorum dedi. Kabullenemedin hala falan. SONRA aldı beni başbaşa yemek yedik elimi tuttu kızlar ilk günkü gibi sevdiğimi hissettim. . Allaha Şükür suan hersey yolunda inşallah burdada bozulmazzzz:)))

O duzelmez ama sen alisirsin zamanla. Bebegin olduktan sonra cok fazla takmazsin onun ilgisizligini daha cok yenievlisin birbirinize alisma donemleri henuz oturmamis evliliginiz.

Aynı sorunları bide üstüne şiddeti yaşıyorum bence biz bunları boşayıp bebeklerimize hem ana hem baba olalım. :KK46::anneadayı:

Fıkirlerin icin tesekkur ederim senistanbulsun. Mide bulantim veya herhangı birşey yasamadim oyuzdn herkez çok şansli oldugumu soyler kimse dort dörtluk degl illaki vardr ama evmle de cok ilglendm yeri geldi mutfaktan ckmadm yemeklermi sever gonlunu yapmak icn yaparm. asla bakimsiz dolasamam zaten. Hep oyleydim evlenmeden önce de dahil. Aksine o kendini saldı. Kisisel temzlik konularinida erteliyor. Tabiki bende yuvam duzelsin istiyorum umarm bizim icin hayirlisi olur.Suan aramiz limoni eve geleli iki saat oldu. Kafasini tvye gommus devekusu gibi. Mahkeme duvari adam bildigin. bikerede kendi duzeltsın biseyleri. Konusmak ara bulmak benimde icimden gelmiyor artik. Bakalim ne kadar gider boyle kûs küs..
Canim ya benim kocamda oyle ben sakaldan nefret ederim sakal birakiyo tirnaklar upuzun kisisel bakimini gectim artik gusulunu bile zor aldiriyorum elbiselerini bile yikatmaz bana sadece bir tane pantolonu var paramizda var aslinda ama almiyo kir icinde ayaklari zaten igrenc bugun sinava giricekti koltukta yatar genellikle gel yataga yat cnm derim gelmez bende dun gece kaldirdim koltuktan heryeri tutulmasin diye bana bir kufurler bir hakaretler sonra defol git dedi bana ben ise cok merakliysan git ac davayi burda duran en adi olsun dedim sonrada fosur fosur uyudu ben ne yapiyim soyle bakalim?1 sene daha bekliycem kizimin kres yasina gelmesini bekliyorum elim ayagim tutuyo calisicam yilmiycam annemde istemiyo artik beni guclu olmak zorundayim zorundayiz cunku biz artik anneyiz...

Kızlar esimle konuşmuyorDuk laf lafı açtı kavga etmeye başladık soylendik te soylendik ağzıma geleni saydım. Tabiki düzgünce ama sinirli bir şekilde sonra sinir krizi geçirdim inanin hatırlamıyorum ağladım ağladım burada ne yazdiysam ona soyledim. Bir sorunun oldumu benden uzak durma benimle Paylaş dedim. Bu aralar evimi yenilemek istiyorum bebek içinde baya bir para lazım tabi işleri yolunda gitmiyormus bu ara eşimin . Abisi yağ kaymak karısıyla yaşarken o suan bu durumdan çıkmamız için cabaliyormus. Sarıldı bana psskolojin iyice bozuldu dedi ama bende bu eve artık bana alışmani istiyorum dedi. Kabullenemedin hala falan. SONRA aldı beni başbaşa yemek yedik elimi tuttu kızlar ilk günkü gibi sevdiğimi hissettim. . Allaha Şükür suan hersey yolunda inşallah burdada bozulmazzzz:)))
Çok sevindim cnm keske bende oyle olabilsem sana dedigim gibi adamin maddi sorunlari varmis demekki nolur banada dua edin cok yoruldum hakaretlerden surekli kucuk gorulmekten cok yoruldum...

Ben de konuşmanızı önerecektim, burada bunu görünce iyi oldu. Bakın evliliklerde en büyük sorun iletişimsizlik, burada çok kişiye yazdım. Eşinizi alın karşınıza (sinir krizi geçirmeden tabi) açık açık söyleyin, ama suçlarcasına konuşmayın. Yani "sen bana şunu yaptın bunu ettin" demeyin de "bana bunları şunları yapınca ben çok üzüldüm, çok kalbim kırıldı, evlenmeden önce daha duyarlıydın, daha anlayışlıydın" diye duygularınızı belli ederek konuşun. Sonra oturun bir de eşinizi dinleyin ama o da sizi suçlamadan konuşsun. Sürekli hissettiğiniz duygulardan bahsedin, eylemlerinden bahsederek suçlamayın. Umarım daha iyi olursunuz.

Oncelikle böyle güclü ve kendi ayaklarinizin uzerinde durmaktan korkmayan bir kadin oldugunuz icin tebrik ederim sizi.Buradaki cogu kadin bunu yapmak yerine el eline muhtac kalmayi tercih ediyor.Dediginiz gibi bu dunyaya birilerinin kahrini cekmeye gelmediniz cocuk doguncada degismezse yollarinizi ayirin kurtulun.Insallah hep boyle guclu kalirsiniz.

Yahu şu hamile olanlara acelen neydi kaçıyo çu falan neden dersiniz anlamam.Hamile işte belki erken yaşta anne olmak istedi beçkş kocasına gerçekten guvendi sevdi ondan bir yavrusu olsun istedi.tanısaydın etseydin falan filan kim ister mutsuz bir ailede çocuk büyütmek kim ister ilgisiz bir koca varken hamile kalmak.Kimide çocuk olduktan sonra değişiyor.KARŞINIZDA HAMİLE BİR HANIM VAR BOYLE USTUNE GİTMEK HİÇ HOŞ OLMUYOR AÇIKÇASI ZATEN KADIN MUTSUZ :(

Back
X