Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Of ya olabilir mi gerçekten? Otele görevli olarak gitmişti.Tanıdık vs çok orda yapabilir mi dersiniz?
Telefonunu falan da gizledigine gore sakladigi bir seyler vardir ben oyle dusunurum sahsen. Ki saci basi valiz toplarken nasil dagilmis ve konusmasini neden degistirmis goruntuluyu neden israrla acmamis da yarim saat sonunda artik acmis. Yani baska bir sebep olabilir mi ki

İçmesine kızar mısınız genelde? Burada içki ne arar demesi çok mantıksız çünkü. Belki kızarsınız diye içtiğini gizlemiştir.. Ama şüpheli gerçekten

Telefonu her zaman ortalıkta ama benim kurcalamadığımı biliyor.Bir iki kez şakayla bakayım dedim çok ciddiye aldı ne yapmaya çalışıyorsun rahat ettin mi falan dedi

Bu arada yazmayı unuttum görüntülü aramadan hemen sonra canım seni çok özledimmm yazmış bana
Valla yorumumdan sonra diğer kızların yazdıklarını gördüm çok masumane düşünmüşüm ... yazışma geçmişini silmesi hiç hoş değil ama onu belirteyim. Benim eşimin 1 yıl önceki yazışmaları bile durur ben derim artık sil diye. neden siliyor sordunuz mu?

Yok hepsini silmiyor arızalı olanları siliyor bence

İçmesine kızar mısınız genelde? Burada içki ne arar demesi çok mantıksız çünkü. Belki kızarsınız diye içtiğini gizlemiştir.. Ama şüpheli gerçekten
İçten içe kızarım ama hiç belli etmedim hatta kendine meze hazırlarım daha iyi zıkkımlanabilsin diye bazen de erketeye yatarım oğlum görmesin diye

İçki görsel olarak çarpıyor da, sesine yansımıyor mu sanıyorsunuz? Saçını başını dağıtacak kadar içmiş olsa, dili de dönmezdi sesli aramada çakardınız içtiğini, meselenin içki olmadığı kesin. Diğer kısımları bilemem, siz eşinizi daha iyi tanıyorsunuz neyi yapıp, neyi yapmayacağı konusuna daha hakimsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…