Kocam doğru mu söylüyor?

Umarım bir şakadır bu konu.
Üyeye ağır şeyler yazılmaması, konuda geyik yapılmaması ve fake yazılmaması için sizi alıntıladım ama genel yazacağım
Konunun gerçekliğini bilemem, aksi ispat edilmedikçe kişilerin yazdıklarını doğru kabul etmek zorundayız, üye gerçek, gerçekten ziyade şöyle diyeyim irtibat bilgileri mevcut.

Yine meslek hastaligi nedeniyle sorayim. Catir catir ekran goruntulerini alip kendi telefonunuza yollamamissinizdir. Mahkemede de is zor. Silmistir o sabahina onlari.

Yalan inanma

Evet cidden öyle.. geçmişte yurulan yalanları düşününce.. insan kendimi kandırmişim diyor..

Rabbim tez zamanda gerceklerle yüzleşmesını dilerim.. nekadar uzatırsa sonrasında okadar acı cekıyor ınsan!

Bizimki evden işe işten eve git gel yapıyordu diye öyle guvenmisim ki.. Prezervatife gelinceye kadar birkaç şey daha yakaladım,anlam veremedigim şeyler de oldu ara ara..O evden çıktıktan sonra birbir aklıma geliyor o anlam veremedigim şeyler ve taşlar yerine oturuyor..

Geçmiş olsun..

Tecrübe bunlar bize.. ve emin ol bunlar bizi dahantedrli ve daha olgun yaptı

Canım eşin yalan söylüyor net bişey

Safmisin sakamisin bacım. Gel bir boynuzlarini bileyeyim kurban bayramı ya batar şimdi sana. Ayrıca bu erkek bozuntulari, hep totolari sıkışınca yemin ederler. Tutar umarım kendi üstünde yeminleri

Çocuklarının üzerine yemin eden bir adam? Hiç mi Allah korkusu yok bunda. Aldatılmışsin resmen geçmiş olsun. Kızı tanıyorsun madem önce kocan olacak o dallamanin hakkından gel aç davani sonrada kizin annesine git ufak tefek şeylere kizmana benzemez kızınin yediği haltlar benim hayatıma kadar ulaştı de. Kocanla ilişkisini anlat. Sakalasiyormus yalana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…