- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
canım kendi ağzınla git demişsin, kovmuşsun...şimdi gitmiş olması neden üzüyor seni...
ayrıca bakması yanlış tamam ama kıskançlığın da bir dozu olmalı, sanırım sen biraz abartıyormusun acaba??
Kötü olmuş biraz abartmişsiniz ama defol dedikten sonra eşinizin gitmesi de normal üzüldüm keşke bu kadar çikişmasaydiniz konuda haklisiniz ama birax abarti olmuş dedigim gibiKıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Sonunda olan oldu eşim gitti !..
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
kafan oraya buraya gider ya bi araba gelince oyle dedi..
Kes dedim eve gitmek istiyorm dedim..
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..
Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim
Aslında sizde farkındasınız biliyormusunuz
Ne kadar abarttığınızı bu durumu. kıskançlığı
Kıskançlık dozunda güzeldir. aşırı böyle olur işte
Eşiniz bence artık sizin bu anlamsız yerli yersiz kıskançlıklarınızdan çok bunalmış
Bu konuda haklı olsanız bile diğer kıskanmalarınızda haklı olmadığınız için,
Herşey birikmiş artık ve bardak dolmuş
Kesinlikle hastalık olmuş sizde psikloga gitmenizi neden kabul etmiyor burayı anlayamadım ben ?
Kötü olmuş biraz abartmişsiniz ama defol dedikten sonra eşinizin gitmesi de normal üzüldüm keşke bu kadar çikişmasaydiniz konuda haklisiniz ama birax abarti olmuş dedigim gibi
Annesine mi gitmiştir peki yakin misiniz yani :26:
Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
yeterince kirginim
Canim her erkek bakar. Bakmiyor diyen kadin da bakmam diyen erkek de yalan soyluyordur. Bu seni aldattti demek mi? Ben de bayan oldugum halde guzel kadin gorursem bakarim yanii. Goze yasak mi var. Birak baksin. Bu seni sevmiyo demek degil. Essegin aklina karpuz kabugu dusurmek senin yaptigin. Birak ilgilenme. Ilgileniyorsan da belli etme. Kiskanclikla ilgili de onu dinleme tedavini gor cnm. Unutma kiskancligini belli ettikce deli eder seni. Kotu oldugundan degil, yapilarri bu
.. bana guven tecrubeyle sabittt
Cok dogru soylediniz bu konuda hakliyim ama diger gereksiz konularda hep haksiz olurdum..
Evlilik danismanina gitmiyor emniyet mensubu meslekte sorun olur diyor. Pskologa gidecegine Allaha yonel diyor.
Bilmiyorum gitmeni istemiyorum diyor.
Hayir ya hala aklm almiyor.
Sonra bana neden guvenmiyosun diyor..
Gozlerine hakim olamayan adam herseyi yapmazmi her yerde bakmazmi uff..
moralim bozuk nerde ne yapiyor acaba?
Annesine gidemez ayri sehirlerde burda olsada gitmez.. kavgamizi kimse duymasin diye..
sanirim bi otele gitti..
Kavgamizi asla 3.kisi duysun istemez arkadsinada gitmez
Cok dogru soylediniz bu konuda hakliyim ama diger gereksiz konularda hep haksiz olurdum..
Evlilik danismanina gitmiyor emniyet mensubu meslekte sorun olur diyor. Pskologa gidecegine Allaha yonel diyor.
Bilmiyorum gitmeni istemiyorum diyor.
Hayir ya hala aklm almiyor.
Sonra bana neden guvenmiyosun diyor..
Gozlerine hakim olamayan adam herseyi yapmazmi her yerde bakmazmi uff..
moralim bozuk nerde ne yapiyor acaba?
Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
bana yaptigi aciklama;
yeterince kirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?