• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çok düşüncesiz biri

Visneli Kek

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
16
Kızlarr selam. Kocam ile 5 yıllık evliyiz çocuk yok çünkü eşim sayesinde çocuk yapmaktan korkuyorum. Yazdıklarımı okudukça beni anlayacaksınız. Beni sevdiğini söylüyor aldatma yok, sadakatsizlik yok ama sürpriz yok düşünce de yok, randevular yok, ben demeden çıkıp gezmeler yok, çiçek yok, varlığını hissettiren paylaşımlar yok. İlişki de de evde de sorumsuz ve tembel biri. Ben onu mutlu etmek için onu düşündüğümü hissetmesi için neler yapıyorum ama bir dönüş alamıyorum. Susup oturur hiç konuşmaz hep ben konusurum o dinler konuşmam bitince bir tepkide vermez sanki duvara anlatmışım gibi artık evde çok sıkılıyorum bişeyleri hep ben yapmaktan çok yoruldum. Defalarca bu konuyu konuştum kızlar bu arada siz demeden söyliyeyim 3 gün iyi güzel 4. gün yine eskisi gibi oluyor. Bense o çok seviyor diye sevdiği yemeği hazırlıyorum, iş yerine gidip ona süprriz yapıyorum, sevdiği çikolatadan alıp veriyorum, tuttugu takım cüzdanını alıyorum yani bunlar basit şeyler ya herkes herkese yapabilir ama böyle basit şeyleri bile çok görüyor bana. Kaç doğum günü yaşadık birlikte daha bana bir sürpriz yaptığına tanık olmadım.Her şeyi düşünmekten hasta olucam artık en basiti çöpü at, yeni ışık tak, makine için tamirci çağır hep ben söylüyorum ben söylemeden hiç bir şey yapmıyor. Bir başka konuda beni asla anlamıyor olması biraz modum düşükse nasılsın demek yerine trip atma demesi çok kırıcı bense artık anlaşılmak için son çare yazdığım günlüğümü okuması için salonun ortasına bırakıyorum belki merak eder bir kaç sayfa okurda biraz beni anlar diye ama bir sayfa bile çevirmiyor ne yazık ki. O günlük günlerce salonun ortasında kalıyor öyle. Ben ne doğum günü süprizi ne pahalı hediyeler istiyorum ben sadece anlaşılmak istiyorum. Burda yazamadığım daha nice sorumsuz ve düşüncesiz davranışlar var. Eğer birini gerçekten seviyorsan onun bir gülümsemesi için çabalarsın, biraz mutlu olması için dünyaları serersin önüne kaldı ki dünyalarda gözüm yok biraz çabalasa yorgunluğum kanatlanıp uçucak. O kadar yorgunum ki çekilip bir köşede uyumak istiyorum.

Kızlarr selam. Kocam ile 5 yıllık evliyiz çocuk yok çünkü eşim sayesinde çocuk yapmaktan korkuyorum. Yazdıklarımı okudukça beni anlayacaksınız. Beni sevdiğini söylüyor aldatma yok, sadakatsizlik yok ama sürpriz yok düşünce de yok, randevular yok, ben demeden çıkıp gezmeler yok, çiçek yok, varlığını hissettiren paylaşımlar yok. İlişki de de evde de sorumsuz ve tembel biri. Ben onu mutlu etmek için onu düşündüğümü hissetmesi için neler yapıyorum ama bir dönüş alamıyorum. Susup oturur hiç konuşmaz hep ben konusurum o dinler konuşmam bitince bir tepkide vermez sanki duvara anlatmışım gibi artık evde çok sıkılıyorum bişeyleri hep ben yapmaktan çok yoruldum. Defalarca bu konuyu konuştum kızlar bu arada siz demeden söyliyeyim 3 gün iyi güzel 4. gün yine eskisi gibi oluyor. Bense o çok seviyor diye sevdiği yemeği hazırlıyorum, iş yerine gidip ona süprriz yapıyorum, sevdiği çikolatadan alıp veriyorum, tuttugu takım cüzdanını alıyorum yani bunlar basit şeyler ya herkes herkese yapabilir ama böyle basit şeyleri bile çok görüyor bana. Kaç doğum günü yaşadık birlikte daha bana bir sürpriz yaptığına tanık olmadım.Her şeyi düşünmekten hasta olucam artık en basiti çöpü at, yeni ışık tak, makine için tamirci çağır hep ben söylüyorum ben söylemeden hiç bir şey yapmıyor. Bir başka konuda beni asla anlamıyor olması biraz modum düşükse nasılsın demek yerine trip atma demesi çok kırıcı bense artık anlaşılmak için son çare yazdığım günlüğümü okuması için salonun ortasına bırakıyorum belki merak eder bir kaç sayfa okurda biraz beni anlar diye ama bir sayfa bile çevirmiyor ne yazık ki. O günlük günlerce salonun ortasında kalıyor öyle. Ben ne doğum günü süprizi ne pahalı hediyeler istiyorum ben sadece anlaşılmak istiyorum. Burda yazamadığım daha nice sorumsuz ve düşüncesiz davranışlar var. Eğer birini gerçekten seviyorsan onun bir gülümsemesi için çabalarsın, biraz mutlu olması için dünyaları serersin önüne kaldı ki dünyalarda gözüm yok biraz çabalasa yorgunluğum kanatlanıp uçucak. O kadar yorgunum ki çekilip bir köşede uyumak istiyorum.

