Of hiç vermiyor verse de başımda bekliyorGeldiğinde eşini sakin karşıla ve ilk fırsatta eşinin telefonunu ele geçir .
O kadar temkinlidir ki hemen siliyor geçmişini konuşmalarını vs herşeyiilk başta okurken abartılmış bir konu diyecektim. ama konuyu tam okuyunca hak verdim size. insan eşini tanır. sıradışı bir şey olduğu belli. gelince whatsapp geçmişine falan bakın. burdaki hanımlar biliyor nasıl bakılacağını. hatta telefon dökümüne de bakabilirsiniz. yani ben toplantı da olsam eşim dese ki oğlum çok istiyor senle görüntülü konuşmak. illa ki konuşurum
bu da şüphe uyandırıcı.Of hiç vermiyor verse de başımda bekliyor
şüpheli hareket 3 oldu.O kadar temkinlidir ki hemen siliyor geçmişini konuşmalarını vs herşeyi
Of ya olabilir mi gerçekten? Otele görevli olarak gitmişti.Tanıdık vs çok orda yapabilir mi dersiniz?Saci basi daginikmis cok kibar konusuyormus ve goruntuluyu cok sonra acmisuzgunum ama
Bu arada yazmayı unuttum görüntülü aramadan hemen sonra canım seni çok özledimmm yazmış banaSıkıntılı bir durum, belki de içki içmiştir dediğiniz gibi size ve çocuklara belli etmek söylemek istememiştir.
Geldiğinde anlarsınız tavırlarından halen devam eden tuhaflığı var mı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?