• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam gece eve çok geç saatte geldi ona karşı nasıl bir tavırda olmalıyım? Ne yapmalıyım fikir verir misiniz

.

Habersiz telefon kapatmaları mide bulandırır, suçlu hissedip gelip sarılıp açıklama yapıyorsa ben suphelenirdim acikcasi, çok zor olmasa gerek suradayim diye bilgi vermek, ne tesadufse elden düşmeyen su telefonlar acayip zamanlarda hiç görülmüyor, şarjı falan bitiyor, arabada saatlerce rahatça nasıl uyunur, yatağında bile elli kere sağa sola dönüp uyanıp geri uyuyorsun, kaldı ki arabada iki büklüm hiç mi g.tu agrimamis.
Zaten bende inanmadım bu duruma. Hala uyuyor elbet kalkacak hesabını soracağım. Bana tek dediği şu abinin yanından geldim arabada sizmisim saat geçmişti uyumuşum sonra temizlikçi abi uyandırdı beni diyo adam bizim binada oturuyor kameradan görmüş filan diyo hiç inanmadım o adama sormayı düşünüyorum.

çok saçma adam kameradan arabanın içini görmüş ve eşinizi uyandırmaya mı gitmiş? gerçekten çok saçma bir bahane bulmuş eşiniz. Telefon falan da saklıyor diyosunuz benim aklıma aldatabileceğinizden baska seçenek gelmiyor üzgünüm. takipte kalın diğer üyelerinde dediği gibi. telefonunu bir sekilde kurcalamaya calısın. suan uyuyor diyorsunuz mesela alın telefonunu kurcalayın
Zaten bende inanmadım bu duruma. Hala uyuyor elbet kalkacak hesabını soracağım. Bana tek dediği şu abinin yanından geldim arabada sizmisim saat geçmişti uyumuşum sonra temizlikçi abi uyandırdı beni diyo adam bizim binada oturuyor kameradan görmüş filan diyo hiç inanmadım o adama sormayı düşünüyorum.

O adamla sizin sorma ihtimalinize göre anlaşmıştır. Muhtemelen erkek erkeğe pavyon tarzı bir yere gitmişlerdir. Bu saate kadar uyuyor ise muhtemelen sadece alkol de yoktur ortamda. Allah yardımcınız olsun. Bu tip gırnata alemlerinden çıkmayan adamların ne evlerine, ne eşlerine ne de çocuklarına hayır gelmiyor....

Arabanın içinde, kapının önünde uyuyakalacak kadar ne yapmış arabada

O adamla sizin sorma ihtimalinize göre anlaşmıştır. Muhtemelen erkek erkeğe pavyon tarzı bir yere gitmişlerdir. Bu saate kadar uyuyor ise muhtemelen sadece alkol de yoktur ortamda. Allah yardımcınız olsun. Bu tip gırnata alemlerinden çıkmayan adamların ne evlerine, ne eşlerine ne de çocuklarına hayır gelmiyor....
Bilmiyorum, saat 12 gibi bı abiyle konuştu gidip gelicem aşkım dedi çabuk gelir diye güvenerek yolladım iki buçuk üç civarı geldi.

çok saçma adam kameradan arabanın içini görmüş ve eşinizi uyandırmaya mı gitmiş? gerçekten çok saçma bir bahane bulmuş eşiniz. Telefon falan da saklıyor diyosunuz benim aklıma aldatabileceğinizden baska seçenek gelmiyor üzgünüm. takipte kalın diğer üyelerinde dediği gibi. telefonunu bir sekilde kurcalamaya calısın. suan uyuyor diyorsunuz mesela alın telefonunu kurcalayın
Şifresini bilmiyorum desem :) sorunca gösteriyor ama sonra niyeyse değişiklik oluyor o yüzden ona çaktırmadan şifresini öğrenip o uyurken bakicamm evet

