Kocam doğru mu söylüyor?

Ay sonra ne oldu ???? Meraklandım

O arkadaşın eşine ya da sevgilisine gel de anlat bakalım birinin niye eksik olduğunu :) Arkadaşım denemek için almış dese ben inanmazdım mesela
Bu arada ben hic o şeyi kullanmadim.
İnsanı paranoyak yapıyorsunuz, sevgilim ayrılık döneminde tüm prezervatifleri çöpe attığını söylemişti, inşallah çöpe atmıstır… bir daha bdv okumayacağıma ant içiyorum………

Bunu gerçekten mi yazdınız ? Sadece merak ettim.

Ay sonra ne oldu ???? Meraklandım
Bu soru işareti ile yasayamazsin,yerinde olsam bosanirdim dedi bana pişkin pişkin.Hamileydim ve riskliydim konuyu rafa kaldırdım o an için sonradan daha başka sorunlar çıktı boşanma yolundayız ama o prez benim evliliğin bitişine zemin hazırladı sevgimi bitirdi.Bir de o prezler 4 taneydi diğerleri nerede dedim sonra aklıma gelince ne bileyim ben unuttum demez mi.Prez bulmak,boşanma tavsiyesi vermesi,saçma yalanlar her biri ayrı can yaktı.Yaptim ama çok pişmanım dese bile o saçma yalanlardsn iyiydi
Prezervatifine iyi sahip çıkmak lazım,eksikliği-fazlaligi ayrılık/boşanma nedeni olabiliyor

Bu sizin safliginiz olmamis ki bence. Guvenmissiniz. Zaten birazcik ustune gitseniz psikopat, sorunlu damgasi yerdiniz. Hfff bazen diyorum insanlik olarak erkeklerden cok mu sey bekliyoruz. Ureyip gecmek de bir secenek

Bu sizin safliginiz olmamis ki bence. Guvenmissiniz. Zaten birazcik ustune gitseniz psikopat, sorunlu damgasi yerdiniz. Hfff bazen diyorum insanlik olarak erkeklerden cok mu sey bekliyoruz. Ureyip gecmek de bir secenek
Yok zaten inanmadım ki bu yalanlara.Bana bu kadar basit saçma salak gerekçeler sunacak kadar salak yerine konmak cidden daha çok sinirimi bozdu yapılandan.
Tabi zaten üstüne gidince ben iftiracı oldum çıktım

Böyle bir şeye şahit olup bir de bu tarz bir açıklama ile karşılaşsaydım aptal yerine konulmuş olmak canımı çok daha fazla sıkardı. Siz inanıp inanmamakta özgürsünüz tabii ama normal değil bu yazışmalar ve eşinizin sunduğu bahaneler inandırıcı olmaktan çok çok uzak. .

Akzjhshsbvsvxvvcscsccx
Yaaaaaaaaaa aldatan erkek hele salaksa hic cekilmiyor yarildim gulmekten

Aldatılmanın tanımı yaşadığın işte bacım adam seni aldatıyor neyini soruyorsun çök tepesine ikisininde

Yine birilerinin canı sıkılmış fake konu açmış.
Sakin inanma ve arkasina düs takip et.eyer telefonu androidse Sana takip programi veririm bende para karsiliginda bi senelik abone oldum nerde oldugunu kiminle yazistigini gorustuyunu numaralar VS.hersey kontrolun altinda olur ve elinde Belgen olduktan sonra istediyini yaparsin.yoksa inkar edip dururlar erkek milleti deyilmi

Beni niye alıntılıyorsunuz benimle ne alaka. Konu sahibine yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…