Kocam eski sevgilisinin profiline arada baktığını( şu son iki yılda en az 3 kere baktığını yakaladım) 14 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Sizden ricam b

14 senelik evlisiniz, az bir zaman değil. meraktan bakmıştır, herkes bakabilir.
bence abartılacak bir durum yok

Bence aşırı normal bişey.sanırım çoğu insan yapıyodur bunu

Çok meraklıyız milletçe, evlimiz bekarımız kadınımız erkeğimiz deli gibi stalk yapıyoruz..bu uğurda fake hesaplar açıyoruz falan.. yapıyoruz yani, evet üzücü ve kırıcı hatta egoyu da zedeliyor ki kendimden biliyor egom zedelenirse gözüm kararır,çizgimden de kayıyorum.
Ama böyle bir durumla karşılaştığınızda şu heriflerin totolarını kaldırmayın.anlamsız yere anlam yükleyerek daha çok merak etmesini, üzerine düşmesini sağlamayın. Eşiniz nasıl bir yapıda bilmiyorum ama galiba ben olsam “aman caniiim, benim de zaman zaman aklıma eski sevgilimin dudakları geliyor nolmuş yani” falan derdim.gece uyuyamasın sonra mal herif :)

Evet üzücü ama ben sevgilim varken eskisine bakıyordum. Onun bakmasını ister miydim ? Asla. Bakıyor diye illa önemli bişey olacagını sanmam. Merak işte..

ben de bakıyorum. Yaşanmışlıklar var ne yaptığını merak ediyorum. Ona karşı en ufak bir hissim yok. Eski bir arkadaşa bakar gibi bakıyorum. Arayıp konuşamayacağıma göre napıyorsun diye sosyal medyadan bakıyorum iyi mi ne yapıyor diye.
Eşim de bakıyor mu bilmiyorum ama ortak arkadaşları var buluştuğumuzda konuşuyor. elif napıyor iyi mi diye soruyor. Sanırım pek düzen tutturamamış. Çok başarılı bir kızken 3 kere üniversite değiştirmiş, doğru düzgün bir işte çalışmıyormuş, annesi vefat etmiş falan. Eşim özellikle merak ediyor iyi olduğunu duymak istiyor.

Canım bunu yakalamak görmek tabii ki hoş değil ama kadın erkek fark etmeden bence çoğu kişi bakıyor. Ben de bakarım ara ara napmis evlenmiş mi, çocuğu olmuş mu falan. Meraktan sadece ve bişey hissetmekle alakalı değil. Etrafımdaki çoğu kişi de böyle, insan esiyor merak ediyor. Ha tabii ki bunu eşimin bilmesini istemem onun da sevgilisine baktığını görsem ay ne iyi yapmışsın demem ama insanî bir durum bence. Evlilik içinde sevilip sevilmedigini sen daha iyi bilirsin,ben yakalasam biraz trip atıp geçerdim. insan bazen ay ne çirkin olmuş diye bakıp keyif bile alıyor

Ayıp etmişsiniz sanki biraz eşinize. Neyse ki itiraf etmişsiniz.

Ayyy şoktayım

Aynen bende pişman oldum anane yapım bende merak ettim niye bunca yıl sonra mesaj atıyor die sonra eşime itiraf ettim

evet mesaj atması saçmalık tamamen ona lafım yok da ben eşime demeden böyle bir şey yazmazdım. Gel beraber yazalım derdim heralde. Neyse eşiniz tepki göstermemiş

Teşekkürler burdaki Arkadaşlar içimi çok rahatlattı. Evet bende o anlattığım olayı yani eşimin profillerine baktığı kadına sonra ben de baktım. Eşimin önünde de açıp hadi bi bakalım dedim. (Ben 39 eşim 44 yaşında.) Kadına bir baktık bildiğin emekliligi gelmiş teyze olmuş, dedik.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. İçimi rahatlattıniz. Eşimle konuştuk ona karşı içinde hiç bir şey olmadığını sadece meraktan baktığını anlattı. Benle evlenmeden önce onunla görüşme imkanı varken bile aramamiş, onunla evlenmeyi hiç düşünmemiş. Çok kisa bir süre birliktelik yaşamışlar. Kadının entrikalari falan olmuş. Eşimin gözünde hiç bir değeri yokmuş. Bana da beni üzdüğü için özür diledi. Hay bakmaz olaydım.Allah ne hali varsa versin. .... Bir sürü pişmanliklarini dile getirdi. Beni çok sevdiğini hayatında kalbinde sadece benim ve ailemizin olduğunu bu sebeple yuvamizi yikarsak yikilirim depresyona bile girebilirim dedi. Bazılarınız bu olayı çok büyüttügümü düşünebilir. Ama ben eşimi çok seviyorum. Hepiniz iyiki varsiniz

Ben de bakıyorum, bütün eski sevgililerime bakmak isterdim ama çok oldukları icin hatırlamıyorum. Hatırımda kalanlara bakıyorum arada zerre birşey hissetmiyorum
Ben bir eski sevgilime bakayım demiştim bakmaz olaydım. Benim aldığım saati takmış kadına yılan gibi sarılmış fotosubdaayrılmıştık saatin taksitleri devam etmişti için sizladi

Klasik erkek cümleleri...Kadının entrikaları falan ne alaka. Meraktan baktım de geç illa yalandan kadınları karalayacaklar

Klasik erkek cümleleri...Kadının entrikaları falan ne alaka. Meraktan baktım de geç illa yalandan kadınları karalayacaklar
Yok öyle demeyin eşim asla yalan söylemez. O neden baktın soruma hep meraktan cevabı verdi. Benim ısrarlarımla anlattırdım. Yalan söylemeye kalksa yada kendi suçluysa alnı terden sırılsıklam olur. Kadın eşimle çıkarken başka biri olduğunu ve onunla nişanlandığını söylemiş. Ve ayrılmışlar. Kadın şuan boşanmış başka biri ile ikinci evliliğini yapmış. Belki de bu sebep onda merak uyandırdı bilemiyorum. Hatta konuşmamızda ben hadi şimdi beraber bakalım dedim. Baktık. Kadın göçmüş, bazıları erken yaşlanır ya. Baksana yanında olsam bana teyzen mi derler diyor.

Bence hiç aldırma. Kimseye de anlatma. Ben de eviliyim. Ama inan rahatsızlığını ifade ettiysen yeterli. Bir kez daha olursa gerekirse güvenemiyorsan ayrılırsın.

Biraz gerçekçi olsaymış keşke kadını gömmüş boş yere. Teyzesi sanarlarmış öyle mi, yav he he

Merak edip bakmıştır. Mutlu bir evliliğiniz varmış ne güzel. Bu saatten sonra bir şey olacağını sanmam. Ben de bakarım arada. Eşimin eskisine de bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…