Merhaba herkese. 2 yıllık evliyim bir yaşında oğlum var. Uzun bir sevgililik dönemimiz oldu elbette ki sevgililik dönemi gibi olamaz herşey ama sanki evlendikten sonra o kibar adam gitti yerine baskasi geldi gönül almayı bilmez oldu. Geçmişten yaşanan bazı durumlardan dolayı ona guvenimde sarsıldı güvenmiyorum ama evladım için deniyorum düzelecek mi diye. Gel gelelim dün eve geç satte geldi en son bi abiyle beraber arabada oturuyordu gece saat üç buçukta geldi aradım telefonu açmadı sonrada kapandı sonra gece uyumuşum ben yorgunluktan bı gelmiş bana sarılıyor geç kaldım filan hiç yüz vermedim sabah uyandik bugünde izinli hiç bişey olmamış gibi yok arabada uyuyakalmista temizlikci abi uyandirmista filan adamin o saatte orada işi ne hic inandırıcı gelmedi şimdi hala uyuyor ama ben beni aldattığını düşünüyorum sizce ona nasıl davranmalıyım bişey diyince üste çıkıp bağırıyor ayrıca telefon gizleme durumları filanda var zaten uzun zamandır...
Keşke eve giremeseydi; kalaydı dışarıda aldatma yoksa dahi bir daha ne yaşayacağını bilirdi en azından.

Anladım yasak yani ses kaydı almak o yüzden mi
Evet, ses kaydı almak hukuka aykırı elde edilmiş bir delil sayıldığı için boşanma davalarında hem kabul edilmeyebilir hem de karşı tarafın dava açma hakkı doğabilir. Yani gizli şekilde yapılan kayıtları mahkemeye sunamazsınız.

Ama Allah korusun böyle bir durumdan şüpheleniyorsanız, avukatınız aracılığıyla operatörlerden kiminle, kaç dakika konuşulduğu ve kaç kez mesajlaşıldığı bilgisi talep edilebilir. Bunlar resmi yolla elde edilen delillerdir zaten.

Fakat sizin taraf olduğunuz bir konuşmada eşiniz aldatmayı kabul ederse ve bu kaydı siz yaparsanız, mahkeme bunu delil olarak kabul edebiliyor. Bunun dışında mahkemede ses kaydıyla ilerlemek riskli olur.

Evet, ses kaydı almak hukuka aykırı elde edilmiş bir delil sayıldığı için boşanma davalarında hem kabul edilmeyebilir hem de karşı tarafın dava açma hakkı doğabilir. Yani gizli şekilde yapılan kayıtları mahkemeye sunamazsınız.

Ama Allah korusun böyle bir durumdan şüpheleniyorsanız, avukatınız aracılığıyla operatörlerden kiminle, kaç dakika konuşulduğu ve kaç kez mesajlaşıldığı bilgisi talep edilebilir. Bunlar resmi yolla elde edilen delillerdir zaten.

Fakat sizin taraf olduğunuz bir konuşmada eşiniz aldatmayı kabul ederse ve bu kaydı siz yaparsanız, mahkeme bunu delil olarak kabul edebiliyor. Bunun dışında mahkemede ses kaydıyla ilerlemek riskli olur.
Şimdi daha iyi anladım o zaman yasal yollarla halledicem

mesaj yakalama işi olmasa neyse de ne bileyim o durum kafa karıştırıcı. yani evet arabada sızabilir. erkekler kolay ve derin uyur. amma ve lakin öncesinde mesajlarının yakalanması onu mimli yapıyor. sen de kadınsal hislerinle hissediyor olmasan bu başlığı açmazdın. sence eşin seni aldatır mı?

mesaj yakalama işi olmasa neyse de ne bileyim o durum kafa karıştırıcı. yani evet arabada sızabilir. erkekler kolay ve derin uyur. amma ve lakin öncesinde mesajlarının yakalanması onu mimli yapıyor. sen de kadınsal hislerinle hissediyor olmasan bu başlığı açmazdın. sence eşin seni aldatır mı?
Yapabilir evet 🥲 gece geldi sarıldı yanıma yatti öptü kokladi ama sırf bu hissimden dolayı ona yüz vermedim.. o soğukluk girdi bı kere araya

Gidecek yerim yok demişsiniz, kanıt buldunuz ispatladınız diyelim ( boşarım dediğiniz için) iki yaşındaki bebekle ne yapacaksınız nereye gideceksiniz?

Ay kim evin önüne kadar gelip arabada uyuyormuş?
Nerde gördünüz evli barkli coluklu çocuklu bi adamın kapının önünde arabada sızdığını siz?

Ne demek bişey deyince üste çıkıp bağırıyor ya? Böyle adamların var ya suratına avucumu bastırıp böyle kafasını geriye ittire ittire evi turlatmak istiyorum. Üste cikarttirmayin o zaman. Evli adam eşi müsade etmediği sürece eve gece üç buçukta gelemez. Zaten daha önce güveninizi sarsacak bişey yapmış. Bir hareketinde daha g.tune tekmeyi yiyeceğini hatırlatın da aklı başına gelsin köpeğin.

Back
X