Kocam gitti ben de Kaynvalidemin yannda kalyorum.. Fikir verin arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocan çok ilginç..Evli olmanın esprisi nerde kaldı?
Seni orda tutacak hiçbir unsur yokken?

Senin ailenin tavrı nedir?

allah allahh...neler duyacağız daha .....eşini al karşına konuş.kavgayla değil tatlılıkla izah et bakalım ne diyecek?

Enteresan bir durumCADIARZU
Çocuğunudamı özlemez bir insan burnunda tütmezmi kokusu:sm_confused: soğuk birimi eşiniz anlamadımki insan ailesini yanında ister, hemde ev tutmuş ama evin asıl sahipleri evde değil.
Nereye kadar susacaksın düşünceni senin ne istediğini sormayan eşine sende sormadan al kuzunu git yanına kötükedihüso

ne diyecegimi bilemedim.ama biraz kendini göstermeli ve isteklerini dile getirmelisin.sen yokmusun gibi davraniliyor sanki.allah yardimcin olsun.bence biraz sert ve kararli ol

eşin ne söylediğinin ne yaptığının farkında mı ?

ne demek sen burada kal ben orada

ee ne anladınız bu evlilikten

arkadaşım böyle olur mu hiç çocuğun da babasıyla yaşayamıyor zaten madem evliliği beceremiyo evlenmeseydi beyefendi bir de çocuk yapmış

hayır kayınvalidende de akıl yok mu nasıl razı geliyor böyle bir şeye tabii hizmet eden olmayacak bunlar nasıl insanlar yahu

böyle bir saçmalık olabilir mi

valla direteceksin arkadaşım eşinin yanına gideceksin ha götürmüyor mu o zaman bu evliliği sürdürmek de manasız

ailenin bu olanlardan haberi vardır ne diyor onlar bu duruma

canım evet eşin bişeyler düşünüyo ama ne bende 20. yılımıza giriyoruz eşimle bir gün ayrı kalmadık daha ayrı ayrı oturacaksak ayrılırım daha iyi ama giderde kendi annemin yanında kalırdım yani Allah onu ıslah etsin sende sessiz sakin bi hanımsın tabiki sesi çıkmaz diye sindiriyo seni sakın kabullenme ne kadar sürer böyle gözden ırak olan gönüldende olurmuş derler böyle evlilik olmaz Çok üzgünüm çoook

ailemde istemiyo tabi ben seni anasına değil oğluna verdim diyorlar... bakalım eğer bir iki aya kadar götürmezse ailem konuşacak... sert çık, konuş diyorsunuz da arkadaşlar çok denedim sonuç hep hüsran yine suçlu ben oldum hep aynı konuyu açıyorsun, hep surat yapıyorsun diye... Allah hepimizin yardımcısı olsun... ewet kayınvalimdede istemiyo siz söyleyin istemiş olsa davranışlarından hissetmez miyim????? yada bir kere olsun oğlum çocuğunu karınıda götür onların yeri senin yanın diye benim yanımda bir defa söylemez mi insan değil mi???

Ehh kurnaz insanin hali baska tabi...

Ne Kadin viriviri cekecek nede cocuk sesi....evinide tutmus isinde gücünde kafasina göre takiliyor....ohh ne güzel istanbul bu böyle....

Anneside az kurnaz degil ama...hazir evde ona yardimci var...torunu elinin kolunun altinda...oglum al karini cocugunu yanina demiyor....

Koy tavrini arkadasim...esinle son kez konus ve hayir burda kalacaksin diyorsa...cek restini......

Herkes akillida bir senmi enayisin...? Bu ne ya?

Gerçekten eşiniz çok ilginçmiş, kendisi orada keyfine baksın sizi kayınvalidenizle bıraksın. İyiii başka derdi varmıymış. Bence dişinizi gösterin. Madem ev tutmuş sizin yeriniz eşinizin yanıdır. Olay bu kadar basittir.

