2 yillik evliyiz nisanliyken ev yerlestirirken evde eski nisan yuzugunu buldum attim saniyordum unuttum dedi defalarca özürdiledi tamam dedim yil evlendikden sonra yil basinda kardesine gittik orda eski resimlere bakarken resim cikti pc bende degildi kardesimdeydi dedi yemin verdi bira kirgin kaldik sonra baristik daha sonra kardesi ile eski nisanlisinin kardesi evlendi dugunde gitti eski kayinpederi gorustu mecbur gorustumndiyo baldizini evime yatiya getirdi kardesim o gelmesse gelmiycekti dedi simdide seni korumak icin faceden onu arada takip ediyorum diyor ve esas ailenin bana karsi cikmasi neymis ben o aileyle gorusmem gerekiyomus ama onlar geldiginde cikmiycakmisim diger odada oturacakmisim evi goruncenin evini terk etmiycekmisim cunki kaynim karisinin eski sevgilerinden rahatsiz olmuyormus girmekden ne varmis bunda ben sucluymusum hatta 19 haftalik hamileyim esimnbu olay uzerine bi tartismada bana bebegide beni istemedgini soyluyo bana ailesinin yaninda surekli asaliyor parasi icin birlikdeymisim cok kiloluymusum bu arada maasi askari ucrettin biraz uzerinde ne yapmaliyim calismiyorum