Kocam gelmiyor

Bahar_Argn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
13
6
6
25
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama eşim 3 vardiya çalışıyor ve hep ben ona gidiyorum cinsel anlamda o bana çok nadir der yapalım edelim diye ben ona hep derim yapalım edelim diye bana yorgunum diyor hep bacaklarım ağrıyor diyor 2 yillik evliyiz sizce böyle ben başından atıyor gibi mi

Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama eşim 3 vardiya çalışıyor ve hep ben ona gidiyorum cinsel anlamda o bana çok nadir der yapalım edelim diye ben ona hep derim yapalım edelim diye bana yorgunum diyor hep bacaklarım ağrıyor diyor 2 yillik evliyiz sizce böyle ben başından atıyor gibi mi
Vardiyalı iş zor olur.Uykusuz olur mesaiye kalir.Ayakustu çalışma falan.Yoksa muhtemelen eşiniz 20 li 30 mu yaşlarda maalesef erkenden diz ağrısı çekiyoruz.

Kan tahlili verip vitaminlerine baktırsın yorgundur evet ama vitamin eksiklikleri yorgunluğu 10 kat fazla hissetmemize neden oluyor bazen.Bir ara ben de öyleydim kafami kaldıramıyordum tahlilde b12 dipteydi b12 ignesi ve hapi kullandım gecti
Benim de b12 eksikti düşük tü.
İğne ve hap geçirdi. 😉😀

Umarım düzelir.
Bazen erkekler yorgun olabiliyor.
Benim eşimde çay ictikten sonra bazen hafif daliyor uykuya. sonra geri kalkıyor.

Erkekler kapatılsın ya valla. Sen de hiç gitme bir süre o gelince de yorgunum de bakalım ne dicek

Back
X