kocam eğlenmek istiyor

Böyle erkeklere boyun eğmek hoşunuza mı gidiyor. Üzerinde hiç bir hakkı yokken bakkala bile göndermeyen adam, kendi izin bile almıyor? Ezik ve sahiplenilmiş pozisyondan kurtulmanız gerek bence, sorun asker eğlencesine gitmek istemesi değil, daha büyük bir sorun var ortada. Hem yönetecek hemde yönetilmeyecek?! Oldu.

İkinizinki de hatalı.

O seni bu kadar kısıtlamamalı; sen de asker eğlencesine asla gidemez dememelisin.

Ne demek bakkala göndermemek; evde yalnız kalamazsın annemlerde kal demek. Bunları baştan kabul etmeyeceksiniz; o zaman her şey dozunda olunca asker eğlencesi de normal olur.

Bu şekilde karşılıklı restleşerek hayat geçmez ki; yarın öbür gün bir de mutsuz çocuklar kervanı başlar.

Eşini al karşına konuş; gitsin asker eğlencesine; ama onunda seni kısıtlamaması gerektiğini; güzel dille anlat.
Önümüzdeki hafta bir yere gideyim deme; sanki karşılık gibi olmasın; sonraki, günlerde ben ablama gidiyorum diye haber ver git. Gidemezsin derse de, "olmaz birbirimizi kısıtlamama konusunda anlaşmıştık" der; gerekirse o zaman kavga çıkarırsın.

Konu hallolmuş ama ilerde mutlaka yine eğlenmek isteyecektir.Bende ilk başlarda böyleydim tabi benim durumum farklı ben çıkabiliyordum ama hep saat veririz birbirimize ve mutlaka o saatlerde evde oluruz.Kimle eğlendiğini bildikten sonra saatini verdikten sonra bi sorun çıkmaz bence.Ama ne demek sen annesinde kalacaksın o dısarda eğlenecek sen evde onu bekleyeceksin aynı şekilde o da seni...Bende başlarda izin vermezdim gündüz bile çıkmasına aynısını o da bana yaptı ve bende anladım onun ne hissettiğini bence ona neler hissettiğini anlat eminim anlayacaktır...

Kendi sizi dinlemiyorsa sizde onu dinlemeyin bu kadar basit. Sorun tamamen sizde. Siz sözünü dinleyip susmaya devam ederseniz bu böyle gider..

hatayı başında yapmışsın ona vazgeçilemiyecek insan muamelesi yapmışsın çıkarken o sana bunları söylerken dur bakalım sınırını bil diyemedin mi sen kimsinde daha şimdiden bana ablana gidemezsin diyorsun diyemedin mi sen değil kim olursa olsun ne vaat ederse etsin ablana git gitme diyemez bana diyemedin mi işte deseydin oda haddini bilir şimdi sana bunları söyleyemezdi. Ama tabiki kızların ağğğğğğğğğğğğ bak beni ablama bile göndermiyor o kadar çok seviyor diye düşünüp kendini aptal aptal kandırması böyle olsa gerek çok özürdiliyorum yazdıklarım için ama bunlar okuyan bazı kişilere sizin aracılığınızla ders olsun. Kendim birşey anlatayım benim eşimde bana annemlerle dışarıda olurdum bana saat akşam beş oldu hadi eve gidin derdi bunu bana birkaç kere söyleyebildi herseferinde ağzının payını aldı sen kimsin ki benim ailem yanımdayken benim kaçta eve gideceğimi söylüyorsun dedim sonra bu iş evlenince sen çıkamazsına döndün orda da ben ailemle birlikteysem istediğim saat istediğim yere giderim istediğim saatte gelerim onlarla birlikteyken istediğimiz yerdede kalırım dedim. O kim oluyorki özgürlüğünü bu kadar kısıtlıyor. Şimdi hiç birşey sormaz ağzının payını ver yoksa bu hep böyle gider sen evde oturursun o gezer.Ayrıca ailene gitmenede asla ama asla karıştırma madem bir şüphesi yada sevmediği şeyler var yada insana öyle düşündürüyor yada belki kendi sizinkileri sevmiyordur o yüzden de gitmeni istemiyordur ki bu onun hakkı değil.Sen o aileden çıktın onlar bugunekadar senin nereye gidip nereye gitmemene güzel kararlar verdiki oda seni beğendi ve aldı. Kimsen vaz geçilmez değildir bunu anlat ona koca bulursun ama kardeş anne baba bulamazsın

ne ablanıza ne de bakkala gidebiliyorsunuz,
annenize bile zar zor gidiyorsunuz,
dert ettiginiz sey asker eglencesine gitmek istemesi mi?

bir de sorunu halletik diyorsunuz, neresini hallettiniz? annenize, ablanıza veya herhangi bir ihtiyacınız oldugunda bakkala direkt cıkabilme hakkını kazanmıs gibi yazmıssınız...

eger ablanıza gitmek yerine yalan soyleyip baskalarıyla bulusacagınızı düsünüyorsa veya bakkala o niyetle bakıyorsa bu size alenen hakaret etmektir,
sizin aklınız yok mu?
hem güvenmedigi bir kadınla neden evlenmiş?

Sokaktaki ,disardaki herkesin sizin veya esinizin üstüne atladigi yok ..eglenmeye hava almaya ciktin diye kimse yemez seni
Neyin kafasiyla bu kadar kiskanclik yapiyorsunuz ki birbirinizi eve tıkıyorsunuz
Gidin bari dag basinda bir magarada yasayin ikinizide mazallah görenler asik oluyorsa demek

Hani bu cesareti nerden buluyor demişsin ya sevgililik süreniz boyunca her türlü kısıtlamasına boyun eğip tamam dediğin için adam evlenince daha da cosmus

Ona bu cesareti sen vermişsin.simdi bence tepkini belli etme zamanin gelmis

Flört ederken bakkala gitme, ablana gitme, arkadaşlarınla gezme diyerek kıskançlıktan çatlayan erkek, kızlarımızca seven, koruyup kollayan, aşk böcüğü olarak addediliyor.
Sokağa Çıkma dedi demek ki beni seviyoorr diye düşünülüyor, adam özgüvensiz olduğu için çıkma diyor, böyle adamlar evlenmemeli, ciddiyim evlenmemeli çünkü Kadınları kendilerine hayat Arkadaşı olarak görmüyorlar, sevgileri hep şartlara bağlı, dışarı çıkmadığında seni çok seviyorum, o bluzü giymediğinde seni çok seviyorum, istediğim gibi biri olursan seni daha çok severim şartname metinleri var bu tip adamların.

Ee Mune sende abarttın, seven erkek kıskanır tabii, bizde ruhsuz değiliz, herkes sevdiğini kıskanır ama kıskançlığında elle tutulur bir dayanağı olmalı, sokakta adamın tekine göz süzüp gerdan kırarsam kıskansın fakat aileme giderken kıskanmasını sağlıklı bulamam doğrusu.

7 sene flort ederek evlenmissin.sonradan mutasyon gecirmeyecegine gore bastan kabullenmissin.7 senede taniyamamisim deme lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…