Kocam eski sevgilisinin profiline arada baktığını( şu son iki yılda en az 3 kere baktığını yakaladım) 14 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Sizden ricam b

Ya bence aklından çıkartamamak değilde bence meraklandır 14 yılın üstüne aklından çıkartamıyorsa da yuh yani
Bilemiyorum ki. Bu sorunun kesin cevabını bilebilsem keşke. Aklından çıkaramıyor da arkama bile bakmam giderim.Ben sadakate çok değer veren biriyim. Benim huyum mu yetiştirişim mi ?

Lise yıllarındaki sevgillimi bile aratmışmışım vardır. Meraktan aratıyor insan, geçmişiniz neticede.
Elinize albüm almış izliyorsunuz gibi düşünün.

Merak etmiş bakmış bence takılacak bir şey değil her gün her gün bakmıyorsa

Ben de bakıyorum arada. Bunda bu kadar olay yaratacak bişey yok.

Ben de bakıyorum bazen soyadını hatırladıklarıma
Özlediğim ya da hislerim olduğu için değil, merak sadece.
Zaten hangi birini özleyeceğim

Eger esimle sorun yasamissam, artik olmadigini, yurutemedigimizi dusunmussem, ayrilmak istiyorsam iste o zaman aklima onceki ex'ler gelir. Normalde hayatta hatirlamam. Ama olumsuz bu durum ve mutsuzluk olunca X vardi onunla mutluydum acaba o nasil, ne yapiyor simdi diye bakarim.

Ben bakıyorum eski sevgilime, eşimin eski sevgilisine de geçen beraber baktık.
Biz mi anormaliz bir tek?
Hiç sanmıyorum...
Bende lisede birinden hoşlanmıştım.geçen yıllarda ona bakmıştım. . sadece merak ettim evlendi mi ,tipi değişti mi falan..o kadar

Valla bende bakiyorum eşiminkilere de bakıyorum eski sevgilisinin kaynana kayınbaba gorumcesne kadar bakıyorum ben ya

Şok içinde okudum

Ben kocamnknedw bakıyorm kendiminknede bakıyorum o da bakıyordur birbirimizin telefonlarını hiç almıyoruz elmze bilemiyorum bakıyorsada napaym böyle şeylerde huzur kaçrmaya değmez görüşmüyo görmyo yazmıyo aramyo bakarsa baksn sokakta güzel kadn görünce bakmadığını mı sanıyorsun onada bakıyor hemen sni sevmemiş mi oluyor hayır

Bence eşiniz duygusal olarak boşlukta olduğu için de bakmış olabilir . Kendimden biliyorum bazen canım sıkkınken eskilere dönüp kim nerde napıyor diye merak ediyorum . İlla ki Özlem duymuş da diyemem tabi ama belki de meraktan bakmıştır

Şok içinde okudum
Vsllahine yapayım bunu da yaşadım bir yandsn eşime mahcup oldum sanki ona ihanet etmiş gibi hissettim bir yandan da bazı gerçekleri öğrendim gerizekalı sevgili şuan 9 yıl olacak eşimin ona aldığı hediyeyi sakliyormus o kadar seviyormuş zamanında ama bunu eşime soylemedim söylesem simarir zaten o gün ksvgs ettik çok iyidir falan demedi santralleri mi attı

Ben eşimin ilk sevgilisiyim bakicak kimsesi yok ama benin vardı. Arada baktığım oldu bu sevmekten değil bakıp şükrediyorum ayrıldığım için.darlamayin adamı boşuna

ben de bakıyorum :)Evli değilim ama erkek arkadasım varken de ve cok seviyorken de bakıyordum. İnsan merak ediyor.

Ben de bakıyorum, bütün eski sevgililerime bakmak isterdim ama çok oldukları icin hatırlamıyorum. Hatırımda kalanlara bakıyorum arada zerre birşey hissetmiyorum

geçenlerde eski sevgilimin çocuğu olduğunu öğrendim, meraktan baktım.
kendisine hiçbir şey hissetmiyorum.
sadece bana savurduğu yalanlardan sonra kurduğu hayatı merak ettim.
baktım geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…