• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam gitti ben de Kaynvalidemin yannda kalyorum.. Fikir verin arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlarailen konuşsun demişsiniz de, ortada zaten bi kaynana var yani, bi de kız tarafı karışırsa ortalık toz duman olur. koca zaten Allahlık, bu kadıncağız gene kaynanasıyla yüzyüze bakcak. elde bebekle baba evine nasıl sığınılır? arkadaşım kaynananın da olsa orası senin evin yani, ama baba evi öyle rahat olmaz. ailen el üstünde de tutsa etraf dedikoduyla yiyip bitirir seni de anne babanı da. kocanla yoluna gircek iş de aileler birbirine girince bi daha iflah olmaz. bence tekrar düşün aileni konuşturmak konusunda. ister lafı değiştirsin,ister azarlasın,ister telefonu suratına kapasın. sen konuşmaya çekinirsen o iyice gemi azıya alır.konuşmak bi kadın için bu kadar zor olmamalı yaCADIARZU ha sen de bütün gün kaynananla aynı eve tıkılıp kalma, ailen aynı şehirde mi bilmiorum ama onlara da git 2 geceliğine fln kalmaya.
hatta ben olsam takar takıştırır,sürüp sürüştürür dolanırdım ortada, kaynanan dayanamaz yetiştirir zaten kocana, kocan da alır seni yanına. en azından senin o orda napıo die için içini yerken onunki de yer:jeyyar:
adama bak ya, kadını kapamış sağlam yere, garanti altında nasılsa.kendi sefasında, sanki kadın o çocuğu mikserde yaptı:oklava:

Son düzenleme:
ya arkadaşlarailen konuşsun demişsiniz de, ortada zaten bi kaynana var yani, bi de kız tarafı karışırsa ortalık toz duman olur. koca zaten Allahlık, bu kadıncağız gene kaynanasıyla yüzyüze bakcak. elde bebekle baba evine nasıl sığınılır? arkadaşım kaynananın da olsa orası senin evin yani, ama baba evi öyle rahat olmaz. ailen el üstünde de tutsa etraf dedikoduyla yiyip bitirir seni de anne babanı da. kocanla yoluna gircek iş de aileler birbirine girince bi daha iflah olmaz. bence tekrar düşün aileni konuşturmak konusunda. ister lafı değiştirsin,ister azarlasın,ister telefonu suratına kapasın. sen konuşmaya çekinirsen o iyice gemi azıya alır.konuşmak bi kadın için bu kadar zor olmamalı yaCADIARZU ha sen de bütün gün kaynananla aynı eve tıkılıp kalma, ailen aynı şehirde mi bilmiorum ama onlara da git 2 geceliğine fln kalmaya.
hatta ben olsam takar takıştırır,sürüp sürüştürür dolanırdım ortada, kaynanan dayanamaz yetiştirir zaten kocana, kocan da alır seni yanına. en azından senin o orda napıo die için içini yerken onunki de yer:jeyyar:
adama bak ya, kadını kapamış sağlam yere, garanti altında nasılsa.kendi sefasında, sanki kadın o çocuğu mikserde yaptı:oklava:

Buna kesinlikle katılmıyorum.. Yani elinde bebekle kaynana evinde oturulur, ama baba evinde oturulmaz mı? Olur mu canım öyle şey? Orası onun evi değil ki kaynanasının evi.. Onun evi kocasının evi.. Madem kocası kabul etmiyor birlikte yaşamayı, o zaman da baba evine döner..
Konu sahibesi arkadaşım, eşin surat asıyorsun dediği zaman sen konuyu mu kapatıyorsun? Siz bir ailesiniz ve aileler bu tür ciddi kararları birlikte alırlar.. Ne demek sen kayınvalidenle yaşayacaksın, paşam orada bekar hayatı yaşayacak... 1 dakika nikahlı eşi olarak durmam o adamın.

hayır, yanlış anlaşılmışım, demek istediğim arkadaşın ailesi karışırsa olay büyür, kaynanasının yanında da oturamaz olur. ailesinin yanına gider gitmesine ama alemin lafından sözünden rahat bulamazlar. benim okuduğum-tekrar kontrol etmedim ama yanlış hatırlamıosam-arkadaş kaynanasının yanına evlenmiş, yani orası onun evi bence. ha illa ki kaynananın bi üstünlük takıntısı olacaktır evde,ama orası da arkadaşın gelin gittiği yer yani, evi orası olmayacak da neresi olacak.
ben baba evine dönmesini bi çözüm olarak kabul etmiyorum, adam zaten meraklı başından atmaya, kadıncağız babaevine gitsin de kocasının ekmeğine yağ mı sürsün??? şu şartlarda yaşamak çok zor olabilir, ama kucağında çocuk,dul gibi baba evinde yaşamak daha zordur eminim.bekar olarak anlayamayabilirsiniz, baba evini yabancı bi kapı olarak kabullenmek çok ağır geliyor çünkü insana, ama kapıdan çıktıktan sonra maalesef öyle oluyor. ha et tırnaktan ayrılmaz,o ayrı mesele, ama dediğim gibi arkadaşımızın ailesi melaike de olsa etrafın karışması yıpratır.

