Kocam evden gitmekle tehdit ediyor paylaşayım

canım koskoca adam anasının evine gimek istiyorsa hazırla valizini gitsin,kendisi gidemiyorsa ara ailesini oğluşlarını gelip alsınlar :1: böylesini de ilk defa duydum

İlk kez duyuyorum :)

Ben olsam "gidersen git" derim sanırım.

bütün yorumları okudum herkes ilk defa bir konuda ortak ki bende onlara katılıyorum

hiçç taviz verme canım tamamen blöf , arkadaşlar çok esprili yorumlarda yapmış seç beğen giydir eşine :9:

hakikaten garip yani sen evde çokmu dominant bi karaktersin bu adam böyle pısırık gibi , allah sabır versin şu an yapıcağın başka bişi yok gibi çünkü blöfü yersen bugün düğün der yarın başka bişey için aynısını yapar hiç hoş değil :20:

valla canım aynı tipten bende de vardı.6 aya 1 seneye bi gidecem derdi ve gittiği de olmuştur.ben getirdim tekrar geri:)))ama en sonunda gene gidecem dedi ve boşandık:)) ay sinirimden gülüorum.inan tahammülü çok zor bu tiplerin.şimdi de gelecem diyo:))ama o kapı kapandı artık....tavrını koy ve asla müdahale etme, gidecekse gitsin tıpış tıpış geri gelmek isteyecek göreceksin!!!ama asla taviz verme...:32:

valla canım aynı tipten bende de vardı.6 aya 1 seneye bi gidecem derdi ve gittiği de olmuştur.ben getirdim tekrar geri:)))ama en sonunda gene gidecem dedi ve boşandık:)) ay sinirimden gülüorum.inan tahammülü çok zor bu tiplerin.şimdi de gelecem diyo:))ama o kapı kapandı artık....tavrını koy ve asla müdahale etme, gidecekse gitsin tıpış tıpış geri gelmek isteyecek göreceksin!!!ama asla taviz verme...:32:

aynen arkadaşa katılıyorum daha dün akşam bavulunu topladı kredi kartını aldı otele gidecekmiş 4 aylık hamileyim.birileri kazıkladı bunu bende yol gösterdim kandil gecesi dua bile edemedim ağlamaktan benimde sonum senin gibi herhalde .sen kovdun diyo birde yalancı

Gerçekten komik bir durum.
Gitmek istiyorsa gitsin bari.
Dönüşü nasıl olacak acaba?

düğüne gitmeyecem diye sudan sebepten anasının evine gitmekle tehdit ediyor.
Bu adam neden psikoloğa gitmiyor bize baskı uyguluyor
giderim ha anama diyen kocası olan var mı?
Bana mı denk geldi böyle koca

yuhhhh :1: Bana cok komık geldi ama dramkomedı durumu giderse gitsin alla allah nelere kaldık ya . Sebep ne asıl olarak

aynen arkadaşa katılıyorum daha dün akşam bavulunu topladı kredi kartını aldı otele gidecekmiş 4 aylık hamileyim.birileri kazıkladı bunu bende yol gösterdim kandil gecesi dua bile edemedim ağlamaktan benimde sonum senin gibi herhalde .sen kovdun diyo birde yalancı

zaten bu tipler böle mübarek günlerde mutlaka bi huzursuzluk çıkarır ki o gecen boş geçsin:47:terbiyesizler.bırak canım istediği yere gitsin ben zamanında kaç sefer yalvardım ayaklarına bile kapandım gitme diye ama gitti ....ve tekrar geldi.sonuncu da öle olacak sandı bana blöf yaptı boşanalım gidecem diye bende tamam dedim ve oturdu totosunun üstüne boşandık.şimdi köpek gibi pişman ama bitti.erkeğe fazla taviz vermicen.asla yalvarma gelince de (ki kendi mutlaka dönmek için yalaklanacak)hemen yumuşama!!!!
ayrıca kovmuş bile olsan o sinirle erkek olan erkek hamile karısını bırakır gider mi ya:20:
koca müsvetteleri bunlar resmen:30:

Oğlum bak git dediğinde gitmezse de. Ne oldu yemiyo mu ? Demeyi de unutma :1:

zaten bu tipler böle mübarek günlerde mutlaka bi huzursuzluk çıkarır ki o gecen boş geçsin:47:terbiyesizler.bırak canım istediği yere gitsin ben zamanında kaç sefer yalvardım ayaklarına bile kapandım gitme diye ama gitti ....ve tekrar geldi.sonuncu da öle olacak sandı bana blöf yaptı boşanalım gidecem diye bende tamam dedim ve oturdu totosunun üstüne boşandık.şimdi köpek gibi pişman ama bitti.erkeğe fazla taviz vermicen.asla yalvarma gelince de (ki kendi mutlaka dönmek için yalaklanacak)hemen yumuşama!!!!
ayrıca kovmuş bile olsan o sinirle erkek olan erkek hamile karısını bırakır gider mi ya:20:
koca müsvetteleri bunlar resmen:30:

ayaklarına kapansam yine iyi ben neler yaptım gitmesin diye.çalışıp kendine bakarsın diyo.çocuğada annen beni kovdu derim diyo.herşeyin cevabı hazır.o kadar zorki anlatamam kendi kaybetti derim hayatıma bakarım diyo.ne dönermiş ne düşünürmüş .öylede yapar eminim hiçbişiyi takmaz kafasına çünkü.doğumdan sonra boşanalım dedim napiyim:43:

Hazırla çantasını ver eline, hadi güle güle de.

Back
X