Kocam dönüyor, nasıl davranacağım

Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.:KK43: 49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.

Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Teşekkür ederim şimdiden.
Aldatiyorsa neden katlanacaksiniz ki.Aciz gorunmeyin kocaniza ona muhtaç mis gibi davranmayın.

Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.:KK43: 49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.

Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Nasıl kurtarırım fkfkfkkck ay cok guldım.Kocası bataga dusmus de nasıl kurtarırım dıyo🤦🏻‍♀️🤪Senın kocan batagın kendısı ablacım 😏

Önceki nicki hatırlayamadım ama konu sahibide sanal seks tarzı birşey yapıp eşine yakalanmıştı sanırım. Konuyu tarafsız anlatmıyor. Tek duymak istedigi eşin hatalı sana geri dönsün boşanmayın. Bence sizin olayınız sevgi değilde hem hastalığınız hem de maddiyat için eşinizin destekçi olarak yanınızda kalması.

Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.:( 49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.

O zaman aldatmasina göz yumacaksiniz, o aldatsin sizde destek olun, boşanmayin demeyin demiş siniz

Kimse yanlış anlamasın ama ben bazen erkeklere hak veriyorum şöyleki tabii ki de hepsi şerefsiz pislik o ayrı ama baksanıza kadın ayrılmam diyor boşanmam diyor yuvayı dağıtmam diyor şimdi adam boşanmak istiyor ayrılmak istiyor bırakmayan kadın sonra adam gidip başkasıyla olduğu zaman vay efendim aldatıldım vay efendim beni aldattı ihanet etti cart curt adam ayrılmak istiyordu zaten bırakmayan sensin? Bu bizim içinde geçerli biz birinden ayrılmak istiyorsak o bizden ayrılmıyorsa ömrü boyunca ona zincirle bağlı kalmak zorunda mıyız? Düşüncesi bile korkunç ayrılmak istediğim adamın benden ayrılmaması kadar esaret bir şey olamaz çok korkunç bir durum ayrılmak isteyen taraf için kabus gibi..

üye kaçmış. eski konulara göz gezdirdim adam önünde sonunda boşanacak istemiyor çok net

Adam boşar tabi eski sevgilisiyle sexting yaptığını itiraf ettiği ve kocasının onu yakaladığı konuları var tövbe tövbeee😡

Valla bacim bu durumda zor kurtarirsin sanki adam eski kiz arkadasiyla bulusmak istemis kavga edincede kacmis 7 gundur yok ortalikta ailesinin yanina gittiyse ailesinin sizin aranizi duzeltmek icin cabalamaso lazim yada esinizi yonlendormesi akil vermesi Allah yardimcin olsun umarim hersey istedin gibi olur

Back
X