Kocam gitti ben de Kaynvalidemin yannda kalyorum.. Fikir verin arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
ben evlendiğimde kayınvalidemin evine girdim ayrı ev tutmadık... şimdi bi yavrumuz var ve eşim işi dolayısıyla başka bi şehire gitti ev tuttu ama beni yavrumla kayınvalidemde bıraktı... olmuyo ne kadar zor anlatamam... yavrum kucağımda başımda kayınvalidem... kocam uzakta... kocam beni hiç anlamıyo bide burda kalacaksın çocuk küçük daha diyo... bir defa oturup benimle bu durumu konuşmadı, beni hiç galeye bile almıyo... bi lafı açsam ya kavga ediyoruz yada hemen konuyu değiştiriyo, cevap bile vermiyo... ben bugüne kadar zaten kayınvalidemle oturdum, hiç evli olduğumu anlamadım, kendi eşyam kendi evim olmadı... şimdide kendi gidip beni gene bırakıyo... yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım... tabi kayınvalidemde istemiyo gitmemi bunu söylemesede hareketlerinden anlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama

ay eşinizdebı tohpmış canımya
eşin orda ayrı ev tutmuş sıız nıye göturmuyor orda ne yıyor ne içiyor ?o göturmuyosa sız gdın onun yanıan oraya gıdnce sizi evden kovcak değilya özledık geldık dersınız

eşim başka bir yerde ev tutacak bende kaynanamla oturacam olacak iş değil..
peki nasıl bir evlilik bu...çocuk küçük diyemi sizi yanına almıyo,ne alaka,..
kayınvaldenizin işini gücünü gördüğünüz için sizin gitmenizi istemiyor herhalde..
ama bu böyle olmamalı,nasıl olur bilmiyorum bir şekilde eşinin yanına gitmelisin..

olacak is degil valla
madem evde tutmus neden sizi yanina almiyor
galiba esin rahatligi seviyor sorumluluktan kaciyor
hem senden gectim cocugunudami özlemiyor

böyle saçmalıkmı olurmuşş
oturup sakin kafayla konuşun bu evliliğin bu şekilde yürümeyeceğini söyleyin......

bebegin kucuklugu bahane gibi geldi bana...
esin bekar bi erkek gibi ev tutmus keyif yapiyor bana gore...
sen neden bu kadar sessiz kaliyorsunki...
o seninle bu durumu konusmadiysa sen konussaydin..bebegine tek basinada bakabilecegini anlat..
benimde bebegim kucuk suan 42 gunluk tek bakabiliyorum..kimseyide istemem

ne tuhaf şey sizi annesinemi almış kendinemi CADIARZU

eşinizde bir garip valla çocuk küçük diye sizi götürmemesi ne demek. birde ev tutmuş. Anlaşılan kayınvaliden ve eşin ağız birliği etmişler

ıyi de anlamadığım şey neden kocan ne emir verirse o yapılıyo sizde? Sen onla eşitsin bilmem farkında mısın?

ben böyle kayınvalideleri hiç anlamıyorum oğulları ile gelinlerin arasına giriyorlar, hem oğullarının hem de gelinlerinin mutlu olmasına izin vermiyorlar ,böylede olunca bayanlar evde çocukla işle mutlu olmaya çalışıyor.Erkek de dışarıda kendine yeni uğraşlar buluyor,yanlış anlamayın başka bayan falan değil futbol okey kahve kültürü vs. araya soğukluk giriyor sonrada kaynana ah oğlum çocuklarına sahip çıkmıyor diye dert yanıyor Ben de o zaman şöyle düşünüyorum; sen bırakamadın ki biribirlerini sevsinler
candy200 eşinin yanına gitmek için elinden geleni yap senin eşinin ve çocuğunun mutluluğu için bunu yapmak zorundasın Onu çok özlediğini söyle vs. olmadıysa da ailen konuşsun eşinle

kaç kere konuştum yani konuşmaya çalıştım ama konuşamadım ya kavga ettik ya konu değişti arkadaşlar... kayınvalidem de oğlum götür onlar burda sen orda olmaz demiyo... eşim aile olarak beraber olalım demiyo.. yemeği var çamaşırı var temizliği var... çocuğumuzdan nasıl ayrı duruyo o ayrı konu zaten:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

seni kayınvalidenin yanına bağlayan bir durum yok bence ev hanımısın bildiğim kadarıyla
bence konuşun eşinizle ve kayınvalidenizle
eşinize ben sensiz yapamıyorum falan deyin biraz şirin görünün kavgasız konuşmaya çalışın
hakkınızda hayırlısı

eşiniz de kaynananız da pek tuhafmış.durumuna üzüldüm.otur konuş bence.böyle olmaz

canım gerekirse tartış kavga et ama sizin bir aile olduğunuzu beraber yaşamanız gerektiğini kafasına sok.senin yerin eşinin yanı kaynananın değilki
kaldıki çocuk küçük diye saçma bir bahane olur mu :mymeka:niye siz bakamıyormusunuz bebeğinize
eğer eşiniz ev tutmamış olsaydı durumu anlayabilirdim belki ama şu durumda sadece eşinizin özgürce yaşamak için böyle bir bahane uydurduğunu düşünüyorum
gerekirse sert çıkın ama bu durumu kabul etmeyinlmaz:böyle evlilik olmaz ki canım

katılıyorum ayrıca:

ilk defa bu kadar net söyleyeceğim..

eşinize sert çıktığınız halde sizi yanına almazsa boşanın derim..

adam keyif çatmanın temellerini hazırlamış..

sizi de annesine bırakıyor.lmaz:

canım böyle susu pus oturma lütfen yaa..olur mu öyle şey diyeceğim ama neler oluyo işte görüyoruz..benim de kayınvalidemoğlu okuluna devam edecekmiş ben onların yanında kalacakmışım öyle istiyo..ben de demiştim niye yanyana kalmıyoruz ben çalışacam nasıl olsa ayrı kalmanın manası ne? yok öyle olmaz dedi..oğlu bekar hayatı yaşayıp keyif yapacakmış..ben de onların kahrını çekecem var mı böyle bişey? ama oluyo işte..onların amacını sana söyleyeyim mi sizi soğutup ayırmak..ilginç olanı kocan da halinden memnun seni annesine hizmetçi almış sanki..kendisi de belki orda ne naneler yiyecek(
valla böyle susup pturusan biraz ağır olacak ama bi de duymuşsun ki kocan başka biriyle yaşamaya başlamış..sen şimdi ona diyeceksin ki ya beni yanına alırsın ya da ben annemin evine gidiyorum..ki mantıklı olan da bu zaten ne işin var kocan seni bırakmış gitmiş sen de annesinin bekçiliğini mi yapacaksın??böyle evlilik mi olur ya çok sinirleniyorum..ne acayip insanlar var ((

Ne garip erkekler var ya nasıl rahat ederler eşi ve çocuğu yanında olmadan.
İnsan hiç mi özlemez ailesini ne kadar vurdumduymazlık bu.
K.validenin niyeti zaten belli niye yollasın ki.
Biraz tehdit et sende gözünü korkut o zaman akıllanır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…