hiç sevmediğim haller o ne öyle taş devrinden kalmış gibi birşey yapılıyorsa karşılıklı yapılır ha işine gelmiyorsa senden de bunları beklemesin ama bundan sonra senin iş yaş şekerim bunun tavrını baştan koyacaktın şu saatten sonra pek düzeleceğini sanmamMerhaba kizlar ben yeni üyeyim ben bir senelik evliyim eşim yeni dükkan açtı sabah gidiyor aksam sekizde dokuzda geliyo yorgun oluyo uzanıp dinleniyo 7 senelik de bi flört süremiz var ve cok aşırı kıskanç beni ablama göndermezdi dışarıya çıkma bakkala daha gitmeme izin vermezdi evlerimiz yakın olduğu için dışarı ciksam hemen haberi olurdu ama eşim içki içiyor ve beni bu kadar sıktığı halde anneme bile gönderirken surat yaptığı halde kalkmis dün g
işten gelir gelmez bana ben asker eğlencesine gideyim yarın diyor kızlar yardım edin bende kiskancim ama kiskancliktan ziyade beni bu kadar kısıtlayip kendisi bana eğlenceye gidecem deme cesaretini nerden buluyor ? Ne isin var yeni yeni şeyler çıkarma dedim aannesinde kalıyoruz iki gündür beni evde yanlız birakmaz ben orda kalacam o eglenecek filan ama bütün gece surat asar alır evde içer benim burnumdan getirir gitmezsr napayım yardım edin ? ^((( aynı durumda olanlar
nasıl hallettiğinide anlatsaydınHallettim kizlar :) sağolun
Merhaba kizlar ben yeni üyeyim ben bir senelik evliyim eşim yeni dükkan açtı sabah gidiyor aksam sekizde dokuzda geliyo yorgun oluyo uzanıp dinleniyo 7 senelik de bi flört süremiz var ve cok aşırı kıskanç beni ablama göndermezdi dışarıya çıkma bakkala daha gitmeme izin vermezdi evlerimiz yakın olduğu için dışarı ciksam hemen haberi olurdu ama eşim içki içiyor ve beni bu kadar sıktığı halde anneme bile gönderirken surat yaptığı halde kalkmis dün g
işten gelir gelmez bana ben asker eğlencesine gideyim yarın diyor kızlar yardım edin bende kiskancim ama kiskancliktan ziyade beni bu kadar kısıtlayip kendisi bana eğlenceye gidecem deme cesaretini nerden buluyor ? Ne isin var yeni yeni şeyler çıkarma dedim aannesinde kalıyoruz iki gündür beni evde yanlız birakmaz ben orda kalacam o eglenecek filan ama bütün gece surat asar alır evde içer benim burnumdan getirir gitmezsr napayım yardım edin ? ^((( aynı durumda olanlar
fazla itaat etmişsin o yüzden bunlar..Merhaba kizlar ben yeni üyeyim ben bir senelik evliyim eşim yeni dükkan açtı sabah gidiyor aksam sekizde dokuzda geliyo yorgun oluyo uzanıp dinleniyo 7 senelik de bi flört süremiz var ve cok aşırı kıskanç beni ablama göndermezdi dışarıya çıkma bakkala daha gitmeme izin vermezdi evlerimiz yakın olduğu için dışarı ciksam hemen haberi olurdu ama eşim içki içiyor ve beni bu kadar sıktığı halde anneme bile gönderirken surat yaptığı halde kalkmis dün g
Böyle davranmasına sen izin vermişsin canım. Şu saatten sonra değişir mi, bilmiyorum...Merhaba kizlar ben yeni üyeyim ben bir senelik evliyim eşim yeni dükkan açtı sabah gidiyor aksam sekizde dokuzda geliyo yorgun oluyo uzanıp dinleniyo 7 senelik de bi flört süremiz var ve cok aşırı kıskanç beni ablama göndermezdi dışarıya çıkma bakkala daha gitmeme izin vermezdi evlerimiz yakın olduğu için dışarı ciksam hemen haberi olurdu ama eşim içki içiyor ve beni bu kadar sıktığı halde anneme bile gönderirken surat yaptığı halde kalkmis dün g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?