Kocam evi terketti..

Aynı benn yemin ederimBende git bu evden falan aynı yaa gerçekten o gitmedi daha tabii ama gidebilir bir gün kendime engel olamıyorum bende ne olcak bu halimiz

Guvenmeyi deniyorum sukur cok iyiydik..
Kendisi iyi biri hakkoni yiyemem..
İzinli gunu goturur gezdirir ev islerime daima yardim eder soz dinler aileme deger verir.
namazinida kilar.
Ama bugun dedim sana guvenmeye calisiyordum guvenimi bosa cikarttin yaziklar olsun dedim..
Evde oyle bi bagirdimki
Yuzune baksa tamamda arkadan bakmayi kabullenemiyirm baska biri benim orama baksa o ne dusunir...
Kapiyi cekti.
Yetti artik Allahindan bul dedi ve gitti...

Ben daha evli deilim ama ananem simdiden kulagimi çekiyor ve sürekli sunu soluyor. Kocanla ne yasarsan yaşa, kavgalar kırgınlıklar falan. Asla onsuz yatağa girme, yatakta ona asla sırtını donme. Kariyla kocanın ayakları birbirine degince butun sinirleri gecermis.

Böyle ufacik seyler icin esinizi evden kovmussunuz cok üzücü. Bence pismanliginizi dile getirin, napin nedin esinizi evinize döndürun ve bir daha bolesi davranmayin.

Buarada ananem 85 yasinda. Dedem erken vefat etmis ama cok mutlu evlilikleri varmis. elbette vardir bi bildiği ;-)

Aynı benn yemin ederimBende git bu evden falan aynı yaa gerçekten o gitmedi daha tabii ama gidebilir bir gün kendime engel olamıyorum bende ne olcak bu halimiz

Ben git dedigim gidecegini sanmiyorum daha oncede dedim..
sirf komsular duymasin diye sinirim gecsin diye gitmistir..

Haklı bence adamın artık canına tak etmiş yani.!
kendinizi hiç eşinizin yerine koydnuz mu
siz nasıl tavır sergiliyorsunuz biliyormusunuz eşiniz sizi başka bir kadınla aldatmış konuşmuş ve sizde onları basmışınız gibi aynen böyle bir tavır.
Bunun için adam evden kovulur mu hiç ne kadar yalnış ne kadar çirkince birşey
Yakındır eşinizin siziden soğuması ve soluğu adliyede alması ben size söyleyim
Bende bakarım yoldan gecene öyle bazen gözüm takılır bazen üstündeki birşey hoşuma gider vs. baksın ne olmuş yani?
ve garip olan eşiniz bugüne kadar sizin güveninizi sarsacak birşey yapmamış
Size yardım eden ailenize değer veren biriymiş
Rahat mı batıyor . anlamıyorum ki
Eğer böyle birisi ise çok yazık ediyorsun söyleyim.
Çok üzüldüm adamcağıza. ara gönlünü al birşeyler de
Abarttığını farkında vardığın ne bilim onu çok sevdiğini söyle
Ve kesinlikle bir doktora git
Evliliğin bitecek yoksa.

Son düzenleme:
Eşiniz sesiz biri belli, yolun ortasında eşime asla bağıramam. Bunu geçtim, evde gene bağırmam. Sakin olman lazım canım. Sen nasıl saygı beklersen erkekde bekler. Burada herkesin dediği gibi bende fiziği güzel ve bakımlı bayan görsem dönüp bakarım ve tekrar bakarım. Benim eşimde bana dışarıda tayt giydirmez. Popoların çok ön planda dikkat çekiyor der. Bende olumlu buluyorum, çünkü başka erkeklerin bakması için diyor. Evde bol bol onun yanında tayt giyiyorum. Göz bu bakmak için bu bakmaklada seni sevmediği anlamına gelmiyor emin ol. biz bayan olduğumuz halde bazı bayanlar açık giyiniyor mini giyiniyor dönüp bakıyoruz erkekler nasıl bakmasın.

Disarda diil evse bagirdim..
Ben ona dedim psikologa gidelim diye izin vermesi simdide katlansin.
onden baksa tepki vermem afedersinz kadinin arkasina bakti siz olsaniz gururnuz incinmezmi

Benim esimde bazi dikkat ceken bayanlara tepeden tirnaga suzer gozumun onunde,ben bile bakarim bazen. Bazi kadinlar oyle bir dolasiyor ki sokakta,benim diyen adam bakar.
Bosverin takmayin.

