- Konu Sahibi Dilara55333
-
Katlanamdi zaten allahindan bul abdesti abdestli diyorum dedi ve cekti gitti........
kusura bakmayın ama eşininde giderken ettiği laf defol gitten çokta farklı değilmiş..allahından bul ne demek :S sen allahından bulunca ucu ona dokunmayacak mı?
bak canim yapma evliliyini yipratma inan her kavgada insanin evliliyi oyle bir yipraniyorki git ozur dile kiskanma . bakarsa baksin inan bana bende aynen senin gibiydim esim olumden donunce aklim basima geldi hersey bos birbirinizin kiymetini bilin
Ben seni gakli buldum.. esin ne diye agzi acik ayran budalası gibi bakiyo kadinlara.
Haksız duruma dusmussun ama
Onca olandan sonra tesekkur ederim demesini beklemiyordum zatem..
Allahın bul diyerek büyük beddua vermiş. Siz eşinizin ağzına beddua ettirmemeye çalışın. Bedduanın yarısı söylenilene yarısıda söyleyene geçermiş. Eşinizin bu akşam evde olmaması çok kötü. Ben böyle durumda hayatta nete girip yazı bile yazamazdım adamı eve getirmek için her şeyi yapardım. Arardım, şimdi dışarıdayım nerdeysen çık gel derdim. Evde yalnız kalıp yatamam derdim. Ama eve döndürürdüm. Onsuz kavgalı yatağa giremem, küs yatamam.
Terbiyesi oldugu icin..
Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Sonunda olan oldu eşim gitti !..
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
kafan oraya buraya gider ya bi araba gelince oyle dedi..
Kes dedim eve gitmek istiyorm dedim..
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..
Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?