Kocam evden gitti ?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evli adamın bekar evi olması veya gece arkadaşında kalması lüksü yok bana göre. Her türlü şüpheye açık bence. Aramayın kilidi de değiştirin giremesin eve. Biraz dişli olun. Şiddet uygular mı siz daha iyi bilirsiniz.
Evli adamın bekar evi olması veya gece arkadaşında kalması lüksü yok bana göre. Her türlü şüpheye açık bence. Aramayın kilidi de değiştirin giremesin eve. Biraz dişli olun. Şiddet uygular mı siz daha iyi bilirsiniz.

ama gelmedi oyle diyor ama gelmiyor neden?
Ben de diyorum ki gelmesin bırakın.
Siz peşinden koştukça nazlanıyor yeni gelin gibi. Şu adamlara böyle yüz verirseniz işte tepenize çıkarlar böyle

• Beğen
Reactions: cfs
bu zamana kadar saygı falan olmadıysa bundan sonra olmaz zaten nasıl kazanacaksınız falan geçmiş olsun
o adamında burnunu flan sürtemezsiniz 2 gün evden gitti diye sizin burnunuz sürtülmüş çünkü
ben bilmedihim icin surtulmesini sordum normalde dediklerimi yapan biri ama kavga vikinca icki iciyor nasil yaparim aramayayim hakkinda akil verseniz biraz

anladim tamam aramiyim peki ama gelsin burnunu surerek istiyorum bunu nasi yaparim ?

Eşiniz hep böyle dengesiz bir adam mıdır?

Adamin neden burnu surtsun ki? Evli barkli coluk cocuk sahibi adam kafasina esince eve gelmiyor ve hep boyle olan adami simdiye kadar idare etnissiniz ve hala burnu surtsun donsun diye bekliyorsunuz. Adam sizden para sakliyor sizin derdiniz dogumgununuze bir sey alir mi hala. Kirici olmak istemiyorum ama kendine acimayana kimse acimaz.

Yazım stilinizden aşırı stresli ve kafanızın karışık olduğu belli oluyor. Eşinizin eve gelip gelmeyeceğini biz bilemeyiz ama ayrı ev, boşanma sonrası şöyle yaparım tarzı muhabbetler eve gelmemesi arkadaşında kalması şüpheli hareketler. Maddi guvenceniz var mı? Bu adamı daha fazla çekmemek, cocugunuzla kendinize güzel bir yuva kurabilmek adına, kolay kolay yazmam ama bosanmaniz mümkün mü?

Aslında sizin doğum günü hediyesinden çok daha büyük sorunlarınız var.Para saklıyor,içiyor,eve gelmiyor.Bence de aldatılıyorsunuz.Eve gelirse uyuduktan sonra telefonuna bakın.Belki delil bulursunuz.

Back
X