Seni sevmiyor ya da karakteri böyle hangisi olduğu önemli değil yol ver gitsin

Sizi üzmek istemem ama sevmiyor gibi geldi bana emin ol sevse kaybetme korkusu olsa böyle bi tarafını devirip hiç bir şey yapmadan durmazdı. Büyük ihtimal ne yaparsam yapayım gitmez diyor cepte görüyor.
Sizde de hata var niye bu kadar vericisiniz ki? Bir doğum günü bile kutlamaktan aciz mi o zaman kılınızı bile kıpırdatmayacaksınız onun için.

Eşinizin sizi sevdiğini söylemesinin hiçbir anlamı yok.
Gerçekte sevmiyor.
Sevse evliliğin içinde kendinizi bu kadar kötü hissetmezsiniz.
Evlilik insanı bu kadar aşağı çeken bir şey değil.
5 yıllık evliymişsiniz. Elinizdeki adam bu, çekilecek gibi değil kesinlikle.

Son düzenleme:
Fazla yüz vermişsiniz kendinizi biraz geri çekin. Neden onu düşünüp sürekli bişeyler yapıyorsunuz. Bu işler karşılıklıdır. Beni anlamayan düşünmeyen erkek için kılımı kıpırdatmam.
Haklısınız, çok haklısınız. Kendimi ne kadar geri çeksemde ertesi gün yine ona bişeyler yaparken buluyorum kendimi. Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum. Bu konuda kesin kararlı olamadım hiç..

Seni sevmiyor ya da karakteri böyle hangisi olduğu önemli değil yol ver gitsin
Bende çok sıkıldım inanın. Ama bir işim yok. Kaç yıldır çalışıyorum atanamıyorum. 29 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç bir yerde çalışmadım. Aile evine dönmekten ve sonrasında olacaklardan çekiniyorum.

Eşinizin sizi sevdiğini söylemesinin hiçbir anlamı yok.
Gerçekte sevmiyor.
Sevse evliliğin içinde kendinizi bu kadar kötü hissetmezsiniz.
Evlilik insanı bu kadar aşağı çeken bir şey değil.
5 yıllık evliymişsiniz. Elinizdeki adam bu, çekilecek gibi değil kes

Nasıl tanıştınız?
Onu başka bir başlık altında yazmayı düşünüyorum çünkü normal sıradan bir tanışma evlilik değildi bizimkisi. En azından benim açımdan. Sadece şunu söyleyebilirim ben değil o beni seviyordu ve öyle evlendik. Onun bana aşık hali bu. Bense sadece seviyorum kocam eşim ona rağmen bu kadar vericiyim ne yazık ki

Bende çok sıkıldım inanın. Ama bir işim yok. Kaç yıldır çalışıyorum atanamıyorum. 29 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç bir yerde çalışmadım. Aile evine dönmekten ve sonrasında olacaklardan çekiniyorum.
Ne okudunuz? Yani herkes devlete atanmak istiyor ama öyle bir dünya da yok maalesef. Benim mezun olduğum bölüm KPSS ile atama yapmıyor kuraya 1-2 girdim olmadı. Ben de özelde başladım. Yani uzun yıllar onu bekleyemezdim. Bence geç olmadan bir yerden başlayın. Bir 5 yıl sonra 35 olacaksınız ve kocanız yine değişmeyecek. Ömrünüze yazık.

