Kocam evi terketti..

Katlanamdi zaten allahindan bul abdesti abdestli diyorum dedi ve cekti gitti........

bak canim yapma evliliyini yipratma inan her kavgada insanin evliliyi oyle bir yipraniyorki git ozur dile kiskanma . bakarsa baksin inan bana bende aynen senin gibiydim esim olumden donunce aklim basima geldi hersey bos birbirinizin kiymetini bilin

bak canim yapma evliliyini yipratma inan her kavgada insanin evliliyi oyle bir yipraniyorki git ozur dile kiskanma . bakarsa baksin inan bana bende aynen senin gibiydim esim olumden donunce aklim basima geldi hersey bos birbirinizin kiymetini bilin

Haklisiniz.ama elimde degil iste..
simdi napcagimi bilmiyorm.
pskologa gidecegm kesin kararim

Allahından bul diyerek büyük beddua vermiş. Siz eşinizin ağzına beddua ettirmemeye çalışın. Bedduanın yarısı söylenilene, yarısıda söyleyene geçermiş. Eşinizin bu akşam evde olmaması çok kötü. Ben böyle durumda hayatta nete girip yazı bile yazamazdım adamı eve getirmek için her şeyi yapardım. Arardım, şimdi dışarıdayım nerdeysen çık gel derdim. Evde yalnız kalıp yatamam derdim. Ama eve döndürürdüm. Onsuz kavgalı yatağa giremem, küs yatamam.

Son düzenleme:
Onca olandan sonra tesekkur ederim demesini beklemiyordum zatem..

olsun ama yaa bence onun söylediği senin söylediğinden çok daha agır..ayrıca neymiş o öyle allah allah suçlumu ki öyle hemen çekip gidiyor..hem sizin zaafınızı biliyorsa neden üstünüze geliyor? bence siz haklısınız bende ilk zamanlar çok kıskançtım ama eşim bilirdi zaafımı tutupta böyle yangına körükle gitmezdi..tam tersi sakinleştirirdi beni..ayrıca kusura bakmayın ama erkeklerinde saçma sapan kıskançlıkları olabiliyor..sanki birtek kadınların huyuymuş gibi!!

Asla gelmez.. inatcidir..

Kiskanligin asirisi hastaliktir ama adam bir kadini uzun uzun suzuyorsa burda da mudahale gerekir. Nesi normal adamin bu yaptiginin? Konu sahibi sen haklisin. Zivanadan cikmis herkes.

Eşinizin kadınları tikizleme huyu vardı ne diye bu adamla evlendin,
sanırım daha önceleride bakarmış huylu huyundan vazgeçer mi?sevabıyla günahıyla seveceksin
onu,

Size hak vermeyi isterdim ama ne yazikki veremiyecegim,eski konuklarınızdan biliyorum gerçekten aşırı kıskançsınız eşinizde artık patlama noktasına gelmiş o yüzden bir an önce psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim bunun için eşinden izin Alman'a gerek yok,ayrıca bazen bende yolda gördüğüm kadın yada erkeğe bakarım sonuçta göz kayıyor aşırı tepki verdiginizi düşünüyorum.

ayrıca dikkat ediyorum bazı insanlar ; eşimin bakmasını bırak tam tersi ben eşime gösteririm ayy bak ne güzel kadın ne var bunda yada dönüp beraber bakarız,gibi saçma şeyler yazıyorlar..sizin mideniz genişşe herkesde mi öyle olacak!! her bakışı aldatmaya yormamak lazım ama aldatmayı,çapkınlıgı normal göstermekte mide bulandırıcı..

önceki konunda kocana yalan,iftira attın,şimdi de kovdun.maaşallah tam derdin olmuş artık

Terbiyesi oldugu icin..

Seni o kadar iyi anliyorum ki.. uc yil flort bir yil evlilik hala kiskaniyorum onune baksin saga sola kadinlara bakmasin cok mu zor... yerinde olsam herhalde bende aynini yapardim.. ama esim seninki gibi sakin durmaz kudururdu sinirden bas bas ortaligi dagitirdi o yüzden esinin huyu Iyiymis sakunmus yani

Başlık bence yanlış.
Kocanız evi terk etmemiş. Kocanızı evden kovmuşsunuz, o da gitmiş.

Ayrıca biri bana "kes" dese valla döner arkamı giderim, çok kaba bir tutum.

her erkek bbakar. Bi bakma var oylesine bi ic gecirerek bakma war.
2siyle de baksa da engel olamazsin ki. Biz kadinlar bile yoldan gecen kadinlra bakmiyormuyuz.
Cok abartmissin. Bi kadina baktiginda mesela kocana sunu dsseydin.
Ayy kocacim kadin ne kadar guzel degilmi. Bunun gibi birseyer dseydin . esinde senin yaninda yapmazdi.
Bu olayi tii ye alsan sorun olmazdi.
Esin ewe geri gelecektir, ama o geldiginde de sen hicbirsey olmamis gibi dawran.
Sasirt kocani. Degiş. Keendini yenile. Lutfen bu süphelerle kiskanclklarla hayatini mahfetme.
Bend yaptim zamaninda. Guzel gunlerimi, hele hamileligimi sacma sapan nedenlerle aglayarak gecirdim.
Cok pismanim.
Erkek bagirdiginda kadin susacak. Cunku erkeklerin sinirleri anlik. Gecici.
Bosyere sinirlerimizi yipratmaya gerek yok.
Lutfen kedine gel.

Hadi bakmış tamam da araba gibi bir oyana bir buyana cevabı nedir yahu?
Ben oraya takıldım.. Öyle bir cevaba ben de delirirdim sanırım.

Baktıysan da adam gibi baktım evet sen de olsan bakarsın.
Gözüm takıldı insanlık hali.
Senle evlenmişim seni seçmişim demek ki benim güzelim sensin de sakinleştir..
Hiç işini bilmiyor bu adamlar anacım

Sen kendine gore Haklisin, ama cok abattmissin
Kiskanclik , cok kötu bir hastaliktir .
Zamanla iliskinize zarar verir ..
Bunun sende farkindasin . Sadece ona cektirmiyosun
Ben eminimki bu kiskanclik duygusu sana daha cok cektiriyo
Icin icini yiyor ..
tedavi olmak iyi bir secim ama onuda esin kabul etmemis.
bence tekrar konus esinle ve doktora git ..

zaten daha cok yeni evlisin , evliligin daha fazla yipranmadan
Toparlayin.

çok merakk ettim:26: umarım yanlış anlamazsın beni. kendi vücudunu beğenmediğin için eşinin başka bi kadına bakması çok ağırına gitmiş olabilir mi.:26:

Bir kere böyle şey benmde başıma geldi. Sevgilim beni almaya okulun önüne gelmişti ama sadece kızlar okuyodu o okulda. Baktm etrafa salak salak bakıyo. Geldim herkesin içinde bi tane tokat attım. Meğersem o kalabalığın içinde beni arıyomuş salak şey.
Kısacası: öfkeyle kalkan zararla oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…