Osmansu kedimin adıHoşgeldin mahmut abi…
Pardon osman abi mi demeliydim?
Sende ozaman 2 hafta adet ol nerdne biliyo acip ozamanda bakacak deilyaMerhaba, ben neredeyse 1 senedir evliyim. Eşim çok doyumsuz. Beni her yakaladığı yerde sıkıştırıyor ve istiyor ki 7/24 yatakta olalım. Tamam benim de libidom yüksek ama bunun yanında aseksüel kalıyorum o kadar yani. Hadi her gün sevişiyoruz anladım ama günde 2,3 kere fazla. Birde saatlerce sürüyor. Nasıl bir enerji anlamadım.
Yer, mekan, zaman onun için fark etmiyor. Geçen havalar güzel olduğundan ailecek teyzeme gittik. Üst katta bir işim vardı diye çıktım bir baktım peşimden gelmiş. Kucağına aldı, öpüyor sarılıyor falan ufak kuzenim gördü. Allahtan öyle her şeyi ulu orta anlatan bir çocuk değil ama başka birinin görmesi an meselesi çünkü dur durak bilmiyor adam. Bir tek regl olduğum zamanlarda yapmıyoruz onda da illa sarılacak. En son ne zaman sarılmadan, dokunmadan arkamı dönüp yattım hatırlamıyorum. Götle don gibiyiz cidden. Neden her gün yapıyoruz, ara versek olur falan dediğimde de “sana doyamıyorum” diyor.
Niye bakmasınSende ozaman 2 hafta adet ol nerdne biliyo acip ozamanda bakacak deilya
Yeni makineOsmansu ne laa
Osmansu isminden konsantre olamadım kusura bakma dfgkddkfghkMerhaba, ben neredeyse 1 senedir evliyim. Eşim çok doyumsuz. Beni her yakaladığı yerde sıkıştırıyor ve istiyor ki 7/24 yatakta olalım. Tamam benim de libidom yüksek ama bunun yanında aseksüel kalıyorum o kadar yani. Hadi her gün sevişiyoruz anladım ama günde 2,3 kere fazla. Birde saatlerce sürüyor. Nasıl bir enerji anlamadım.
Yer, mekan, zaman onun için fark etmiyor. Geçen havalar güzel olduğundan ailecek teyzeme gittik. Üst katta bir işim vardı diye çıktım bir baktım peşimden gelmiş. Kucağına aldı, öpüyor sarılıyor falan ufak kuzenim gördü. Allahtan öyle her şeyi ulu orta anlatan bir çocuk değil ama başka birinin görmesi an meselesi çünkü dur durak bilmiyor adam. Bir tek regl olduğum zamanlarda yapmıyoruz onda da illa sarılacak. En son ne zaman sarılmadan, dokunmadan arkamı dönüp yattım hatırlamıyorum. Götle don gibiyiz cidden. Neden her gün yapıyoruz, ara versek olur falan dediğimde de “sana doyamıyorum” diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?