Bebegine Rabbim guzel bir omur versin cnm ins.
Esine destek olsan belkide hersey daha fazla yolunda gider.
Egerki burada yazdigin gb onu yapmiyorsun bunu etmiyorsun dersen, kendini daha cok geri cekiyordur.
Durumunuz yokken yemege cikartmasi suprizler yapmasi abes kacmaz mi?
Evde beraber birseyler yapmayi deneyin.
Maddi konularda kendilerini eksik gorduklerinde saldirganlasabiliyorlar.
Ona bunu hissettirme bence.
Kendini eksik gormemeli.
Bebeginizin tadini cikarin.
Senin durumunda ve daha kotusu olan bir suru kadin var.
canım ınan o kadar destek oluyorum ki kirayı odeyemedim diyo bileziklerimi veriyorum faturaları odeyemedim diyo çaktırmadan annem den yada babamdan alıyorum kendime istiyomuş gibi çocuk tan önce çalışıyodum aldığım paranın bi lirasına dokunmadan getirip eline veriyodum bi işi görülsün diye destek se benim kadar kimse destek olamaz ama şimdi çalışamiyorum da beş parasız oturuyorum evde hiç biyere gidemiyorum çok bunaldım onunda beni anlaması gerekmezmi
hanimefendi
evlenirken esiniz size zengin olarakmi tanitti kendini
bunu merak ettim
evde para yoksa adam size nasil cicek böcek alsin ki
sadece parayla süprizler olmaz
esinize bunu ima edin
oda bütcesine uygun yada baska özel seyler yapsin)
maksat iliskiyi canli tutmaksa amaciniz derdiniz
yok paraysa
anladigim kadariyla maddu durumunuz buna elvermiyor görünüyor
ayrica esinize neden sorumsuz diyorsunuz ki
evin ihtiyaclarini hicmi görmüyor
size kötümü davraniyor
ihmal mi ediyor?
evet ihmal ediyo.. Benim söylemek istediğim zaten beni lüks lokantalara yemeğe götürsün yada bana pahalı hediyeler alsın demiyorum iki güzel laf edemiyomu yada 10 lira verip iki buket çiçek alamıyomu ben ona kızıyorum ayrıca koca dediğin karısına para bırakmazmi ben böyle görmedim ailem den babam eve bize para bırakmadan ise gitmezdi bi gün hiç unutmam para bırakmayı unutmuş ta okula gelip bana para verip geri gitmişti. Eve gelirken bişey lazım mi diye soruyo ama 2 bişey söyleyince oo o diyo yani bende idare etmeyi bilmeyen biri değilim çocuğa bez istiyorum bezi bitti şimdi param yok idareli kullan falan diyo o zaman da:) bide manayla besleniyo sütüm yeterli değildi benim doktor da mama yazdı mama istediğimde ne çabuk bitti yok emzir falan diyo
Belki beni yadirgayanlar olacaktir ama altinlarimi vermezdim.
Cunku ne yazikki erkekler sirtini dayamaya basladi mi arkasi kesilmiyor sende de goruldugu gb.
Inanki senin adina cok uzuldum. Cocugunuzun rizkiydi belkide onlar. Giden gitmis her neyse.
Birde rahata alistigindan dukkanini kapatmiyordur herhalde.
Bizimde basimizda var bitane boyle. Adi bile zarar veriyorken hala borcla dondurmeye calisiyor.
Sizin gb onlarda kira vs derdi yok ama gecenlerde elektrik faturasini odeyemediklerinden kesmisler. Cok uzuldum onlarada.
Zora gelemiyorlar. Kapat dukkani sabit bir maasla calismayi dene degil mi? Yok ama zor gelir.
Basta yazdiklarini okuyunca fikrim boyleydi. Ama yasadiklarina cok yakinimdan tanik oldugum icin seni simdi daha iyi anliyorum.
Cogu kadin hakettigini yasamiyor ne yazikki. Anlayisli olsak bir dert olmasak ayri dert. Deveyi iten sevilmiyor.
Kesin tavrini koymalisin bence oncelikle bu konuda. Zararina nereye kadar boyle.
bence en bastan yanlıs yapmıssınız hadı altınları verdınız aılenızden alıp neden verıyosunuz.hıcmı akıl fıkır yok kocanızda(kusura bakmayın)ıs olmuyorsa kapatsın cnm.ınsan karısını bebegını bırılerıne bu tur sebeplerle muhtac edıyosa yazık arkadas.konusun karsınıza alın.
para yoksa eşin napsın.bizimde ekmek alacak paramız olmuyor.eşem polis.kardeşleriyle ortak dükkanımız var ama aynı sizin durumunuzdaki gibi bi işe yaramıyo borçla kirayı ödüyoruz.günlük 10tl satış olsa o bile yok.maaşınız var dersen oda yok 60milyar kredi faturası var üstüne bide ev masrafları.ev kirası elektrik doğalgaz su yeme içme.mağaza kazansa krediyi aylık ödeniyordu para olunca ama olmayınca çok zor geçiniyoz.3ev oraya bakıyor.neyse ALLAH sabır versin hepimize.eşini suçlaman doğru değil.benim eşimde öyle günlerde yapar alır bişiyler ama zorlanarak.ben istemiyorum zaten.sende strese girme.sevgisine inanıyorsan bu kuruntular yersiz
Neden cocuk yaptiniz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?