Alem ne der diye düşünüp, kaynana eziyeti çekmeli öyle mi?
Ben size katılamayacağım bu konuda üzgünüm.. Evet bekarım, ama 4 senedir ailemden ayrıyım.. Senede 2-3 kez ziyaret ederim ve 1 kere bile bana kendimi misafir gibi hissettirmediler.. ınsanın baba evinden daha sıcak bir yuva olabilir mi?
Kayınvalidesinin yanında yaşaması da onun evi olduğunu göstermez bence.. Oraya gelin gitmiş olabilir.. Ama eşi başka bir ev açtıysa orası artık onun da evidir.. Eşi kabul etmiyor, ama eşinin annesinin evinde bir de bebeğiyle sığıntı gibi yaşayacak öyle mi? Alem ne derse desin, olay büyüyecek diye böyle bir hayat çekilir mi hiç? Dünyayı yıkarım da yine katlanmam böyle bir duruma.

Böyle bir konu da değil surat asmak,dünya ayağa kaldırılır...İyi sen surat asmışsın sadece..beyefendi ona bozuluyor..
30 küsür sene önce almanya ya giden beyler bile..belli süre sonra evini barkını ayarlayınca eşini çocuğunu yanına alırdı.Yurtdışı, adapte olmak zor olsa dahi,demek istiyorum.Demekki Eski erkekler daha sorumluluk sahibiymiş...
Niyeti ne Free evlilik mi yaşamak istiyor ne?

Bence canım.Ailenle bu konun üzerinde durun..

Hakkat ne kadar komik degilmi? :delphin:

Hem suclu hem güclü birde surat asamana bozulurlar, tüm sorun bu yüzdenmis gibi suclu sen olursun......zil takip güle oynaya karsila canim kocani....ne olacak adamcagizin gönlü olsun sinirlenmesin...:kızgın:

Vallaha arkadas yine iyi bu kadar sakin kalabilmis.....:teselli:

Böyle sorumusuz vurdum duymaz, sessiz buldukca daha cok ezmeye calisan erkeklerin o filmlerdeki cadaloz cirkef cata cat yapan kadinlar olur ya aynen öylelerine denk gelmelerini isterdim.:mymeka:
Sesini cikarmaya böyle ödleri patlasin....

Surat asmak neymis görürlerdi o zaman.:kahve:

eşine çok sinir oldum okuyunca.bu geri kafaflılık sorumsuzluk cahillik değil bence eşin çok uyanık ben olsam o diğer evi bir kontrol ederdim

adam ayrı ev tutmuş karısını çocuğunu götürmüyo olcak iş mi
açık açık konuş bende kendime ait bi ev bi düzen istiyorum de
hem insan eşinden çocuğundan nasıl ayrı durur ki
belki kayınvaliden tembihlemiştir sizi götürmemesi için yanlız kalmamak için
çocuğun küçüklüğü bahane zaten ev hanımısın ordada çocuğa sen bakacaksın

madem gittin desen eşine sende annenlerde kalsan bir süre CADIARZU
tatil mahiyetinde sıksık annenlere gitsen CADIARZU
orda daha rahat ettiğini ima etsen CADIARZU

Alem ne der diye düşünüp, kaynana eziyeti çekmeli öyle mi?
Ben size katılamayacağım bu konuda üzgünüm.. Evet bekarım, ama 4 senedir ailemden ayrıyım.. Senede 2-3 kez ziyaret ederim ve 1 kere bile bana kendimi misafir gibi hissettirmediler.. İnsanın baba evinden daha sıcak bir yuva olabilir mi?
Kayınvalidesinin yanında yaşaması da onun evi olduğunu göstermez bence.. Oraya gelin gitmiş olabilir.. Ama eşi başka bir ev açtıysa orası artık onun da evidir.. Eşi kabul etmiyor, ama eşinin annesinin evinde bir de bebeğiyle sığıntı gibi yaşayacak öyle mi? Alem ne derse desin, olay büyüyecek diye böyle bir hayat çekilir mi hiç? Dünyayı yıkarım da yine katlanmam böyle bir duruma.

