Kocam eski sevgilisinin profiline arada baktığını( şu son iki yılda en az 3 kere baktığını yakaladım) 14 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Sizden ricam b

Bence kötü birşey yok sadece merak herkesde var o normal ya baksa ne olacak sizi birakip ona gitmez bu zamandan sonra içiniz rahat olsun size ilgi sevgi saygı veriyorsa şüphe etmeyin
Normalde sevgisini belli etmez. Ben ona sevdiğimi söyleyince o da beni sevdiğini söyler.

Ben haftada 1 bakarım elti kayın hatta boşanan eltimi hala stalklarım. Benimkisi bir tutku. Eşimin eski sevgilisi de evlendi çocuklu ona da bakarım. Kendiminkilere de bakarım. Erkek kardeşimin sevgilisini stalklarım. Hatta ayrıldılar hala stalklarım kızı düşün kardeşimin eskilerini bile merak ediyom çünkü can sıkıntısı ben de böyle boş bi insanım

Valla ben bakmam açıkçası bakanları da hiç anlamam
Benim çooook eski bir sevgilim vardı evli ve çocukları olan . Ara ara hesabıma baktığını görüyorum .
Bir keresinde sinir olup sordum hayırdır diye .
bir beklentim yok ama hala unutamadım seni dedi .
Eşine saygısızlık yaptığını falan söyledim .
Bana eşimle bir problemim yok, gayet iyiyiz ama aklımdan çıkmıyorsun demişti.
Yani insanları genellemeye koymamak lazım .
Kimi gerçekten unutmadığı için bakar ,
Kimi meraktan öylesine ,
Kimi neden baktığını da bilmez alışkanlık olmuştur .
Kendimi sizin yerinize koyduğumda da evet çok rahatsız olurdum .

Ne yalan söyleyeyim ben arada ibret almak için bakıp "Oh şükürler olsun, iyiki kurtulmuşum bu salaktan" diyip huzurla kapatıyorum sayfayı.
Yani evli olsam yine meraktan bakarım ama sürekli değil tabiki. Saplantı haline getirmediği sürece meraktan bakılması büyütülecek bir konu değil bence.

Tanısan bayılırsın? Eşiniz fazla rahatmış valla

Normalde sevgisini belli etmez. Ben ona sevdiğimi söyleyince o da beni sevdiğini söyler.
Gazi erkekker var söylemez dert etmeyin siz şımartın onu ilgi gösterin karşılığını alıyorsanız ne mutlu size

Size baktığını nasıl biliyorsunuz?

Ya çıldırdım zaten bende soylendim bir dahA lafını etmedi işte böyle konuşarak da o yönden unutmamış ne kadar o oldugunu
Ben takıntılı bir insanım çok takarım kafaya. Aman Allah korusun benim basıma gelcek yok kısmet olmadı yoksa evlencektik diyecek haftada bir kavgasını ederdik bunun valla Bilmem nasıl soğurdu içim.

Ben takıntılı bir insanım çok takarım kafaya. Aman Allah korusun benim basıma gelcek yok kısmet olmadı yoksa evlencektik diyecek haftada bir kavgasını ederdik bunun valla Bilmem nasıl soğurdu içim.
Dedim zaten kavgasını ettik soylendim ağzıma geleni söyledim kendimle kiysslsdim ben sana öyle diyor muyum geçti gitti bitti neyini ovuyon die yani savaş çıktı o gün yaşandı bitti birdaha Cesare t edemez o konular i konuşmaya

Çok zor du gunkerce yüzüne vurdum konuyu açıp sen böyle dedin ya diye diye adam çıldırdı yeter dedi birşey dedik pisman ettirdin artık sustum tamam dedim mesaj alındı

Aman dedirtmeyin zaten iyi yapmışsınız. Bu kadar rahat olmasın bir zahmet. Çok mutlu olun inşallah

Aman dedirtmeyin zaten iyi yapmışsınız. Bu kadar rahat olmasın bir zahmet. Çok mutlu olun inşallah
Evet çok rahattı ama düzelttim onu Amin sağol canım sizede hayatınızda mutluluklar dilerim

Aynı şeyleri söyler, aynı hislere kapılırdım.
Sizden başkası olduğunu düşünmeyin. Bunu birçok kişi gizli yapıyordur. Sadece merak.

Umarım eşiniz şu YouTube efkarlı şarkıların altına “yanındakiyle yaşlanırsın aklımdakiyle ölürsün , 4 çocuğunla gel desen herşeyi bırakır gelirim “ yazan adamlardan değildir
Öyle biri değil. Ama ben dediğim gibi o ismi ara ara arattiğini görüyordum. Bunu yapması o kadını aklından çıkaramadı galiba diye düşünmeme neden oluyor. Kendimi yipratiyorum. Acaba bitirsem mi diye de düşünmüyor da değilim. Onun aşk acısını ben çekemem diyorum

Ya bence aklından çıkartamamak değilde bence meraklandır 14 yılın üstüne aklından çıkartamıyorsa da yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…