Kocam doğru mu söylüyor?

Vay arkadaş ya karşı komşumu tanımıyorum senin eşin mahalleden bi kızı taniyo annesiyle arasındaki sorunu biliyo ve bide üstüne askımlı maşkımlı mesajlaşıyo nasıl bi samimiyetmiş

Bak kardeşim eşinin yalan söyledigini sende cok iyi biliyosun kendini kandırma

Ay biz doğum kontrol hapıyla korunuyoruz. Daha bir yılı yeni doldurmuştuk. Bir gün erkek arkadaşımın odasında komodinde tek bir tane prezervatif buldum. Yeni çıkmış bir üründü. Hiç belli etmedim yerinden kıpırdatmadım, görmezden geldim. Ama içim içimi yedi . Aldatsa kutuyla olur niye bir tanecik olsun dedim içimden ama yine acabalar uçuşuyor kafamda. Gecenin ilerleyen saatlerinde benimki, denemek için bir arkadaşından yeni çıkan bir prezervatif aldığını söyledi. Kullanalım diye çıkardı oradan. Hiç bu kadar içimin rahatladığını hatırlamıyorum .

O arkadaşın eşine ya da sevgilisine gel de anlat bakalım birinin niye eksik olduğunu :) Arkadaşım denemek için almış dese ben inanmazdım mesela
Bu arada ben hic o şeyi kullanmadim.

Şaka gibi yaaa. Bide senin aldığın cüzdan...Allah im sen akıl fikir ver
Sonra o cüzdanı boşaltıp attı cuzdansiz gezmeye başladı.Ay düşündükçe tiksiniyorum.
Bu arada bir dahaki konusu açıldığında bu yalanı unutup başka bir yalan atmıştı,bu konu üzerine üç farklı yalanı oldu

Buna Kadir İnanır...

Bacım kızlar evli erkekleri ayartıyo, çok gördük böyle konular...Erkekler put gibi dururken kızlar gelip işve cilve derken kocaların aklına giriyo..Yoksa nerden bilsinler bu masumlar oyle seyleri...Senin kocanın aklını çelmiş o kız, git yapış yakasına, bırak kocamı de... Kocan kandırılmış...Zaten biliosun kuş kadar beyinleri var nereye cekersen oraya giderler.. Kadın çekip çevirir..Sen de boş durma derhal akşama babydoll'larla karsıla kocanı ve unutamayacagı bi gece yaşat ki gözü dışarı bakmasın bacım..Erkek dediğin budur, boş bırakmaya gelmez

Son düzenleme:
O arkadaşın eşine ya da sevgilisine gel de anlat bakalım birinin niye eksik olduğunu :) Arkadaşım denemek için almış dese ben inanmazdım mesela
Bu arada ben hic o şeyi kullanmadim.
Arkadaşının o ara düzenli görüştüğü bir kız yoktu . Sayısı, benim erkek arkadaşım almasa bile eksiliyordur yani . Ama evet bizimkilerden eksik olsa ve “arkadaşım denemek istedi ona verdim” dese “sen beni salak mı sanıyorsun buna inanayım” derdim.

Biz de kullanmadığımız için anormal gelmişti bana. Yeni çıkmış bir ürün olmasaydı ya da daha önce kullandığımız bir şey olsaydı inanmazdım sanırım. Ben de bir kız arkadaşımdan iki tane almıştım. Farklı bir versiyonuydu hiç kullanmadığımız, denemek istedim. Demek ki olabiliyormuş demiştim bu olayı hatırlayıp.

Sizin durumda ne oldu peki, başka bir gelişme oldu mu sonradan?

O değilde geçen gün izlediğim bir komedi programînda adam eşini aldatıyor mahkemedeydiler. Kadın mahkemeye adamla diğer kadınîn çıplak fotoğrafını kanıt olarak getirmişti. Adamı savunması iki çıplak veden bir araya gelince hemen aldatma hemen aldatma oluyor demişti. Aynen ona benzemiş durumunuz.

Sonrasinda değil de öncesinde evde saç teli ve toka görmüştüm.

Cevabı basbayı biliyorsunuz.
Ama boşanamayacağınız için eşinizin söylediği şeye inanmak istiyorsunuz.
O yüzden cevabını kaldıramayacağını soruların peşine düşmeyin bundan sonra

Bizim bir yakınımızın eşi başka kadınla barda yakalanınca aklınıza hemen başka şey geliyor ne fesatsınız demişti aklıma o geldi.
Adam kadınla sinemaya, bara, iki günlük tatile gidiyormuş ama sosyal arkadaşıymış yersen

Yatakta da bassa aldattı olmaz, ama fesat sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…