- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
- 33
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Günaydın...
Eşiniz hep böyle sorumsuz muydu ilk defa mı önemsemedi sizi?
Yarin ölmeyecegine dair senedi mi varmis ?
oyun ve arkadaslarin bizden onemlimi diye sorBende oyle diyorum gidince de zorla opmek istiyor bende mesela hayir dedigim zaman yolda olursem pisman olursun diyor. Bende ona sen beni bukadar yanliz biraktigin icin acaba nezaman pisman olucaksin diyorum guluyor.
Senin canin istediginde olmicak boyle seyler hersey karsilikli diceksin cidden sorumsuz ucuncu cocugnz gibi davraniyor resmnBende oyle diyorum gidince de zorla opmek istiyor bende mesela hayir dedigim zaman yolda olursem pisman olursun diyor. Bende ona sen beni bukadar yanliz biraktigin icin acaba nezaman pisman olucaksin diyorum guluyor.
Senin canin istediginde olmicak boyle seyler hersey karsilikli diceksin cidden sorumsuz ucuncu cocugnz gibi davraniyor resmn
Sinir oluyorum bu tip erkeklere..sorsan ikinci cocuguda o kdr cok istemstr ki ssnki sanki ustune duseni fazlasyla yapiomus gibi..ciddi ciddi konusun iki cicugu var hem ana hem baba olmazsinz..bu yasta oyun oynamak ne ya cocuguyla ilgilrnsn tepkinizi koyun rahat vetmeynEvet aynen oyle. Gece calistigi icin hafta ici de zor kalkiyoe hayatim onu uyandirmakla geciyor. Cocugumuz var oda ondan surekli ilgi istiyor ama o hepp yorgun gercekten biktirdi beni
Sinir oluyorum bu tip erkeklere..sorsan ikinci cocuguda o kdr cok istemstr ki ssnki sanki ustune duseni fazlasyla yapiomus gibi..ciddi ciddi konusun iki cicugu var hem ana hem baba olmazsinz..bu yasta oyun oynamak ne ya cocuguyla ilgilrnsn tepkinizi koyun rahat vetmeyn
Playstationı eve alsın oğluda 4 yaşında onunla oynasın hem vakit geçirir...Eşime bende al dedim şimdi iki çocukla evden pek çıkamıycaz kışın, vakit buldukça oynarız dedim. Ama biz eşimle birlikte bişeyleri yapmayı severiz ve sadece onun ilgi alanı bile olsa bende mutlaka ilgilenirim. Düşün maç izleyeceği günlerde bile lütfen izleyim biraz der ve ben hiç izleme demedim bu güne kadar. Çözüm birbirinizin hoşlandığı şeylere ortak olarak birlikte eğlenceli vakit geçirmelisiniz ki oda arkadaşlarına ihtiyaç duymasın.Soyluyorum cuma cumartesi geceleri kac defa uyanip cagriyorum ama o hep bildigini okuyor sonrada cumarteai pazar butun gun uyuyup pazar oglenleride mac yapmaya gidiyor ben biktim ne diyim artik
Playstationı eve alsın oğluda 4 yaşında onunla oynasın hem vakit geçirir...Eşime bende al dedim şimdi iki çocukla evden pek çıkamıycaz kışın, vakit buldukça oynarız dedim. Ama biz eşimle birlikte bişeyleri yapmayı severiz ve sadece onun ilgi alanı bile olsa bende mutlaka ilgilenirim. Düşün maç izleyeceği günlerde bile lütfen izleyim biraz der ve ben hiç izleme demedim bu güne kadar. Çözüm birbirinizin hoşlandığı şeylere ortak olarak birlikte eğlenceli vakit geçirmelisiniz ki oda arkadaşlarına ihtiyaç duymasın.
Cnm playstation zaten evde, evde sabaha kadar oynadi cuma gunu dub gecede arkadasda mac izleyip sonrada playstation oynadilar. Simdi yeni kalkti bana bi laf etmeden cocuguyla hic ilgilenmeden ekmek yiyor telefonda oynuyor yarim saatede cikicam mac yapmaya.. Butun gun gelmez artik..
Yani niye birlikte oynamıyorsunuz da arkadaşlarıyla oynuyor onu anlamadım.
Bilmiyorum ben bi iki defa beraber oyniyal dedim yok dedi. Playstationda oynadigi da mac. Ve evde yanliz oynarken online oynuyor sinirlenip bagirip kufurler masaya vurmalar hepsi var okadar giriyorki oyuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?