İmza Seloş

Alemin ne dediği insanın kendi mutluluğundan huzurundan önemli değildir. İnsanın eşinden ayrılıp ayrılmaması da sadece eşiyle kendisini ilgilendirir komşuları veya akrabaları değil.Üç günlük hayatta acaba komşular ne yorum yapar diye hareket edersek vay halimize.Konu sahibi arkadaşa da şöyle diyeyim. Eğer eşine beni yanına almazsan ben çocuğumu alıp ailemin yanına gidiyorum sana bekar evinde mutluluklar dilerim deyip resti çekmezsen seni yanına çağırma ihtimalini milyonda bir olarak görüyorum.Kendine güvenin olsun biraz. Ezdirme kendini.

Son düzenleme:
Ailesi girsin devreye denildiğinde, boşanma anlamında değil..
Arkadaşımızın annesi babası ,damat hazretlerine şöyle bir hafiften gürlemeli.. al,eşini çocuğunu yanına demeli..
Karşılığında alınan cevap tatmin edici ise ki mantıklı bir sebep nasıl bulacak?..
En son duruma kesin çözüm getirilir...

hepinize tş ederim arkadaşlar... inşallah hayırlısı olur ve herkes gibi bizde eşim ve çocuğumuzla beraber oluruz artık.... senağlama

arora arkadaşım, measjımı nie böyle çarpıttın, anlayamadım??? sanki, "kızım,kocandır,döver de sever de ,terkeder de,senin yerin kaynananın yanıdır, çekeceksin çileni,sesini çıkarma otur aşağı"demişim gibi hissettim mesajlarınızı okuyunca.halbuki,bak editleyerek koyulaştırdım measjımın o kısmını, telefonu yüzüne kapatsa bile ısrarla konuş diye.
ayrıca evden öğrenci vs. olarak ayrı yaşamak için çıkmakla kırmızı kuşağı beline bağlayıp çıkmak arasında dağlar kadar fark var.bir de 3 ayda bir tatillede babaevine gitmekle kucağında çocukla dul olarak gitmek arasında da dağlar kadar fark var.
tabi ki kocası yanına alcak eşini,hem de afedersiniz eşşek gibi almak zorunda. ama bunu ailesinin araya girmesiyle yapabilecek mi bakalım,bebeğinin hatrını saymayan adam kaynanasının-kayınpederinin hatrını mı sayacak,ya da korkacak mı??? ayrıca arkadaşımızın kendini,gerek cazgırlıkla,gerek teditle savunabilmesi lazım. ömür boyu her meselede mızmız çocuk gibi anne babasını ararsa vay o evliliğin haline. dediğim gibi candy 200'ün bi an önce ipleri eline alması lazım. şimdi "ben olsam boşarım bi dakka durmam" diye gaz veren çok olur ama bekara karı boşamak kolay sözü bu durumlar için söylenmiş olsa gerek. arkadaşımızın kucağında çocuğuyla dul kalıp baba evine döndüğünü, hatta çocuğu ve kendinin geçimini kendisi sağlaması gerektiğini bi düşünün bakalım. boşanmak ancak bi tehdit olarak kullanılır bu durumda, ama benim gördüğüm arkadaşımız bu tehditte bulunmaya bile çekiniyor.

ya benim anlamadığım neden kendi gitti sizi annesiyle bıraktı ayrı evde tutmuş madem
bence çok saçma senin onun anasıylamı evlendin onlamı küçük ev olsun tek oda olsun eşinle beraber ol bence
herkesin çocuğu var vede küçük ama eşiyle beraber yani ne bu sen kaynanannın yanına gelin gitmiş olmasaydın sen bebeğini büyütemiycekmiydin bence birazcıkta rahatta kaçıyor eşiniz şu erkeler varya ne diyeyim artık ya (istisnalar hariç kızlar heee)

ben evlendiğimde kayınvalidemin evine girdim ayrı ev tutmadık... şimdi bi yavrumuz var ve eşim işi dolayısıyla başka bi şehire gitti ev tuttu ama beni yavrumla kayınvalidemde bıraktı... olmuyo ne kadar zor anlatamam... yavrum kucağımda başımda kayınvalidem... kocam uzakta... kocam beni hiç anlamıyo bide burda kalacaksın çocuk küçük daha diyo... bir defa oturup benimle bu durumu konuşmadı, beni hiç galeye bile almıyo... bi lafı açsam ya kavga ediyoruz yada hemen konuyu değiştiriyo, cevap bile vermiyo... ben bugüne kadar zaten kayınvalidemle oturdum, hiç evli olduğumu anlamadım, kendi eşyam kendi evim olmadı... şimdide kendi gidip beni gene bırakıyo... yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım... tabi kayınvalidemde istemiyo gitmemi bunu söylemesede hareketlerinden anlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama

