Kocam El kaldırdı!!!

kimseyeguvenme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
2
-7
1
33
Merhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Bi tartışmamız oldu bende sinirliydim üstüne yürüdüm agır sözler etti
Diye ve tehdit etti seni gebertirim öldürürüm diye oda kendini tutamadı ve tekme tokat girişti bana daha yeni burun ameliatı oldum ve burnum kanadı bende yüzünü gözünü oydum tirnaklarımla anlicanız bşrbirmize saygımız kalmadı evden sonra gitti ertesi
Günü
Pişman oldu agladı af diledi ben affedemiyorum ama boşanamıyorum da ikinci evliliğim ve ailem asla arkamda durmuyor ve ben iki
Cocukla napıcam bilmiyorum...

Devam ederseniz iki taraflı şiddetli bir evlilik olucak

Ailenize bu öfkenin boyutunu iyice anlatın ve boşanın kendinize ve çocuklarınıza bunu yapmayın lütfen

Ailenizin arkanızda dueup durmaması canınızdan daha mı önemli? Kadın sığınma evleri var onlardan hirine gidersiniz ayrıca yerinizde olsam 1dk durmazdım darp raporu alırdım ve uzaklaştırma kararı çıkarttırmaya çalışırdım. Boşanamam 2.evliliğim diye kendinizi şartlamayın isterse 10.evliliğiniz olsun şiddetin olduğu yerde durmamanız gerek. Bide eşim çok merhametli biridir demişsiniz merhametsiz biri olsa ne olurdu acbaa.

Kocam iyi birisi ama öfke kontrolü yok dediniz eşinizi savunma moduna girdim diye düşünmüşsunuz.Ben objektif olucam siz adama neler söylediniz de hiddetlendi.Uzerine yürüdüm de nedir ? Bayram günü nereden buluyorsunuz kavgayı ya.

Devam

Ailen arkanda değil ve ikinci evliliğin diye, bu öküzü hayatın boyunca çekecek misin?

Hayata bir kere geliyorsun, ömrünü çürüterek geçirme bari.
Adam niye okuz oluyor anlamadim. Adamin uzerine yurudum, hakaret ettim, cizdim diyor konu sahibi. Adam okuz ise konu sahibi nedir?

Kadinlar da su üstüne yürümeyi dizilerde ki gibi saniyor. Adamin size vurmaya kesinlikle hakki yok, üstüne yürümenizi firsat bilmis vurmak icin. Sikayetci oldunuz mu veya darp raporu aldiniz mi. Cocuklar bu adamdan mi?

Bu nasıl merhamet, bu nasıl iyilik Allah aşkına?! Kafanıza mı darbe aldınız? Eşiniz hödük, saygısız, acımasız, merhametsiz, şiddet ve öfke yanlısı. Aileniz de siz şiddet görürken hala arkanızda durmuyorsa pes.
Hemen darp raporu ve uzaklaştırma kararı alın boşanın bu caniden. Bugün döven öfkesine hakim olamayıp yarın öldürür Allah korusun.

Çocuklarınız için hiç mi korkmuyorsunuz? Bu adamın şiddeti ve öfkesi bu olayla kalacak, affederseniz daha da dozu arttırmayacak mi sanıyorsunuz? Allah korusun çocuklarınıza da el kaldırdiginda gene bosanamam bahaneleri mi üreteceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…