- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.865
- 73
- Konu Sahibi kimseyeguvenme
-
tekme tokat dalmak yüzünü gözünü oymak çok korkunç şeyler değil mi bunlar yaMerhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Bi tartışmamız oldu bende sinirliydim üstüne yürüdüm agır sözler etti
Diye ve tehdit etti seni gebertirim öldürürüm diye oda kendini tutamadı ve tekme tokat girişti bana daha yeni burun ameliatı oldum ve burnum kanadı bende yüzünü gözünü oydum tirnaklarımla anlicanız bşrbirmize saygımız kalmadı evden sonra gitti ertesi
Günü
Pişman oldu agladı af diledi ben affedemiyorum ama boşanamıyorum da ikinci evliliğim ve ailem asla arkamda durmuyor ve ben iki
Cocukla napıcam bilmiyorum...
Adam niye okuz oluyor anlamadim. Adamin uzerine yurudum, hakaret ettim, cizdim diyor konu sahibi. Adam okuz ise konu sahibi nedir?
Kadınlar klübünde öve öve bitirilemeyen kocaların altında yatan gerçeklerMerhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Diye ve tehdit etti seni gebertirim öldürürüm diye oda kendini tutamadı ve tekme tokat girişti bana daha yeni burun ameliatı oldum ve burnum kanadı bende yüzünü gözünü oydum tirnaklarımla anlicanız bşrbirmize saygımız kalmadı evden sonra gitti ertesi
Günü
Pişman oldu agladı af diledi ben affedemiyorum ama boşanamıyorum da ikinci evliliğim ve ailem asla arkamda durmuyor ve ben iki
Bence Bi tedavi olun siz yaMerhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Günü
Merhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Günü
İyi ki merhametli dayak atmış bide merhametsiz olsa demekki öldürcek .Merhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Günü
Gidip şikayet edin uzaklaştırma aldırın, belli ki ayrılmayacaksınız en azından gözü korksun bir daha yapamasın.Merhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Günü
Ne söylediyse söyledi yahu, sonucu dayak mı olmalı?Kocam iyi birisi ama öfke kontrolü yok dediniz eşinizi savunma moduna girdim diye düşünmüşsunuz.Ben objektif olucam siz adama neler söylediniz de hiddetlendi.Uzerine yürüdüm de nedir ? Bayram günü nereden buluyorsunuz kavgayı ya.
MerhametttMerhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Günü
Hayırlısıyla seni baş göz etmeyi çok istiyorum konu nasıl dönüp dolayıp buradaki kadınların kocasına geldiKadınlar klübünde öve öve bitirilemeyen kocaların altında yatan gerçekler.
Yakından tanıdığım bir arkadaş var samimi değilim , bunlar kocasıyla bildiğin evde kapışıyorlar sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyorlar, arıyordu beni sürekli kafamı tezgaha vurdu , yok işte boynum tutmuyor belim ağrıyor, kadın da kocasını yere atmalar , çizmeler, saldırmalar vs evlilikleri bu şekilde yürüyor, 2 de çocuk var ne boşanıyorlar ne de düzgün bir ortam sağlıyorlar çocuklara, sonradan farkettim ki onların evliliğinin dinamiği bu şekilde, sabah birbirini yolacaklar akşam koca eve gelince kadının istediği şeyi almış olacak ve sanki kavga şiddet hiç yaşanmamış gibi akşam yemeği yenilecek , böyle tuhaf insanlardı, en son kadının telefonlarını açmadım çünkü söylediğim hicbir çözümü uygulamıyordu sadece bana içini kusup enerjimi yerle bir ediyordu, böyle insanlar toksik insanlardır, konu sahibi bana bu kadını hatırlattı...tekme tokat dalmak yüzünü gözünü oymak çok korkunç şeyler değil mi bunlar ya
siz de normal değilsiniz ki
çok üzülüyorum böyle evliliklere hele çocuklar şahit olunca
benim de tanıdığım böyle bir çift var 2 de çocukları. en acısı şiddet çok yoğun evde ve çocuklar da şahit ama 2 gün sonra birlikte tatillere yemeklere gidiyorlarYakından tanıdığım bir arkadaş var samimi değilim , bunlar kocasıyla bildiğin evde kapışıyorlar sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyorlar, arıyordu beni sürekli kafamı tezgaha vurdu , yok işte boynum tutmuyor belim ağrıyor, kadın da kocasını yere atmalar , çizmeler, saldırmalar vs evlilikleri bu şekilde yürüyor, 2 de çocuk var ne boşanıyorlar ne de düzgün bir ortam sağlıyorlar çocuklara, sonradan farkettim ki onların evliliğinin dinamiği bu şekilde, sabah birbirini yolacaklar akşam koca eve gelince kadının istediği şeyi almış olacak ve sanki kavga şiddet hiç yaşanmamış gibi akşam yemeği yenilecek , böyle tuhaf insanlardı, en son kadının telefonlarını açmadım çünkü söylediğim hicbir çözümü uygulamıyordu sadece bana içini kusup enerjimi yerle bir ediyordu, böyle insanlar toksik insanlardır, konu sahibi bana bu kadını hatırlattı...
Şiddeti normalleştirmek bunun adı . Ne derse desin kimse kimseye vuramaz .Kocam iyi birisi ama öfke kontrolü yok dediniz eşinizi savunma moduna girdim diye düşünmüşsunuz.Ben objektif olucam siz adama neler söylediniz de hiddetlendi.Uzerine yürüdüm de nedir ? Bayram günü nereden buluyorsunuz kavgayı ya.
Karşılıklı birbirinizi dovmussunuz ? Önce sen üstüne yurudun sonra o sana tekme tokat daldı sonra sen onu dovdun inşallah çocuk yoktur.Merhabalar kocamla severek evlendik ve asında cok merhametli ve sorumluluk ala bilen biri.Ama bi sorun varki öfkesini kontrol edemiyor her kücük seye hemen sinirlenip öfkelene biliyor basta bunu cok büyük sorun olarak görmedim ama nezaman tartışmaya başladık ve bu sıkca oldu artık nekadar gözü döndüğünü göre biliyorum asla altda kalan biri değilim ve susmam haksızlığa ugrarsam ve malesef öyle
Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?