arkadaşlar 3 yıllık evliyim.eşim artık okadar değişti ki eve gelmemek için bin türlü sebepler buluyor,gece yarısı eve geliyor,arkadaşlarıyla berabear kahvede okey oynuyor,üstelik hergün,başkası bişey isteyince hemen yapıyor,ben bişey isteyince kırk bahane.böle evlilik olur mu sizce hergün gece eve gelinir mi?üstelik 2 yaşında bi kızımız var onada ilgisiz.okadar üzgünüm ki ona söylüyorum,haklı çıkmaya çalışıo,devamlı azarlama modunda.artık dayanacak halim,gücüm kalmadı.ailem naparsam yanımda,sizce napmalıyım,akıl verin bana
arkadaşlar 3 yıllık evliyim.eşim artık okadar değişti ki eve gelmemek için bin türlü sebepler buluyor,gece yarısı eve geliyor,arkadaşlarıyla berabear kahvede okey oynuyor,üstelik hergün,başkası bişey isteyince hemen yapıyor,ben bişey isteyince kırk bahane.böle evlilik olur mu sizce hergün gece eve gelinir mi?üstelik 2 yaşında bi kızımız var onada ilgisiz.okadar üzgünüm ki ona söylüyorum,haklı çıkmaya çalışıo,devamlı azarlama modunda.artık dayanacak halim,gücüm kalmadı.ailem naparsam yanımda,sizce napmalıyım,akıl verin bana
Karşınıza alın konuşun bakalım derdi neymiş. Sesini yükseltmesine ya da olayı tartışmaya çevirmesine izin vermeyin. Baktınız olmuyor aileleri bir araya getirip hep birlikte konuşun. İşin ciddiye bindiğini anlasın. Derdini anlamadan bu konuda karar vermek sizin için doğru olmaz.
konuşmaya çalıştım defalarca,ama konuşmaya gelen bi insan deil,bu benim zevkim yaa herkesin evliliği çokmu güzel,herkeste kötü huy vardır benimde bu diyo.yapıcı deil yani.artık okadar sıkıldım ki her gece yalnız yatağa girmekten.napcam bilmiorum
Allah yardımcın olsun canm suanda cok dolusun sakinleş güzelce abdestini al duanı et inşallah allah yardım eder
Ne zamandir boyle?
Oturdugunuz yerden tasınsanız kabul etmezmi
Aynen kardesim sen sakın ha isyan etme bu inşallah geçici bi hevestir eşin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?