Yani neden mesela bu en cıvıl cıvıl yaşlarınızda kapandınız eve? Herkes devlet memuru olacak diye bir şey yok ki bir denediniz olmadı iki denersiniz olmadı demek ki olmuyor özel sektör duruyor. Bu yaşta evde oturur mu bir insan? Kendi kendinize duvarlarla konuşursunuz bütün gün. acilen bir işe girin kendinize bir çevre edinin, kimseye de bu kadar verici olmayın

Konuşkandı, hiç susmazdık. Ayrıca çok fedakar ve beni sadece balkondan 5 dk görmek için 2 saatlik yol gelen ve gelirken de sevdiğim şeyleri alan bir insandı.
sevgisini gosterme bicimi buysa ve artik yapmiyorsa cevap cok acik seni artik sevmiyor. artik ilgisini cekmiyorsun. çünkü bu kisi ayi degil, yontulmamis degil. seni nasil mutlu edecegini biliyor ama yapmiyor. çünkü istemiyor.
bu gercekle yasa ya da bosan

Konuşkandı, hiç susmazdık. Ayrıca çok fedakar ve beni sadece balkondan 5 dk görmek için 2 saatlik yol gelen ve gelirken de sevdiğim şeyleri alan bir insandı.
o zaman çok değişmiş gerçekten evlilik terapisi falan önerseniz? çünkü hemen boşanmak düşünülmemeli bence. bir şey yaşanmış olmalı bu kadar değişmesi için. aşılabilecek bir şey oldugunu dusunuyorum konu sadece bekarlık zamanlarını özlemesiyse.

Ben bir insanın bukadar kolay değişeceğini düşünmüyorum ilgisiz erkek hele kendini gizleme gereği bile duymaz, söyledikleriniz sevmemek bile değil ilgisiz biri bence anlattığınızı birkaç defadan fazla yapmadı, bazen insanı olduğu gibi kabul etmeyeceksin, insanın her huyu değişir ama ilgisizlik değişmiyor.

Önceden de öyleydi muhtemelen.Evde oturup yiyip içen, komutsuz hiçbir iş yapmayan model.Sorumsuz olup asıl yüzleri evlenince çıkar genelde.Ama sohbet kısmı en kotu kısım.İletisim olmadığı yerde insan niye beraber.

Kocanız olacak umursamaz adam için her şeyi yapıyorsunuz bu yaptıklarını da çok basit diyerek küçümsüyorsunuz. Öncelikle kocanız için yaptığınız jestler öyle küçük falan değil önce bunu anlayın sonrada bu bu kayıtsız, sevgiden anlamayan, kapasitesi belli olan eşiniz için artık bir şeyler yapmayı tamamen bırakın. Çünkü hiç bir şey değişmiyor, zaten anlamıyor da. Siz en istiyorsunuz bu evliliğe devam mı etmek istiyorsunuz yoksa ayrılmak mı bunu düşünün. Eşime güvenmediğim için çocuk yapmıyorum dediniz, anne olmak istiyorsanız nereye kadar erteleneceksiniz bunu? Adam hiç değişmeyecek gibi anne olmak istemiyorum diyorsanız o ayrı ama olmak istiyorsanız da bu adamla vakit kaybetmek ne kadar doğru bilemedim.

Fazla yüz vermişsiniz kendinizi biraz geri çekin. Neden onu düşünüp sürekli bişeyler yapıyorsunuz. Bu işler karşılıklıdır. Beni anlamayan düşünmeyen erkek için kılımı kıpırdatmam.
kesinlikle katılıyorum biraz geri çekilin konu sahibi. bakalım fark edecek mi

Back
X