Disarda diil evse bagirdim..
Ben ona dedim psikologa gidelim diye izin vermesi simdide katlansin.
onden baksa tepki vermem afedersinz kadinin arkasina bakti siz olsaniz gururnuz incinmezmi
ben yoldan geçen ınsanlara bakarım genelde. erkek arkadasım da bakar, hatta bakınca bır de bana bakar
bende '' hayırdır bana nıye baktın, bişi mi yapıyordun '' derim. o da guler. kızamam ki ama yaa, bende aynı şeyi yapıyorum sonucta.
göz kaymıs bunda bişi yok ki. kıskanlık çok büyük bir kusurdur heleki fazla ise..

Dogru soyluyor esimde asla ayri yatmaz cok kirginda olsa..
ama simdi yok..
arayamam inat eder gelmez..
yarin is cikisi gelecegni dusunuyorum..

Adam geri dönmek için ardında bir bahane bırakıp gitmiş.
Sadece yarın için giyecek kıyafetlerini alıp gitmiş,yani evine geri döner .

Döndüğünde de oturur konuşursunuz..
Bakmayan erkek var mı yahu ?

Kıskanlığını biraz bastırmalısın..

Eşiniz gitmiş, çünkü yatana kadar bu didiklemeyi yaparsın diye düşünmüş. Komşularınızda bu tartışmayı duysun istememiştir. Size tavsiyem eşinizi arayın ve telefonda özürdileyin. Eve döndürmeye çalışın. Arkasından baksa ne, önünden baksa ne fark ediyor onuda anlamış değilim. Hala eşinizi suçlamaya çalışıyorsunuz. Namazını kılan bir adam mutlaka neyin doğru, neyin yanlış olduğunu biliyordur. En azından ibadetini, dinini biliyordur. Kötü bir niyetlede baktıysada onun günahı. Adam yolda başını öne eğerek mi yürüsün. Siz yolda hiç mi birilerine bakmıyorsunuz. Ya da yolda dikkatinizi çeken bir bayan ya da erkek olmadı mı? En azından denize gittiğimizde bile sürüsüyle mayolu bikinili bayan var ben bakıyorum, ister istemez bakılıyor. Ama içinde kötü niyet varsa onun sorunu onun günahı. Kalkıpda orada o kadına baktı diye seni sevmiyor, seni aldatıyor anlamınada gelmez.

Son düzenleme:

Ya aynen aynı kafadayız ne kadar doğru bilmiyorum ama durduk yerede yapmıyoruz bakma ne var işte dmi huyumu biliyo kavga etceğimizi yine de yapar bir arkadaş yazmış daha çok üstüne gelir kıskandığını anlayınca diye doğru benim eşim öyle yapıyor sanki takmıyo artık söylediklerimi Ama üzülme arkadaşım konuşur düzeltirsiniz ama bizimde biraz dilimizi tutmamız lazım sanırım

oncelıkle allah sabır versn.. her erkek bakıyor degıstıremeyız ama senın yanında böle bişi yapması cok kotu olmus.. sende kendıne guvenmelısın.. senın kımseden eksıgın yok aksıne kocan senı secmıs evlenmek ıcın.. gurur duymalısn.. o nedenle kıskanclıgı az da olsa frenlemelisin

4 aylık evlisiniz yahu... Kıskançlığın da bir dozu var.Adama defol demişsiniz ne yapmasını bekliyordunuz,ayaklarınıza kapanmasını mı ?

bence haklısın , bende hoslanmam yani bence bekar bir erkeğin bile böyle aleni yapması hos değilken evli bir erkeğin karısı yanındayken yapması hiç hoş değil .. Git demişssin tamam ama o da hemen gitmiş suçlu o gönlünü Alması lazımdı .. Öaalesef tahrik eden erkek oluyor sonunda kadın kıskanc oluyor görünüyor yani , seb yapsn aynısını nolcak bakalım ?? Ayrıca kendine haksızlık etme bu tam olarak kıskanclık değil ki saygısızlık sonucu ugradığın haksızlığa verdiğin tepki gururun kırılıyor tatmin eden bir cevap alamadığından doğal olarak hırçınlaşıp öfkeleniyorsun, tek cözümü görmezden gelmek kabul etmek vs yoksa erkek düzelmez birde kadını hastalık derecesinde kıskanclıka suclar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…