Böyle bir şey olmuşsa tabiki boşanırımSon bir şey daha ,boşanmak gibi ihtimalinin yoksa konuyu ok dile düşürmemek lazım. Affeden kadın imajı iyi olmuyor. Ama aldadtiysa kesin bosanirim derseniz de fevri olmamakta yarar var. Delil toplamak lazim
görümcemin kızı da öyle. 14 yaşında :)Kendimden biliyorum bende oyle yapardim babam fotograflari gormesin mesajlari gormesin falan diye. O yuzden ben suphelendim cok uzgunum
Bu konuda da öyle şanssızım ki internet çok yavaştı valla aynen Levent Kırca nın replikleri gibi konuşuyordu.Ama sesli aramada gayet normaldiİçki görsel olarak çarpıyor da, sesine yansımıyor mu sanıyorsunuz? Saçını başını dağıtacak kadar içmiş olsa, dili de dönmezdi sesli aramada çakardınız içtiğini, meselenin içki olmadığı kesin. Diğer kısımları bilemem, siz eşinizi daha iyi tanıyorsunuz neyi yapıp, neyi yapmayacağı konusuna daha hakimsinizdir.
Bu arada yazmayı unuttum görüntülü aramadan hemen sonra canım seni çok özledimmm yazmış bana
Bende lisedeyken oyleydim yazdim, demekki o yaslarda oyle oluyor herkesgörümcemin kızı da öyle. 14 yaşında :)
Hiç o tarz biri değilim inanın midem almazeğer sonunda boşanmayacaksanız kurcalamayın, unutun gitsin,
eğer gerçekten ihanet ettiyse ve açığa çıktığında aslında beni seviyor, şeytana uymuş, bir gecelik kaçamak, ama çocuklarım var gibi bahanelerle affedecekseniz adamı iyice arsızlaştırmaktan başka bir şey yapmamış olursunuz.
O kadar temkinlidir ki hemen siliyor geçmişini konuşmalarını vs herşeyi
ben de kocasını kastettim canım :)Bende lisedeyken oyleydim yazdim, demekki o yaslarda oyle oluyor herkes
Ve aldatan erkekler.
Onu diyorum ben de işte :) İçmiş olsa hareketlerinden önce, sesinden anlardınız. Kamerayı açınca odayı göster mi dediniz? Sesli konuşup, görüntülü konuşmaması için ne gibi sebebi olabilir ki? En kötü senaryoyu düşünelim yatağında kadın var, görüntülü konuşmuyor ama sesli de problem yok, kadının ses çıkarmayacağından nasıl emin? Telefonda konuşurken 2 dk sus diyen, şüphelenmemen için görüntülüyü de açıp 2 dk kıpırdama diyebilirdi, işim var vs deyip hızlıca kapatabilirdi. Ne bileyim ya çok tutarlı değil, kesin altında birşey var denilecek birşey de yok sanki.Bu konuda da öyle şanssızım ki internet çok yavaştı valla aynen Levent Kırca nın replikleri gibi konuşuyordu.Ama sesli aramada gayet normaldi
Adamı kendinden sagutacak bır sey yapma da ortalıkta kadınlara fırsat verme ama kendını ve gururunu da incitme allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?