• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam gitti ben de Kaynvalidemin yannda kalyorum.. Fikir verin arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neyi çarpıttım arkadaşım?
Alem ne der diye baba evine dönülnmesin diyorsun.. Alem ne der diye kaynana eziyeti çeksin o zaman bu mudur yani?

tabi ki kocası yanına alcak eşini,hem de afedersiniz eşşek gibi almak zorunda./QUOTE]

iyi bak o zaman o mudur bu mudur???
neyse büyütüp kendi meselemiz yapmaya gerek yok, arkadaşımızın derdi zaten başından aşkın. Allah yardımcısı olsun ne diyelim...

Seviyeyi kaybetmeden tartışmayı öğrendiğimiz zaman sohbette bulunalım budapeşt.. Ben yeterince iyi bakıyorum zaten..

en iyi kaynana benimki valla, öldü cünkümzemuszemus

Allah sana kolaylik versin kardesim
evliligin bile anlayamamissin...

bence öncelikle kayınvalidenle konuş..ona anlat sıkıntını hayallerini özlemlerini isteklerini..belki senin yapamadığını o yapar.ikna eder oğlunu..yada ara eşini ben bunun için evlenmedim de..benim yerim kocamın yanıdır.beni yanına almaz burda sensiz bırakırsan benim için sabredicek bişey kalmaz ve babamın evine giderim bunu böyle bil de..ama blöf değil...gerçekten gitme cesaretin varsa yap..çünkü ben ondan peki sen bilirsin güle güle gibi bir cevapta beklerim yaniii

arkadaşım burnuma hiç hoş kokular gelmiyor. konuş ve tercihini yapmasını söyle. ha konuşmuyor mu yaz eline ver mesaj çek ne yaparsan yap ama ya bende gelirim yada gidiyorum ben de. bırak o tutuşsun.sen kiminle evlisin bu arada kocanla mı yoksa anası ile mi. birde bu kadar baskın olmayın yaaa. erkeklere bu kadar yüz veriip alttan alınınca böyle mi oluyo acaba. evlisiniz ve siz onun çocuğu değil eşisiniz yani eşitsiniz eşittt. kararları ona bırakmak yerine birlikte almayı denemeini söyleyin. eşim bana mesela en ufacık bi ses yükseltmesinde bile ki bilinçli yuapmaz hooop orda duracaksın be senin çocuğun değil eşinim bağırmadan konuş derim.
kadınız anneyiz köle değil.

gerçekten çok ilginç
o orda sen onun annesinin yanında
akıl var mantık var arkadaşım ne işin var senin halen o evde
çocuk küçükmüş... eeee nolmuş? her çocuk küçüktür zaten, büyürken babanneye değil babaya ihtiyacı var babasının yanında büyüsün, eşinde pek akıllıymış hani. Çocuğu bahane ediyor seni can evinden vuruyor. Ben olsam 1 dk bile durmam ha eşim beni yanında istemiyorsa ozaman gider kendi ailemde kalırım, hata gitmişken hep kalırım eşimin yüzünüde şeytan görsün böyle bi durumda. Ne yalan söylim eşin bana çok masum gelmedi onun oralarda tek kaldığınada inanasım gelmiyor nedesene, yoksa erkekler bikere rahatlığıa alıştımı tek kalmak istemezler işini gücünü kendimi yapiyormuş yemesin beni

ben evlendiğimde kayınvalidemin evine girdim ayrı ev tutmadık... şimdi bi yavrumuz var ve eşim işi dolayısıyla başka bi şehire gitti ev tuttu ama beni yavrumla kayınvalidemde bıraktı... olmuyo ne kadar zor anlatamam... yavrum kucağımda başımda kayınvalidem... kocam uzakta... kocam beni hiç anlamıyo bide burda kalacaksın çocuk küçük daha diyo... bir defa oturup benimle bu durumu konuşmadı, beni hiç galeye bile almıyo... bi lafı açsam ya kavga ediyoruz yada hemen konuyu değiştiriyo, cevap bile vermiyo... ben bugüne kadar zaten kayınvalidemle oturdum, hiç evli olduğumu anlamadım, kendi eşyam kendi evim olmadı... şimdide kendi gidip beni gene bırakıyo... yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım... tabi kayınvalidemde istemiyo gitmemi bunu söylemesede hareketlerinden anlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama

bu nasil bir evlilik anlamadim
şimdiye kadar oturduğun yetmemiş şimdide kocasiz oturuyorsun
sende kendine bir iş bul ayri ev tut bence:delphin:

kesinlikle esinin yanina git..
bir erkek kadinsiz yapamaz bir evde...cocugu bahane etmesin...
ben olsam adres isterim..basar giderimm deliyimdir..
esini yanina almayan cok erkek var hayatlarini yasiyorlar..
sana dost tavsiyesi soylemeden esyani al bas git...
sonradan cok pisman olursun...:1no2:
once sana kotu davranir belki evden cikarmaz ama diren..
bunlar cok yasaniyor..sen simdi gitmezsen rahata alisir birdaha hic istemez..
evlilik kaynanayla yasanmaz....cocuk yapmayi bildiyse bakmayida bilcek..
yok oyleee...

Son düzenleme:
eşinin pek gönlu yok bence bölesı rahat gelıyo :(

Back
X