Kocam evden gitti ?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Hanimlar merhaba
Kocamla kavga ettik para sakliyordu parayi arka cebine gecirirken gordum yani vermeden gitti neyse bende tel ile aradim dogum gunumde sen bana bi sey almazsin para sakliyorsun dedim kizdi yaranamiyorum ben sana dedibeni sucladi kaptti , baktim dukkani kapatmis gitmis ( yarin benim dogum gunum) ben ona almiyinca kafama kakmisti gecen sseneler neyse asil kizdigim para vermemesi eve bakmmasi aslinda neyse aksama kadar teli kapali tuttu sonra acti ben gelmiycem dedi bende evmi tutttun dedim gecenlerde sohbet ederken 1+1 ev tutarim bosanirsak demisti bugunde insan sicacik evini birakirmi dedi ( kar yagiyor) . ama gelmedi eve hala? tutmus Olabilir mi? icmis kahvelerde gezdim dedi birde halisaha da kalan arkadasi var aksam oldumu oraya gidip kaliyor daha onceden oyle yapiyordu gunduz teli hep kapaliydi aldatiyormudur? ne yapayim?

11 sene önce üye olmuşsunuz buraya. Az çok benzer konuları okumuşsunuzdur, hiç mi bir şey öğrenmediniz tecrübe etmediniz? Sıcak evi bırkaır mıyım diye özet geçiyor. O cümlenin açıklaması; düzenli temiz ev, yemeğim önüme konuyor, çamaşırlarım yıkanıyor ütüleniyor, çocuğuma bakılıyor, ne zaman istesem yatağımda bir kadın var. Niye bıraksın böyle evi düzeni? Zaten bu kadın bir yere gidemez bana muhtaç demiyorsa ne olayım.

Para saklayan kocayı suç üstü yakalıyorsunuz, telefon açıp da yarın doğum günüm ha demenin, ne faydası var? Uyduruk bir hediye alınca gönlünüz mü olacak? Sizin karşılıklı seviyesiz ve saygısız bir evliliğiniz var önce bunu göz önüne alın. Çocuk varsa daha vahim.

Biz, kadınlar çalışsın geliri olsun ayağı yere sağlam bassın deyince ev hanımları taaruza geçiyor. Garantisi yok işte, bırak hediyeyi doğum gününü adam eve gelmiyorum bekar evi tutarım diyor. Her kocayla bir yastıkta kocanmıyor.

11 sene önce üye olmuşsunuz buraya. Az çok benzer konuları okumuşsunuzdur, hiç mi bir şey öğrenmediniz tecrübe etmediniz? Sıcak evi bırkaır mıyım diye özet geçiyor. O cümlenin açıklaması; düzenli temiz ev, yemeğim önüme konuyor, çamaşırlarım yıkanıyor ütüleniyor, çocuğuma bakılıyor, ne zaman istesem yatağımda bir kadın var. Niye bıraksın böyle evi düzeni? Zaten bu kadın bir yere gidemez bana muhtaç demiyorsa ne olayım.

Para saklayan kocayı suç üstü yakalıyorsunuz, telefon açıp da yarın doğum günüm ha demenin, ne faydası var? Uyduruk bir hediye alınca gönlünüz mü olacak? Sizin karşılıklı seviyesiz ve saygısız bir evliliğiniz var önce bunu göz önüne alın. Çocuk varsa daha vahim.

Biz, kadınlar çalışsın geliri olsun ayağı yere sağlam bassın deyince ev hanımları taaruza geçiyor. Garantisi yok işte, bırak hediyeyi doğum gününü adam eve gelmiyorum bekar evi tutarım diyor. Her kocayla bir yastıkta kocanmıyor.
tutacak parssi i yok ama gunluk kazaniyor yevmiye hesabi yani bence blof yapti..ne yapayim evden mi gideyim gidemem ev benim.ustume aramiyim.mi sormayim.mi burnu surtulsun iatiyroum

aktif uye degilim maalesef 11 seneden sonra ilk dafa yazdim. sordum saygili olmasi icin ne yapmalim yim.peki kin trip atan bir kadin degilim olmadim hic 😥

aktif uye degilim maalesef 11 seneden sonra ilk dafa yazdim. sordum saygili olmasi icin ne yapmalim yim.peki kin trip atan bir kadin degilim olmadim hic 😥
Günaydın.

Kin ve triple olmuyor bu işler zaten arkadaşım.

Saygıyı bilmiyorum da sevgisi de yok gibi görünüyor…

Erkeklere güven olmaz hele de dışarda kalıyorsa aldatma ihtimali yüksek.

Hanimlar merhaba
Kocamla kavga ettik para sakliyordu parayi arka cebine gecirirken gordum yani vermeden gitti neyse bende tel ile aradim dogum gunumde sen bana bi sey almazsin para sakliyorsun dedim kizdi yaranamiyorum ben sana dedibeni sucladi kaptti , baktim dukkani kapatmis gitmis ( yarin benim dogum gunum) ben ona almiyinca kafama kakmisti gecen sseneler neyse asil kizdigim para vermemesi eve bakmmasi aslinda neyse aksama kadar teli kapali tuttu sonra acti ben gelmiycem dedi bende evmi tutttun dedim gecenlerde sohbet ederken 1+1 ev tutarim bosanirsak demisti bugunde insan sicacik evini birakirmi dedi ( kar yagiyor) . ama gelmedi eve hala? tutmus Olabilir mi? icmis kahvelerde gezdim dedi birde halisaha da kalan arkadasi var aksam oldumu oraya gidip kaliyor daha onceden oyle yapiyordu gunduz teli hep kapaliydi aldatiyormudur? ne yapayim?
aldatılıyorsun

Evli adamın bekar evi olması veya gece arkadaşında kalması lüksü yok bana göre. Her türlü şüpheye açık bence. Aramayın kilidi de değiştirin giremesin eve. Biraz dişli olun. Şiddet uygular mı siz daha iyi bilirsiniz.
ev yok su an arkadasinda kaliyor halisaahada gitsem oraadadir oylesine soylemis bir soz o anlatabildim mi?siddet yok gelir mi eve bugun 2 gunolacak?

Daha doğum gününüz gelmemiş. Günü gelmeden "hediye almazsın" diye darlamanız tuhaf olmuş.

Asıl sorun bu değil işte.

Para saklaması, geceyi evde geçirmemesi, 1+1 ev tutarım imasını her fırsatta vermesi. Bunlar aldatmayı gösteriyor.
nasil kanitlarim bosanirken tazminat almak icin

benim saygisiiizligim nedir peki?

benim saygisiiizligim nedir peki?
Kendinize ve evliliğe saygınız yok. Size bunları söyleyen, paşa keyfim bilir diyen adamı arayıp yarın doğum günüm ama sen bir şey almazsın diyorsunuz. Eşinden niye parasını saklar gizler bir insan? Bırak hediyeyi bir şey yerken insanın boğazında düğümlenir.

Hala da gelir mi gider mi aradı aramadı diye dertleniyorsunuz. Gelmezse gelmesin, orada burada yattığını eve gelmediğini kanıtlarım açarım boşanma davasını demiyorsunuz. Bazen böyle boşanmam bırakmam diyen kadınlara kocaları şak diye açıveriyor boşanma davasını.

Bu havada, Şubat soğuğunda halı saha köşelerinde ısınmak için ellerini mi oğuşturuyor? Arkadaşı da orada kalıyormuş evet evet. İkna olmak istiyorsanız gece gidin baskın yapın oraya.

nasil kanitlarim bosanirken tazminat almak icin
Kafam bu tarz şeylere pek çalışmıyor. İz üstünde olmanız gerekir diye düşünüyorum. Google konum geçmişi, telefon kayıtlarına bakın.

• Beğen
Reactions: cfs
Sizden niye para saklıyor çok mu harcama yapıyorsunuz yoksa baştan beri mi böyle

Back
X