Normalde sevgisini belli etmez. Ben ona sevdiğimi söyleyince o da beni sevdiğini söyler.Bence kötü birşey yok sadece merak herkesde var o normal ya baksa ne olacak sizi birakip ona gitmez bu zamandan sonra içiniz rahat olsun size ilgi sevgi saygı veriyorsa şüphe etmeyin
Tanısan bayılırsın? Eşiniz fazla rahatmış vallaMaalesef cnm erkek de kadın milletii de merak eder ne yapio acaba evli mi çocuğu varmı degismis mi die. Eşim asla öyle birşey yapmadi ama baya üzerinden 3 yıl gecmisti bitmişti arkadaşlıkları. Sonra benle ilişkisi oldu herneyse konuya girim smaesim önceden anlatmisti böyle biri vardı olmadı kızın ailesi istemedi ama iyidi ailesi kabul etsedi beni onunla evlenmiştim derdi bir gün istagramdan eklemiş eşime söylemedim ama ismindencsnlsdim eşim adına konuştum senisin die evet nerden anladın dedi konuştuk nasılsın falan filan niye beni ekledin dedim öylesine merak ettim seni dedi kocam sanio beni seni merak ettim nasılsın die ne yaptın evlendin mi die. Bende evlendim çok mutluyuz dedim onucsordum oda mutluymuş çocuğu olmuş falan ona dedim bana mesaj stma birdaha eşim görse kızar ayıp yanlış birşey eslerimize haksızlık yapıyoruz dedim tamam dedi özür diledi helallik istedi hellal ettimengelledi demekki eşimi çok sevmiş zamanında ama ailesi vermemiş . Bende o gün çok bozuldum nedense bilmiyorum tuhaf old eşimin arkasından böyle birşey yaptı diye merskcettim amacı dlnedr die. 2 ay bile geçmeden eşime söyledi m dayanamadım senin arkandan böyle birşey yaptım dedim oda şaşırdı ne konuştunuz dedi bende böyle böyle dedim sanırım seni unutmamis dedim çok tuhaf ya neyseki üstümden o yük kalktı eşimin tepkisini de ölçtüm bana halan dio çok iyidir tanışan bsyilirsin ama isteckismet olmadı ailesi sorun yapmasaydi evlenmek isterdim dio gelse çıldırma birguzel soylendim oda bana dio niyecsinirlenyon senle mutluyom çocuklarımız vsr manyak mısın eski di bitti senden oncedi dedi
Ya çıldırdım zaten bende soylendim bir dahA lafını etmediTanısan bayılırsın? Eşiniz fazla rahatmış valla
Gazi erkekker var söylemez dert etmeyin siz şımartın onu ilgi gösterin karşılığını alıyorsanız ne mutlu sizeNormalde sevgisini belli etmez. Ben ona sevdiğimi söyleyince o da beni sevdiğini söyler.
Bazı erkeklerGazi erkekker var söylemez dert etmeyin siz şımartın onu ilgi gösterin karşılığını alıyorsanız ne mutlu size
Size baktığını nasıl biliyorsunuz?Valla ben bakmam açıkçası bakanları da hiç anlamam
Benim çooook eski bir sevgilim vardı evli ve çocukları olan . Ara ara hesabıma baktığını görüyorum .
Bir keresinde sinir olup sordum hayırdır diye .
bir beklentim yok ama hala unutamadım seni dedi .
Eşine saygısızlık yaptığını falan söyledim .
Bana eşimle bir problemim yok, gayet iyiyiz ama aklımdan çıkmıyorsun demişti.
Yani insanları genellemeye koymamak lazım .
Kimi gerçekten unutmadığı için bakar ,
Kimi meraktan öylesine ,
Kimi neden baktığını da bilmez alışkanlık olmuştur .
Kendimi sizin yerinize koyduğumda da evet çok rahatsız olurdum .
Ben takıntılı bir insanım çok takarım kafaya. Aman Allah korusun benim basıma gelcek yok kısmet olmadı yoksa evlencektik diyecek haftada bir kavgasını ederdik bunun vallaYa çıldırdım zaten bende soylendim bir dahA lafını etmediişte böyle konuşarak da o yönden unutmamış ne kadar o oldugunu
Dedim zaten kavgasını ettik soylendim ağzıma geleni söyledim kendimle kiysslsdim ben sana öyle diyor muyum geçti gitti bitti neyini ovuyon die yani savaş çıktı o gün yaşandı bittiBen takıntılı bir insanım çok takarım kafaya. Aman Allah korusun benim basıma gelcek yok kısmet olmadı yoksa evlencektik diyecek haftada bir kavgasını ederdik bunun vallaBilmem nasıl soğurdu içim.
Çok zor du gunkerce yüzüne vurdum konuyu açıp sen böyle dedin ya diye diye adam çıldırdı yeter dedi birşey dedik pisman ettirdinDedim zaten kavgasını ettik soylendim ağzıma geleni söyledim kendimle kiysslsdim ben sana öyle diyor muyum geçti gitti bitti neyini ovuyon die yani savaş çıktı o gün yaşandı bittibirdaha Cesare t edemez o konular i konuşmaya
Aman dedirtmeyin zaten iyi yapmışsınız. Bu kadar rahat olmasın bir zahmet. Çok mutlu olun inşallahDedim zaten kavgasını ettik soylendim ağzıma geleni söyledim kendimle kiysslsdim ben sana öyle diyor muyum geçti gitti bitti neyini ovuyon die yani savaş çıktı o gün yaşandı bittibirdaha Cesare t edemez o konular i konuşmaya
Evet çok rahattı ama düzelttim onuAman dedirtmeyin zaten iyi yapmışsınız. Bu kadar rahat olmasın bir zahmet. Çok mutlu olun inşallah
İyi yapmışsınEvet çok rahattı ama düzelttim onuAmin sağol canım sizede hayatınızda mutluluklar dilerim
Öyle biri değil. Ama ben dediğim gibi o ismi ara ara arattiğini görüyordum. Bunu yapması o kadını aklından çıkaramadı galiba diye düşünmeme neden oluyor. Kendimi yipratiyorum. Acaba bitirsem mi diye de düşünmüyor da değilim. Onun aşk acısını ben çekemem diyorumUmarım eşiniz şu YouTube efkarlı şarkıların altına “yanındakiyle yaşlanırsın aklımdakiyle ölürsün , 4 çocuğunla gel desen herşeyi bırakır gelirim “ yazan adamlardan değildir
Ya bence aklından çıkartamamak değilde bence meraklandır 14 yılın üstüne aklından çıkartamıyorsa da yuh yaniÖyle biri değil. Ama ben dediğim gibi o ismi ara ara arattiğini görüyordum. Bunu yapması o kadını aklından çıkaramadı galiba diye düşünmeme neden oluyor. Kendimi yipratiyorum. Acaba bitirsem mi diye de düşünmüyor da değilim. Onun aşk acısını ben çekemem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?