- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
yınede acele etmeyın bosanmak ıcın ama bır konusn bakalım derdı neymısBen de yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım bu kadar rahatsızsa boşansın. Bu ne sanki zorla evlendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yınede acele etmeyın bosanmak ıcın ama bır konusn bakalım derdı neymısBen de yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım bu kadar rahatsızsa boşansın. Bu ne sanki zorla evlendim
Kesinkkle bende katılıyorumrahatlıga alısmıs ozamn bence evınıze gııdn ınadına durun evde 1 2 gun kalın annenızde sonra evınıze gııdn bence
Siz giderek zaten herkese bulaştırıyorsunuz belki? Ben giderim siz gitmeyin nasıl bir bencillik ya? Eşiniz çok haklı gelmenizi istememekte. Ve bunu size söyleyemiyor alınmayın diye. Ülkemizdeki eğitimci zihniyetine bakım ya. Dilerim ki öğretmen değilsinizdir. Tek varlığınız, sizin için tek önemli şey, ana babanızı görmek öyle mi? Bunun uğruna herkesi riske atıyorsunuz. Gerçekten Allah yardımcımız olsun...Siz ailenizin yanına gitmeyin o halde.
Siz ailenizin yanına gitmeyin o halde.
:) güzel kalpli insanKesinkkle bende katılıyorumevlilikte hemen böyle şeyler için moralinizi bozmayın burda ne olaylar okuyoruz ama bayanlar evliliklerini yinede ne olursa olsun kurtarmaya çalışıyorlar Bence şeytanın sizi ele geçirmesine izin vermeyn şeytan vesvese veriyor size. eşiniz yıkıcı olsa bile siz yapıcı olun lütfen
Yuva kurmak zor amq yıkmak çok kolay.selametlen kalın
Eşiniz için de bol bol dua edin canım
Teşekkür ederimKesinkkle bende katılıyorumevlilikte hemen böyle şeyler için moralinizi bozmayın burda ne olaylar okuyoruz ama bayanlar evliliklerini yinede ne olursa olsun kurtarmaya çalışıyorlar Bence şeytanın sizi ele geçirmesine izin vermeyn şeytan vesvese veriyor size. eşiniz yıkıcı olsa bile siz yapıcı olun lütfen
Yuva kurmak zor amq yıkmak çok kolay.selametlen kalın
Eşiniz için de bol bol dua edin canım
AminSiz giderek zaten herkese bulaştırıyorsunuz belki? Ben giderim siz gitmeyin nasıl bir bencillik ya? Eşiniz çok haklı gelmenizi istememekte. Ve bunu size söyleyemiyor alınmayın diye. Ülkemizdeki eğitimci zihniyetine bakım ya. Dilerim ki öğretmen değilsinizdir. Tek varlığınız, sizin için tek önemli şey, ana babanızı görmek öyle mi? Bunun uğruna herkesi riske atıyorsunuz. Gerçekten Allah yardımcımız olsun...
Merak etmeyin gitmiyorum ve hala gidene de saygi duymuyorum.Siz ailenizin yanına gitmeyin o halde.
O senin temiz güzel kalpliliginden canımın içi:) güzel kalpli insan![]()
Sınav için geldim ve kalmak zorundaydm o geceYani belki daha rahat etmis olabilir esiniz siz yokken ama bu bosancak kadar ciddi bi durum degil bence.
Düşünüyorum tek olmak herkesin hosuna gider arada tabi ese ozlem de hissetmeli. Hic gelme demek dogru değil.
Bide 9.ay aile yaninda 1 hafta kalmak icin uzun bi sure bence burda hata etmissiniz. Hatanin en buyugu ailenizin yanina bu durumda gitmeniz zaten ya o ayri bir konu.
:) evlilik cok guzel abla tabı zor yanlarıda var tabıkı yerı gelıyor uzuluyorsun yerı gelıyor kzııyorsun ama yerını bılmelısın evlılıgın tadı tuzu oluyır hersey gunluk gulustanlıkda olmax yanı zor degıl bshtı guzel olmalı bunlar Rabbımın sınavı bızlereO senin temiz güzel kalpliliginden canımın içi
Yaa ben böyle şeyler burda okudukça Cidden evlenmek istemiyorum hiç
Zaten evlikten sogumustum
Evlilik çok zor mu zor ya
Yoksa biz bayanlar zorluklar sıkıntılar ile karşılaşınca mi mücadele etmiyoruz anlıyamiyorum
Boşandi , bosaniyorum kelimelerini o kadar duyuyorum ki![]()
Cok güzel dedin tatlım:) evlilik cok guzel abla tabı zor yanlarıda var tabıkı yerı gelıyor uzuluyorsun yerı gelıyor kzııyorsun ama yerını bılmelısın evlılıgın tadı tuzu oluyır hersey gunluk gulustanlıkda olmax yanı zor degıl bshtı guzel olmalı bunlar Rabbımın sınavı bızlere
Rica ederimTeşekkür ederim
Mecburi haller dışında çıkmayın diyorlar duymuyor musunuz? Ne demek istedim kaldım ya? Umarım o yaşlı insanları hasta etmezsiniz.Sınav farklı şehirde ailemin bulundugu be gelmişken kalmam gerekti kalmak istedim kaldım. Evet malesef eşim sağlıkçı oldugu halde arkadaslarıyla görşme peşinde ve evet su an derdim bu!
Bana eve birini almış rahat rahat takılmak istiyorlar gibime geldiMerhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
AminRica ederiminşaallah sıkıntılarınızı tez zamanda çözersiniz de eşiniz ile aranızdaki sevgi saygı aşk birnrinize daha da artar canım.huzurunuz daim olsun inşallah eşiniz ile
![]()
Yok artık. O kadar da sanmıyorum. Biri olsa farkederem herhalde tlf ortalıkta bakıyorm sürekliBana eve birini almış rahat rahat takılmak istiyorlar gibime geldi
Sıkı sıkı tembih etmesi sen onları basma diyedir belki