- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Sonunda olan oldu eşim gitti !..
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
kafan oraya buraya gider ya bi araba gelince oyle dedi..
Kes dedim eve gitmek istiyorm dedim..
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..
Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim
Aynen işte bu yüzden artık herşey birikmiş ve patlak vermiş.. siz haklı olsanız bile böyle olur artık.
O zaman sen tek başına git canm madem sorun oluyormuş onun için git bir psikologa anlat herşeyini eminim çözümü olacaktır
Birde eşini düşünmek sürekli sürekli onunla ilgilenme ne bilim kendine farklı birşeyler bul boşmusun su an bilmiyorum ama kursa git mesela komşuna git annene git gez. kafanı dağıt. O seni seviyor ve senin le mutlu bunu düşün kendine telkin et.
Böyle yaparsan onu kendinden uzaklaştıracağını soğutacanı telkin et kendine
Evet senin eşine güvenin yok gerçekten yok ve bir evlilik güven olmadan ne kadar yürür bilmiyorum ona biraz güvenmeyi dene. oda senden bunları görmek istiyordur mutlu olmak varken mutszluk yaratmak niye ?
bak şimdi bile paranoyak gibi nerde napıyo diye düşünüyorsun
Senin bu adama zerre güvenin yok ama ona da yazık ediyosun.
Bu adam senin güvenin sarsarcak ne yaptı bunlardan hariç ?
Aynı benn yemin ederimBende git bu evden falan aynı yaa gerçekten o gitmedi daha tabii ama gidebilir bir gün kendime engel olamıyorum bende ne olcak bu halimiz
Guvenmeyi deniyorum sukur cok iyiydik..
Kendisi iyi biri hakkoni yiyemem..
İzinli gunu goturur gezdirir ev islerime daima yardim eder soz dinler aileme deger verir.
namazinida kilar.
Ama bugun dedim sana guvenmeye calisiyordum guvenimi bosa cikarttin yaziklar olsun dedim..
Evde oyle bi bagirdimki
Yuzune baksa tamamda arkadan bakmayi kabullenemiyirm baska biri benim orama baksa o ne dusunir...
Kapiyi cekti.
Yetti artik Allahindan bul dedi ve gitti...
valla ne sorunun olursa olsun
katlanılmaz sana kusura bakma. nedir yahu dışarda bagırmak? ınsan etrafına bakabılır bu normal bişi
hem kızlar da kollarını açmış eşin mi beklıyor sanıyorsun?
bir düşündüm de bana biir sürekli böyle yapsa
ruh hastası olurum ve bırakırım onunla sanırım.
insan kafasını etrafa da cevıremeyecek mı? önüne mı bakacak anlamadım ki
Hadi bakar tamam terbiyesis adam kadina arkadindan bakiyor..
Banada dar giyinme der hep..
kendo baktigi icin demekki
ben yoldan geçen ınsanlara bakarım genelde. erkek arkadasım da bakar, hatta bakınca bır de bana bakarDisarda diil evse bagirdim..
Ben ona dedim psikologa gidelim diye izin vermesi simdide katlansin.
onden baksa tepki vermem afedersinz kadinin arkasina bakti siz olsaniz gururnuz incinmezmi
Ben daha evli deilim ama ananem simdiden kulagimi çekiyor ve sürekli sunu soluyor. Kocanla ne yasarsan yaşa, kavgalar kırgınlıklar falan. Asla onsuz yatağa girme, yatakta ona asla sırtını donme. Kariyla kocanın ayakları birbirine degince butun sinirleri gecermis.
Böyle ufacik seyler icin esinizi evden kovmussunuz cok üzücü. Bence pismanliginizi dile getirin, napin nedin esinizi evinize döndürun ve bir daha bolesi davranmayin.
Buarada ananem 85 yasinda. Dedem erken vefat etmis ama cok mutlu evlilikleri varmis. elbette vardir bi bildiği ;-)
Dogru soyluyor esimde asla ayri yatmaz cok kirginda olsa..
ama simdi yok..
arayamam inat eder gelmez..
yarin is cikisi gelecegni dusunuyorum..
Ben git dedigim gidecegini sanmiyorum daha oncede dedim..
sirf komsular duymasin diye sinirim gecsin diye gitmistir..
ayyyi sana katlanilmaz be offff nebuya amaaaaan yazik adama acidim omurmu gecerr boyle ya
Ben git dedigim gidecegini sanmiyorum daha oncede dedim..
sirf komsular duymasin diye sinirim gecsin diye gitmistir..
Katlanamdi zaten allahindan bul abdesti abdestli diyorum dedi ve cekti gitti........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?