Hönkkkkk:1shok:kafamçokkarıştı

ülen madem ev açacak durumu varmış şimdiye kadar niye açmamış ve madem şimdi ev açtı hala ne diye eşini ve çocuğunu yanına almıyor valla bişi anladıysam arap olayım heee

1- burnuma kötü ve pis kokular geliyor gibi
2- beyefendinin anası pek kıymetli hizmeti edilsin istiyor
3- sorumluluk ve çocuk sesi karı dırdırı istemiyor

ayyyy ne bilim yaaa neyse sen ne yap biliyormusun konu sahibi arkadaşım

"ya benide yanına alırsın ya ben annemin babamın yanına dönerim senin anana hizmetçilik yapmaya evlenmedim seninle hizmetçilik yapacaksamda gider kendi anamın hizmetçisi olurum" diyeceksin ve dediğinide yapacaksın. Taviz yokkkk taviz yokkk ay ben bugün bu mübarek cuma günü koca milletine pek bi gıcık oldum of offffffff.

doğru babanın evıne bence. o ne demek yaaa kendı gıtsın, senıde anasını sana bekcımı bıraktı???? böyle erkeklerı akşama kadar dövmeli.. hıc yumşak durma bence. mecbur senı götürmeye kadının yerı kocasının yanı

ben evlendiğimde kayınvalidemin evine girdim ayrı ev tutmadık... şimdi bi yavrumuz var ve eşim işi dolayısıyla başka bi şehire gitti ev tuttu ama beni yavrumla kayınvalidemde bıraktı... olmuyo ne kadar zor anlatamam... yavrum kucağımda başımda kayınvalidem... kocam uzakta... kocam beni hiç anlamıyo bide burda kalacaksın çocuk küçük daha diyo... bir defa oturup benimle bu durumu konuşmadı, beni hiç galeye bile almıyo... bi lafı açsam ya kavga ediyoruz yada hemen konuyu değiştiriyo, cevap bile vermiyo... ben bugüne kadar zaten kayınvalidemle oturdum, hiç evli olduğumu anlamadım, kendi eşyam kendi evim olmadı... şimdide kendi gidip beni gene bırakıyo... yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım... tabi kayınvalidemde istemiyo gitmemi bunu söylemesede hareketlerinden anlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
,
tatlım durumun zor Allah kolaylık versın.. :teselli: canım bulundugun yerde kendı aılen yok mu neden esının olmadıgı yerde kalıyorsun kı sen.. :delphin: aılenle aynı yerde olmasanız bıle onların yanında kalman daha bı dogru geldı bana.. CADIARZU Rabbım yardımcın olsun
.. :Saruboceq:

arora arkadaşım, measjımı nie böyle çarpıttın, anlayamadım??? sanki, "kızım,kocandır,döver de sever de ,terkeder de,senin yerin kaynananın yanıdır, çekeceksin çileni,sesini çıkarma otur aşağı"demişim gibi hissettim mesajlarınızı okuyunca.halbuki,bak editleyerek koyulaştırdım measjımın o kısmını, telefonu yüzüne kapatsa bile ısrarla konuş diye.
ayrıca evden öğrenci vs. olarak ayrı yaşamak için çıkmakla kırmızı kuşağı beline bağlayıp çıkmak arasında dağlar kadar fark var.bir de 3 ayda bir tatillede babaevine gitmekle kucağında çocukla dul olarak gitmek arasında da dağlar kadar fark var.
tabi ki kocası yanına alcak eşini,hem de afedersiniz eşşek gibi almak zorunda. ama bunu ailesinin araya girmesiyle yapabilecek mi bakalım,bebeğinin hatrını saymayan adam kaynanasının-kayınpederinin hatrını mı sayacak,ya da korkacak mı??? ayrıca arkadaşımızın kendini,gerek cazgırlıkla,gerek teditle savunabilmesi lazım. ömür boyu her meselede mızmız çocuk gibi anne babasını ararsa vay o evliliğin haline. dediğim gibi candy 200'ün bi an önce ipleri eline alması lazım. şimdi "ben olsam boşarım bi dakka durmam" diye gaz veren çok olur ama bekara karı boşamak kolay sözü bu durumlar için söylenmiş olsa gerek. arkadaşımızın kucağında çocuğuyla dul kalıp baba evine döndüğünü, hatta çocuğu ve kendinin geçimini kendisi sağlaması gerektiğini bi düşünün bakalım. boşanmak ancak bi tehdit olarak kullanılır bu durumda, ama benim gördüğüm arkadaşımız bu tehditte bulunmaya bile çekiniyor.

Neyi çarpıttım arkadaşım?
Alem ne der diye baba evine dönülnmesin diyorsun.. Alem ne der diye kaynana eziyeti çeksin o zaman bu mudur yani?

Back
X