• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çok kıskanç

mardingelini4747

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
9
3
1
35
Kızlar benim kaynana, görümce konusunda hiçbir sıkıntım yok çünkü görüşmüyoruz. 4 aylık evliyim kocam mardinli aslında hiç orda yaşamamış çokta modern bi insandır ama evlendikten sonra çok değişti beni çok kıskanıyor sokağa taytla çıkmama bile izin vermiyo yanındayken bikini giyip denize girmeme bile kızıyor. Kızlar sizce ben napmalıyım? Kocam öyle çok dindar biri falanda değildir ?? Sizce bu iyi bişeymi nolur bana bi yol gösterin ablalarım

Senin açından biraz sıkıntılı bir durum ama daha yeni evlisiniz eşinin suyuna git sizi iyice tanisin belki o zman sizi giyim kuşam açısından daha rahat bırakabilir.

Valla tayt konusunda bir sözüm yok ama yanlış anlaşılmasın ben bikini giydirmeyen kocaya karşı değilim. Ki kendim de açık giyinen biriyim de bikini konusunda isteyen giydirir de esiniz istemiyorsa normal karşılıyorum. Bu arada diğer kıyafetlere karışılmaz taraftari değilim.

Valla tayt konusunda bir sözüm yok ama yanlış anlaşılmasın ben bikini giydirmeyen kocaya karşı değilim. Ki kendim de açık giyinen biriyim de bikini konusunda isteyen giydirir de esiniz istemiyorsa normal karşılıyorum. Bu arada diğer kıyafetlere karışılmaz taraftari değilim.
Kendine güvenen kadınlar İZNE İHTİYAÇ DUYMAZLAR yöarım çocuğunuza kendine güvenmeyi öğretirsiniz.Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin inşAllah

Back
X