- Konu Sahibi EU2
ya arkadaşlarailen konuşsun demişsiniz de, ortada zaten bi kaynana var yani, bi de kız tarafı karışırsa ortalık toz duman olur. koca zaten Allahlık, bu kadıncağız gene kaynanasıyla yüzyüze bakcak. elde bebekle baba evine nasıl sığınılır? arkadaşım kaynananın da olsa orası senin evin yani, ama baba evi öyle rahat olmaz. ailen el üstünde de tutsa etraf dedikoduyla yiyip bitirir seni de anne babanı da. kocanla yoluna gircek iş de aileler birbirine girince bi daha iflah olmaz. bence tekrar düşün aileni konuşturmak konusunda. ister lafı değiştirsin,ister azarlasın,ister telefonu suratına kapasın. sen konuşmaya çekinirsen o iyice gemi azıya alır.konuşmak bi kadın için bu kadar zor olmamalı yaCADIARZU ha sen de bütün gün kaynananla aynı eve tıkılıp kalma, ailen aynı şehirde mi bilmiorum ama onlara da git 2 geceliğine fln kalmaya.
hatta ben olsam takar takıştırır,sürüp sürüştürür dolanırdım ortada, kaynanan dayanamaz yetiştirir zaten kocana, kocan da alır seni yanına. en azından senin o orda napıo die için içini yerken onunki de yer:jeyyar:
adama bak ya, kadını kapamış sağlam yere, garanti altında nasılsa.kendi sefasında, sanki kadın o çocuğu mikserde yaptı
klava:
hatta ben olsam takar takıştırır,sürüp sürüştürür dolanırdım ortada, kaynanan dayanamaz yetiştirir zaten kocana, kocan da alır seni yanına. en azından senin o orda napıo die için içini yerken onunki de yer:jeyyar:
adama bak ya, kadını kapamış sağlam yere, garanti altında nasılsa.kendi sefasında, sanki kadın o çocuğu mikserde yaptı

Son düzenleme: