• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yüzünden kocamla kavga ettik.

Vallahi eli öpülesi kadınsınız. Bende o kafa yoktu. Aklıma bile gelmezdi. Şimdi eskiye dönsem anasız babasız ya da anası-babası başka ülkeden birini alırdım. :kızgın::kızgın:

Size gerçekten helal olsun ama nasıl başardınız? Bir taktiği varsa, biz denemek için geç mi kaldık acaba ? o_O

Vallahi eli öpülesi kadınsınız. Bende o kafa yoktu. Aklıma bile gelmezdi. Şimdi eskiye dönsem anasız babasız ya da anası-babası başka ülkeden birini alırdım. :kızgın::kızgın:

Size gerçekten helal olsun ama nasıl başardınız? Bir taktiği varsa, biz denemek için geç mi kaldık acaba ? o_O
En başından canımı sıkacak hiç kimseyle muhatap etme beni diye söz verdirmiştim.Yoksa evlenmezdim zaten,ilk şartım bu idi.
Çok aşık olunca kabul etti :D Ah o aşkın alevli zamanları
Zaten kaynananın kızına da tek harf bile etmeden,yüzünü bile görmeden eşim sağlam bir ders verdi :D Daha beni tanımadan saçma sapan mesaj atmıştı,eşim de sen niye öyle yazıyon diye posta koyunca bozulmuştu , sonradan oğlunu yanımıza göndermek istedi,ben de tabi oha artık dedim,gönderemedi :D Onu da o şekilde hallettim.
E baktılar ben sağlam lokmayım,her türlü geleneğe karşıyım,hak etmeyene sadece yaşı büyük diye saygı da göstermiyorum,eşimin ailesi diye kimseye de şirin görünme çabam olmadı,üstüne de ne dediysem o oldu :)
En önemlisi sanırım eşimin bana gerçekten aşık oluşuydu,şükürler olsun,onun hem beni savunması,hem de beni iyi tanıması sonucu yanaşamıyorlar bize .
Eşim görüşür ,benim şirinliğime ya da gelinliğime hiç ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum,hatta amiyane tabirle çok da fifi yani.
Başı dara düşerse,yalnız ve hasta olursa başım üstünde yeri var,bakarım ,o ayrı.onun dışında almıyım kimseyi.

Derhal kaynananizdan uzakta bir ev satın alin krediyi eşinizin maaşının üstüne yapin yoksa bu sistem boyle devam eder aylarca köşeye bir lira koyamazsınız
Kocanizin üstünde ne kadar parası varsa annesine verecek yoksa

Ayrıca sizde de suc var tam annesiyle kocaniz kavga ederken kac zamandır senin yüzünden sadece borc ödüyoruz buradan kazandığın yok cebimizden yeme bari buyur yüzüne söylüyorum diyecektin
Kayinvalidesine eltisine gorumcesine her seye susup kocasını darlayanlarada anlam vermiyorum

valla o kadınla başedilmez. e hayat ta böyle geçmez.. Anneden çekinen bir koca ne yazık ki değişmez.. ben de onu bir seçime zorlardım sanırım. çünkü bu işe başka türlü nokta koyulmaz. kadın 1-0 galip!

3 milyari anlamadim ben. 3000 mi yoksa gercek anlamda 3 milyar tl mi
:D :D :D :D :D

3 milyar tl ne kadar ediyor biliyorsun değil mi :D kaç uçak alınır o parayla yahu :D düşün o derece varlıklı birisinden annesi 500 tl istiyo falan :D üzgünüm ama 3000 tl den bahsediyor.

Konu sahibi hakkaten bu kadar para için bu olaylar fazla değil mi? Sen de kaynanana gülüp kocana çemkireceğine kaynanaya yapsana.

Ekonomik durumunuz nedir bilmiyorum tabi... 3000 TL çok büyük ve huzur bozacak bir meblağ değil bence..
Parayı kazanan eşiniz olduğuna göre annesine bu kadar bir yardım, arada da 100 TL vermesi çok sorun olmamalı diye düşünüyorum... Allah herkesin kendine versin, ne evladı anaya, ne anayı evlada muhtaç etmesin...

Bu para meseleleri yıllarca süren bir süreç ne zaman ki kayıplar artar zarar yükselir ozaman kılıçlar çekilir , bence sen ne yap et bir işe bir kendi parana sahip çık kimseyede yedirme köşene koy
eşin 2 lafla annesine yardımı bırakmayacak ,işiniz zor

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

3 milyar tl ne kadar ediyor biliyorsun değil mi :KK70: kaç uçak alınır o parayla yahu :KK70: düşün o derece varlıklı birisinden annesi 500 tl istiyo falan :KK70: üzgünüm ama 3000 tl den bahsediyor.

Konu sahibi hakkaten bu kadar para için bu olaylar fazla değil mi? Sen de kaynanana gülüp kocana çemkireceğine kaynanaya yapsana.
zaten 3000 tl icin bu kadar olay olmasi tuhafima gittigi icin 3milyardan bahsediyor gibi anlattigi icin ve oyle yazdigi icin anlayamadim dedim. 3000 tl kredi cekti falan... Mebla az, sorun buyuk geldi.

Ama ne kadar ettigini bilip bilmedigimi sormaniz falan hosuma gitmedi... Hoş olmamis...

Karından mı korkuyorsun ne kadar acizce bı söz.. erkeğin damarına basıyor kendince gaza gelsin diye. Tüm kvler aynı.. hiç düşünmüyorlar bir gün o erkek korkmadığını göstermek için o kadına neler yapar insan içinde belki de. TV ve haberler bu örneklerle dolu. Benim annem de kv olucak inşallah zaten sanmıyorum kendi kvsinden çektiği için gelinine yapmaz. Ama ben yine de ne zaman tuhaf hareketini görsem uyaricam haddim olmasa da çünkü kendini şaşıyor galiba bu anneler ileride benim çocuğum da beni uyarsin icimde bastiramadigim bı kv yanım olursa.. aile olmak varken ne biçim insanlar ya oğulları evlenene kadar baş tacı ederler fellik fellik gelin ararlar. Oğulları beğensin isterler oğulları beğenip baş tacı edince başlarlar uğraşmaya. Ay ne doluymusum..

Derhal kaynananizdan uzakta bir ev satın alin krediyi eşinizin maaşının üstüne yapin yoksa bu sistem boyle devam eder aylarca köşeye bir lira koyamazsınız
Kocanizin üstünde ne kadar parası varsa annesine verecek yoksa

Ayrıca sizde de suc var tam annesiyle kocaniz kavga ederken kac zamandır senin yüzünden sadece borc ödüyoruz buradan kazandığın yok cebimizden yeme bari buyur yüzüne söylüyorum diyecektin
Kayinvalidesine eltisine gorumcesine her seye susup kocasını darlayanlarada anlam vermiyorum

Eğer orda öyle deseydim eşim çok kızardı.. İçimden fısıltı ile borç çok bizimde dedim diye bile kızdı sen annemden yana görün her zmn diyo ona belli etme sakın aranı bozma diyor eşim de bn de kuduruyorum

Son düzenleme:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

3 milyar tl ne kadar ediyor biliyorsun değil mi :KK70: kaç uçak alınır o parayla yahu :KK70: düşün o derece varlıklı birisinden annesi 500 tl istiyo falan :KK70: üzgünüm ama 3000 tl den bahsediyor.

Çok komiksin gerçekten bi güldüm anlatamam... Dalga geçip güleceğine insan gibi yorum yazabilirdin.
Bu para için mi konu açmış gibi görünüyor ordan?? Ben onu örneklerin içinden anlattım bi bu değil ki evlendiğimiz ilk zmnlar kiralarını alışverişe kadar biz ödüyoruz eşimin iki erkk kardeşi olduğu halde iki üç yaş fark var sadece ve her şeyi bz yapıyorduk.. O zmn Da hp kvga ediyorduk.. O zmn dükkan da yoktu ay başını zor getirirken kendi dolabımız boşken kadına 300 tl lik alışveriş yapıp üstüne laf yiyorduk hiç birşey almıyorsun diye.. Beddua yiyorduk iki yakan bir araya gelmesin diye

zaten 3000 tl icin bu kadar olay olmasi tuhafima gittigi icin 3milyardan bahsediyor gibi anlattigi icin ve oyle yazdigi icin anlayamadim dedim. 3000 tl kredi cekti falan... Mebla az, sorun buyuk geldi.

Ama ne kadar ettigini bilip bilmedigimi sormaniz falan hosuma gitmedi... Hoş olmamis...

Aslında ilk başta ben de meblag çok büyük zannettim. Kredi çektik falan denilince bide. Ondan bu olaylar sandım ve tam da senin gibi anlamıştım. Tam aynı yorumu yazacakken seninkini gördüm.
Yoksa ne kadar ettiğini eminim biliyorsundur yanlış anlamanı istemem.

Çok komiksin gerçekten bi güldüm anlatamam... Dalga geçip güleceğine insan gibi yorum yazabilirdin.
Bu para için mi konu açmış gibi görünüyor ordan?? Ben onu örneklerin içinden anlattım bi bu değil ki evlendiğimiz ilk zmnlar kiralarını alışverişe kadar biz ödüyoruz eşimin iki erkk kardeşi olduğu halde iki üç yaş fark var sadece ve her şeyi bz yapıyorduk.. O zmn Da hp kvga ediyorduk.. O zmn dükkan da yoktu ay başını zor getirirken kendi dolabımız boşken kadına 300 tl lik alışveriş yapıp üstüne laf yiyorduk hiç birşey almıyorsun diye.. Beddua yiyorduk iki yakan bir araya gelmesin diye

Seni güldürdüysem ne mutlu sana. Bu sinirin üstüne iyi gitmiştir :D

Bak arkadaşım. Sen konuyu burda yazdığın gibi yazsaydın eminim çok kişi sana hak verirdi. Ama kavga eder gibi karman çorman ve paranın miktarı karışacak şekilde yazmışın. Al dedi ver dedi git dedi.

Evet tam da bu para için konu açılmış gibi geldi. Çünkü sadece bundan bahsetmişsin. Gittik elbise alacaktık. Para istedi bana 500 tl verdi 10 tl kullandım falan. Yazdığın kadar biliriz tabiki hayatını ne bilelim.

Ayrıca dalga geçmedim. Ben de başta o arkadaş gibi tereddüte düştüm. Kaç tl den bahseditor diye. Ondan güldüm. "insanca" yorumum altta yazıyor. Sana yorumum oydu ama Anlayamamış olabilirsin. Tekrar edeyim çocuk gibi arabalarda kocana patlayacağına o kadar çektiysemin madem git kaynanana söyle. Sonra da yok fısır fısır dedim ama duydu, onun yüzünden kavga ettik diye tutuşmazsın. Hadi selametle...

Aslında ilk başta ben de meblag çok büyük zannettim. Kredi çektik falan denilince bide. Ondan bu olaylar sandım ve tam da senin gibi anlamıştım. Tam aynı yorumu yazacakken seninkini gördüm.
Yoksa ne kadar ettiğini eminim biliyorsundur yanlış anlamanı istemem.

Seni güldürdüysem ne mutlu sana. Bu sinirin üstüne iyi gitmiştir :KK70:

Bak arkadaşım. Sen konuyu burda yazdığın gibi yazsaydın eminim çok kişi sana hak verirdi. Ama kavga eder gibi karman çorman ve paranın miktarı karışacak şekilde yazmışın. Al dedi ver dedi git dedi.

Evet tam da bu para için konu açılmış gibi geldi. Çünkü sadece bundan bahsetmişsin. Gittik elbise alacaktık. Para istedi bana 500 tl verdi 10 tl kullandım falan. Yazdığın kadar biliriz tabiki hayatını ne bilelim.

Ayrıca dalga geçmedim. Ben de başta o arkadaş gibi tereddüte düştüm. Kaç tl den bahseditor diye. Ondan güldüm. "insanca" yorumum altta yazıyor. Sana yorumum oydu ama Anlayamamış olabilirsin. Tekrar edeyim çocuk gibi arabalarda kocana patlayacağına o kadar çektiysemin madem git kaynanana söyle. Sonra da yok fısır fısır dedim ama duydu, onun yüzünden kavga ettik diye tutuşmazsın. Hadi selametle...

Duyması bnm için iyi oldu artık rengimi görsün istedim ama eşim kızdı bu duruma

Herkes cem uzan'ın akrabası herhalde, 3000 tl için kavga edilir mi dediklerine göre. İnsanlar bunun altı meblağları bir ayda kazanmak için ter akıtıp gece gündüz çalışıyor. Kaldı ki konu sahibi çalışmıyor sanırım. Kendilerinin ihtiyacı varken elbette ki göze dokunabilecek bir miktar.

Herkes cem uzan'ın akrabası herhalde, 3000 tl için kavga edilir mi dediklerine göre. İnsanlar bunun altı meblaaları bir ayda kazanmak için ter akıtıp gece gündüz çalışıyor. Kaldı ki konu sahibi çalışmıyor sanırım. Kendilerinin ihtiyacı varken elbette ki göze dokunabilecek bir miktar.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: o parayı az bulanlar borç harç içinde kendi kvlerine verirler mı acaba üç kuruş ona buna kıyafet dağıtsın diye.. ne biçim kvler var ya insan biraz mahçup olur sırf evladı diye bı eşşek gibi vereceksin demediği kalmış.. ama böyle durumlarda kvnin yanında konuşmama olayına katılıyorum ne desen batar ona çünkü el gözüyle görür seni eşini de zor durumda bırakmamak adına ona bırakabilirsin açıklamayı konu sahibine sesleniyorum. He kv kalkar sana bı laf eder sen kendini savunursun istediğin gibi eşine de laf düşmez orada arkandan konusulursa veya fikri sorulursa savunur o da​

Yoksa ne kadar ettiğini eminim biliyorsundur yanlış anlamanı istemem
aynen bana da oyle gelmisti canim. Sag ol yorumun icin :KK19:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: o parayı az bulanlar borç harç içinde kendi kvlerine verirler mı acaba üç kuruş ona buna kıyafet dağıtsın diye.. ne biçim kvler var ya insan biraz mahçup olur sırf evladı diye bı eşşek gibi vereceksin demediği kalmış.. ama böyle durumlarda kvnin yanında konuşmama olayına katılıyorum ne desen batar ona çünkü el gözüyle görür seni eşini de zor durumda bırakmamak adına ona bırakabilirsin açıklamayı konu sahibine sesleniyorum. He kv kalkar sana bı laf eder sen kendini savunursun istediğin gibi eşine de laf düşmez orada arkandan konusulursa veya fikri sorulursa savunur o da​

Bncede çok haklısın insanlar başına gelmediği için konuşuyorlar her şeyi.
Zaten her şeyi yanlış anlıyor. Ortanca oğlu kredi çekmeye çalışıyor banka vermedikçe başvuruda bulunuyor vermedikçe bu sefer de eşimi kefil göstermiş. Biz bankadan çektiğimiz kredilerle ucuz araba alıp satıyoruz kendi emeği ile açtı eşim kimse yardım etmedi. Neymiş kredi çekecekmiiş hazır dükkan da var bzm arabaları bizim dükkana koycakmış ee müşteri gelcek bizimkiler varken onunkinden alacak ki daha önce babası buna kredi çekti 20 milyar o şekilde batırdı parayı beceremedi 5 milyar biz çekip verdik kendi ödüyor onu da batırdı 50 milyarlık 0 arabayla kaza yaptı araba pert oldu kaskodan çok az verdiler.. Tam batakçı yani şimdi sigortalı çalışıyor bir yerde neymiş kredi çıkarsa işi bırskıp bizim yanımıza gelecekmiş biz yardım etcekmişiz. Eşim başındaki arabalara zor yetişiyor şehir dışına çıkıp araba alıp geliyo bi de onunla mı uğraşacam diyo çocuk illa dinlemiyor.. Bn de kayınvalidem e dedim bnce kredi çıkmasa daha iyi olur elindeki paralar da batıyor geriye borç kalıyor dedim. Eşim de kefil olduğumu bilmiyordu ondan demiyor diye açıklama yaptı. Ben öle deyince hemen bi koruma bi bakışlara girdi kayınvalidem.. Ama yeter artık ya biri mal parası ister biri kredi çeker bizi kefil yapar yanımıza gelip rakip olmaya kalkar biri bilmem ne.. Bıktım artık ben bunlardan ya yıllardır aynı. Çocukluktan beri acımadan çalıştırmışlar eşimi. Normal geliyor eşime.. Hele ilk zmnlar bizi onlara para vermeye mecbur görüyorlardı. Sonra bu algıyı zor bela değiştrdk ama bitmedi bu para dertleri bi kamyon param olsa şu kadını içine sokardım sussun diye ama yine içinden kafasını çıkarıp biraz daha der bu kadın..

Hepsi aynı hepsi çocuklarını mecbur görüyorlar. Bizimkinin öyle paramizda falan gözü yok sağolsun da geçen sene düğün hediyesi bes milyar verdi ister yiyin ister iş yapın diye biz o cahil kafamızda yine aylarca gecindik al sat o parayla, en son onun karşı dairesine taşınınca paradan bı buçuk milyar kaldı. İnan balayı bile yapmadık onu bırak bilmem ki bi akşam çıkalım da zevki para harcayalım. Ona buna "oğluma para verdim onunla yedi" diye anlatıyor. Benimle yemiş yani buyum ben karısı değil. Yeme falan da yok ortada. Üç milyar bilezigim vardı düğünden iyi niyetimle cahil kafamla kv gönderdim 40 milyar kusur bileziği var iyi saklıyor o diye. Bir ay sonra da istedim dugun vardı takayım diye. Bı duy sen haftasına satılmış düğün borcu ödenmiş.. eşim arabasını satmıştı düğün için üstüne bı de takılarımız. Kendi hiçbirşey yapmadığı gibi 40 milyarindan gram harcamamis benim üç milyarimda gözü kalmış ya.. bı miktarına evime makine aldılar onlar aldı sanıp hep minnet ettim dua ettim bı de yüzüme bakabildiler inanır misin ? İki milyarı ödemek zorunda mı der şimdi buradakiler eşim tek başına hepsinin kıyafetini saçını arabanın parasıyla yaptırdı öyle ucuz olsun da yakissin onemli değil diyen insanlar da değiller en pahalı en kaliteli severler. Başımın gözumun sadakası olsun da lafını ettiler mı paranın benim cinler fırlıyor tepeme.. sen kamyon para olsa falan dedin de aklıma geldi diye anlattım. İnan çalışsam kazansam o beş binlirasini ben ödeyeceğim.. altınlar için de ağzımı bile açmadım kendi aralarında bir lira için kavga eden insanlar beni paragöz yaparlar iki dkda diye konuşmadım. Yardım bile etmeyip bı de üzerine yük bindirip bide kendi bişey yapmış gibi lafini yapan kvlerimizden Allah bildiği gibi yapsın.. sen dediğim gibi kv hiç bişey deme eşinin yanında eşinle aran acisindan. Hakkın olmadığından değil yani bazen oyunu kuralına göre oynamak gerek kazanmak için..

Back
X