Kocam dengesiz galiba

matmazlla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
56
54
3
32
Kızlar iyi akşamlar eşim den muzdarip im bu konumda da. Eski konumda bahsetmiştim arkamdan eşimi uzaklaştırdığımı idda edip dedikodu mu yapmıştı kayınvalidem ve görümcem. Geçen günlerde laf arasında yanlışlıkla eşime söyledim bu duyduklarımı sessiz kaldı hiç yorum yapmadı bu konuda lakin ertesi güne kadar şimdi illa her dakka onlar bize gelsin biz onlara gidelim istiyor amenna diyorum isteğini kırmıyorum ama yine yok yine yok neymiş efendim gidince surat yapıyor muşum? Ulan kadın torunu seviyor kızıyla ben nabıyım kucsklarına atlıyıp beni de mi sevin diyim normal oturup gülümsüyorum insanların yanında. Bu adamı nasıl düzeltirim kızlar var mı bi çözümünüz?

Bu adama ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.
Güler yüzden hoşgörüden daha fazla ne yapılır ki mesela bir düşünelim.
Kayınvalideni görümceni koluna kelepçele toplu gezme yapın. Nasıl olsa ayrılamıyorsunuz bari tam olsun

Galiba sonumuz ona gidiyor çünkü gün geçtikçe daha da canımı sıkıyor bu adam

Kımse kımseyı sevmek zorunda degıl saygı duyuyorsan yeter fazlasını ısteyen erkekden nefret ederım. Saygısızlık yapsan neyse de yapmamıssın sen esıne kendını ezdırme bu konuda dusuncenı dırek soyle. Esım aıle ıcı huzura onem verır ılk basta benımkıde dırettı bazo seylerı ama suan hıc bırsey ıcın zorlamıyor . Evlılık zorla guzellık kurumu degıl. Kaynana da demıyor kı oglum evınde mutlu olsun huzurlu olsun varsın bızle ayda bır gorussun. Artık sızınde cocugunuz var esının oncelıgı sen ve cocugu bı zahmet aılesındende uzaklassın. Benım esımde aılesıne asırı duskun erzurumlu ve uc kızdan sonra olmus ama akıllı haraket eder her zaman. Aılesının aklıyla haraket eden erkek ezık sındırılmıstır. Sevmek ve duskun olmak bu degıl cunku.

Baş kahkayı ondan anliyor

Ya resti cekeceksin bi ihtimal duzelirse iyidir yada onun harici duzelmez bence

Ya altli ustlu oturmuyor muydunuz kayinvalide ile? Nereye uzaklastiriyormussunuz pardon? Oglunu alip fizana mi goturmussunuz? Zaten oar size gelmezlermis ama siz her hafta gidiyormusdunuz galiba. Eee her gun mu gidilecekmis. Ben anlamadim, ne uzaklastirmasi?

Bu erkeklerin aileye düskünlüklerinde sınırlaması yok galiba. Keşke evlenmeseler de biz de böyle şeylerle uğraşmasak
Ya aslında cogu erkek bekarken anasını babasını bilmiyo ama evlenince bi haller oluyo bunlara hepsi bi anda anamda anam babamda babam demeye baslıyo
Bi çesit evrim galiba

Sorma işte bunlar bi kız bi erkek iki kardeş benden önce hep ablasının isteklerini yerine getirir onu sınavlara götürür getirir yani ayıp olcak ama epilasyona varana kadar eşim araba ile götürüp getirirdi evlendikten sonra malum çocuk fln bi gün izin gününde bizimle ilgileniyor diye dert oldu galiba anlamadım bende

Bizim ki de öyle idi yani öyle sanırdım su son zamanlarda fark ettim ki öyle değilmiş geçen eskisehir e gidelim gezmeye dedi kim kim diyorum sen ben çocuk diyor iyi dedim olur annesine gittik orda da demesin mi hep birlikte Eskişehir e gidelim gezmeye diye bazen diyorum cazgır biri olup herkesin yanında bunu bozayım.

Niye her dk gitmek gelmek zorundasın onu anlamadım ?
Eşin cok istiyorsa gitsin gelsin de her dedigine istemedigin durumlarda bile böyle kafa egiyorsan adam istedigini yaptırır sana

Niye her dk gitmek gelmek zorundasın onu anlamadım ?
Eşin cok istiyorsa gitsin gelsin de her dedigine istemedigin durumlarda bile böyle kafa egiyorsan adam istedigini yaptırır sana
Maksat gönlü kırılmasın diye her ortama birlikte gitmeye bayılır bi de ben olmazsam gitmez geçen amcasının karısı rahatsızlandı illa sende gel gidelim annemlerle geçmiş olsuna diyo hayır diyorum inatla gel gel gel diye tutturdu en son baktı gitmiycem kendi de gitmedi. Ben olmadan gitmez kimseye

Bu örneginiz biraz abartı olmus hastaya gidilir bunu tenzih ederek konusuyorum;
gitmesin gitmek zorundamısınız her dk ördek ailesi gibi icice yasamak zorundamısınız
Ayrı bi eviniz ayrı bir yuvanız var neden sürekli ailesiyle içiçesiniz ve bunu dediğinize göre siz kabul edip içten içten isyan ediyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz
Sonrada tatillerinize böyle dahil eder tabi ailesini hepinizi bir görüyor adam

Yok normalde bi buçuk senedir devamlı böyle konulardan doları ailesinden dolayı yani tartışmalarımız vardır ve ben bunu dile getirince bana hemen küsen trip atan bir insan var karşımda artık çocuk da var malum tartışmak beni bi kat daha fazla yoruyor biraz suyuna gidip kabulleniyim dedim ama sonuç değişmiyor yine küsüyor paşazade

Ailesi hakkında hic bir zaman haklı cıkamayacaksınız o yüzden bunu kabullenip konusmayın
Ve sırf o istiyor diye gereksiz samimiyetler kurmaktan kacının
Herkesin bi sınırı olmalı arada o sınırı bi öyle bi böyle eşiniz istiyor diye bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…