EŞınız bekar hayatımı yaŞamkıstıyor canım sıız ıŞkıllendırmek ıstemem ama bence susmayın orda ev tutukmuş madem eŞınız kel kutuk bı evde olsa sız eŞınızn yanına yakıŞsırsınz
ayy sınır oldum bakın Şımdı ya nedemk.kayınvalıdenzde ayıp edıyor yanı
ayy eŞım 1 ay sehırdıısında gÖrev yaptı da ben delırdım onu gÖremdım kı eŞım otelde kalıyordu yanına gıtme ımkanım yoktu yanı.
Ya sız eŞınızn kaldıgı evı faln bılıyomusn bıgun ansıızn gıdın eŞınızn yanına
bakalım ne durumda napıyor bnce erkeklerı boŞ bırakmamk lazım.
Bebegı bahane edıyor demiŞsınz nekadrlık bebgınz?
Nekadr daha kalıck eŞınız orda.ne kadrdır sehır dısı gÖrevınde bıde meslegı ne( ayy hafıye gıbı oldum haa )
sıze surat yapıyosun dıyormus ee herhalde canım surat yapılcak bı konu yanı buu
bence susmayın bu ıŞın ardını arastırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
belkı esınız evı fılan daha tam kurmamısdır o yuzden sızıde almak ıstemıyo olabılırmı?..
haklı bı sebebı vardır belkı konusmayı deneyın ..
ama gene olmaz ıse kalkıp yasadıg yere gıdın neden bırakıyosunuz kı sozunuzu gecırın eşiniz ayrı yasıyo tek basına bı evde bu nun hıc bı acıklaması olamaz..ozaman napıcak nıkahlı esını cocugnun annesını evden kovacak halı yok kı..sızın bu sekılde gıtmemenız onunda ısıne gelıyo o evde neler donuyo cok merak edıyom..sızde ıyı dayanıyosunuz..

herkes aynı fıkırde bende ıclerınde olmak uzere...
sanırım eşinize sadece para kazanmayı ogretmışler başka bır sorumluluk vermemışler...(yanlışta olabılırım)
eşinızın sıze karşı sorumluluklarını aılesı sıze sunmuş...
aılenızın araya gırmesı ıyı olacak en azından kayınvalıdenızle konuşulması gerek..(belkıde kayınvalıdenızın sucu yoktur)
Allah yardımcınız olsun...

çek resitini arkadaşım daha ne bekliyorsun,
sorduğun sorya cvp alamıyorsun,senin dediğin dinlenmiyor,
bide kafasına göre hayat yaşıyor
kayınvalidennde cennet canına minnet saten bu durum,
tavrını koy,kendini belli et

CADIARZUçok garip böyle evlilikmi olur aslında buna evlilik denmez.yanına almıyorsa sende kendi ailenin yanında kal.

Canim oncelikle gecmis olsun, basina gelen buyuk talihsizlik diyecegim ben..... Bence arkadaslarin dedigi gibi ailen kayinvalden le konussun. herseyden once, senin evin disina cikma durumun yokmu, biletini al, kayinvaldene haber vermeden cik git kocanin yanina, bu bukadar zormu, ne yani kocan niyemi geldin diyecek, derse bile ?sen beni istemiyormusun dersin. en azindan orda nerde ev tutmus, evi nasil,ne yiyip iciyor, bekar arkadaslariylami yasiyor gorursun. Seni fazla korkutmak istemem ama , seni getirmedigine gore baska sebepler var bence. Canim allah yardimcin olsun cok zor...

bu işte bir iş var arkadaşım kocan ev tutmamış olsa anlıycam ama hazır ev tutulmuş insan karısını çocuğunu niye yanına almazki,yani siz valiz değilsinizki istediği yerde bıraksın,kavgada çıksa ya yanında olmanız lazım yada annenizin yanına gidin nedir bu kadınların eşya muamelsi görmesi canım,hem bi kadın kocası orda tek başınayken ne yaptığını merak etmezmi nasıl dayanacaksın,biraz fevri oluyor ama senin EŞı olduğunu anlamalı

arkadaşım midebi bulandırmak istemem ama, bir adam ev tuttuğu niye karısını idtemez bana sorarsan tek bir sebebi var, bence eşini izle yada izlet, bu işin altından iyi kokular gelmiyor derim ben.kafamçokkarıştı

siz annesi ile değil, eşinizle evlendiniz. dolayısıyla onun yanında olmalısınız.
çalışan bir bayan değilsiniz ki, işinizi gücünüzü bırakamayasınız...

eşinizle konuşun. neden böyle düşünüyor?
küçük bir ihtimal olsa da, düzenini kurup sizi yanına almayı düşünüyordur belki.
ayrı kalmanız çok saçma.

ayy canım büyük konuşmak istemiyorum ama
hayatta oturmam
o evi herkese zindan ederimde yine oturmam
eşim nerede olursa bende orada olurum o kadar

Böyle bir konu da değil surat asmak,dünya ayağa kaldırılır...ıyi sen surat asmışsın sadece..beyefendi ona bozuluyor..
30 küsür sene önce almanya ya giden beyler bile..belli süre sonra evini barkını ayarlayınca eşini çocuğunu yanına alırdı.Yurtdışı, adapte olmak zor olsa dahi,demek istiyorum.Demekki Eski erkekler daha sorumluluk sahibiymiş...
Niyeti ne Free evlilik mi yaşamak istiyor ne?

Bence canım.Ailenle bu konun üzerinde durun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…