Kocam eski nisanlisini faceden takip ediyor

Deret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
13
4
86
46
2 yillik evliyiz nisanliyken ev yerlestirirken evde eski nisan yuzugunu buldum attim saniyordum unuttum dedi defalarca özürdiledi tamam dedim yil evlendikden sonra yil basinda kardesine gittik orda eski resimlere bakarken resim cikti pc bende degildi kardesimdeydi dedi yemin verdi bira kirgin kaldik sonra baristik daha sonra kardesi ile eski nisanlisinin kardesi evlendi dugunde gitti eski kayinpederi gorustu mecbur gorustumndiyo baldizini evime yatiya getirdi kardesim o gelmesse gelmiycekti dedi simdide seni korumak icin faceden onu arada takip ediyorum diyor ve esas ailenin bana karsi cikmasi neymis ben o aileyle gorusmem gerekiyomus ama onlar geldiginde cikmiycakmisim diger odada oturacakmisim evi goruncenin evini terk etmiycekmisim cunki kaynim karisinin eski sevgilerinden rahatsiz olmuyormus girmekden ne varmis bunda ben sucluymusum hatta 19 haftalik hamileyim esimnbu olay uzerine bi tartismada bana bebegide beni istemedgini soyluyo bana ailesinin yaninda surekli asaliyor parasi icin birlikdeymisim cok kiloluymusum bu arada maasi askari ucrettin biraz uzerinde ne yapmaliyim calismiyorum

Ban kalırsa takip etmesinde sorun yok,kardeşi onlardan kız alınca akraba sayılır. Ama asıl sorun eşinin kişiliğinde. 19 haftalık bebeği istememek? Bu nasıl bir beyin yapısı,size kaba davranması da cabası. Boşanmasanız bile bir süre ailenizde kalıp düşünün ve stresten uzaklaşın derim ben.

Daha ne yapmalıyım diye soruyor musun? Çok açık ortada ne yapman gerektiği

ne yapman gerektiğine sen karar vereceksin ama bu adam eski nişanlısını Seviyor keşke şüpheleriniz varken hamile kalmasaydınız

Bence herşeyden önce kocanın davranışlarını gözden geçir

Allahım yaa nasıl iş bu..sürekli eski eski eski...kafam bulandı..seni istemeyeni sende isteme..

Alnında 'Ben yalan söylüyorum' yazmadığı kalmış eşinin.
Sen gene o istenmediğin evde hizmetci gibi bi köşede yaşamaya razısın ama yine de söyleyim.
Bu iş yürümez be kuzu. Evlilik bu değil inan bana.
Sen o eve bişeylerin üstünü örtmeye, hizmetcilik yapmaya gitmişsin.
Sana bu hayatında başarılar.

2 yillik evliyiz nisanliyken ev yerlestirirken evde eski nisan yuzugunu buldum attim saniyordum unuttum dedi defalarca özürdiledi tamam dedim yil evlendikden sonra yil basinda kardesine gittik orda eski resimlere bakarken resim cikti pc bende degildi kardesimdeydi dedi yemin verdi bira kirgin kaldik sonra baristik daha sonra kardesi ile eski nisanlisinin kardesi evlendi dugunde gitti eski kayinpederi gorustu mecbur gorustumndiyo baldizini evime yatiya getirdi kardesim o gelmesse gelmiycekti dedi simdide seni korumak icin faceden onu arada takip ediyorum diyor ve esas ailenin bana karsi cikmasi neymis ben o aileyle gorusmem gerekiyomus ama onlar geldiginde cikmiycakmisim diger odada oturacakmisim evi goruncenin evini terk etmiycekmisim cunki kaynim karisinin eski sevgilerinden rahatsiz olmuyormus girmekden ne varmis bunda ben sucluymusum hatta 19 haftalik hamileyim esimnbu olay uzerine bi tartismada bana bebegide beni istemedgini soyluyo bana ailesinin yaninda surekli asaliyor parasi icin birlikdeymisim cok kiloluymusum bu arada maasi askari ucrettin biraz uzerinde ne yapmaliyim calismiyorum
Korumak için faceden takip mi ediyormuş, eski nişanlı hakkınızda hain planlar yapıp bunu face de mi paylaşıyormuş?
Yalana bak.:oha:
Anne babanız var mı?

Eski nişanlı mevzusunu bilemedim ama eşinin sana seni istemediğini söylemesi ... :( Bilemedim yani bunu diyen adamla daha durulur mu...

Back
X