Boğaz 9 boğum, 9 kere yutkun 1 kere konuş diye boşuna demiyorlar.
Sırf eşiniz babanız hakkında atıp tutarken haklı konuma geçmek için daha toprağı kurumamış kayınpedere kin kusmak... Neresinden baksanız en hafifinden saygısızlığın daniskası. İlaçlara da suç atmayın lütfen. Sizin aklınızda olmayan fikirleri beyninize sokacak hali yok ilaçların. Sizin fikriniz neyse o su yüzüne çıkmış demek ki.
En zor zamanında eşinize destek olmanız gerekirken hala ben ben diyorsunuz. Orada yapacağınız tek şey, koşulsuz her konuda eşinizin yanında olduğunuzu ona hissettirmenizdi, yapmamışsınız. Zaten canı yanıyor adamın, bir de üstüne ben çok hastayım, dayanamıyorum falan diye dert üstüne dert bindirmişsiniz. Hasta olmanız cenazeye gitmenize engelse, ilaç kullanmanız gerekiyorsa gitmeyin kardeşim o zaman. Adam cenazesiyle mi uğraşsın, sizinle mi uğraşsın. Bazı yerlerde kendinizi ikinci planda tutmayı bilmelisiniz. Yapamayacaksanız orada bulunmamayı tercih edin. Eminim hastalığınızdan dolayı bunu herkes anlayışla karşılar
Olan olmuş, biten bitmiş. Hala doğru davranmak için geç değil. Şimdi ısrarla aramanız onun öfkesini körükler. Bırakın biraz zaman geçsin, sakinleşsin. Aramayın bir süre. Sonra eşinizin sizinle iletişime geçmesini bekleyeceksiniz. En kötü ihtimal boşanmaya karar verirse boşanma şartları için sizinle iletişim kurmak zorunda. O zaman konuşup kendinizi affettirmeye çalışırsınız. Ama üste çıkmaya çalışmadan sakin sakin konuşun, özür dileyin. Pişmanlığınızı hissettirin