Telefonunu falan da gizledigine gore sakladigi bir seyler vardir ben oyle dusunurum sahsen. Ki saci basi valiz toplarken nasil dagilmis ve konusmasini neden degistirmis goruntuluyu neden israrla acmamis da yarim saat sonunda artik acmis. Yani baska bir sebep olabilir mi kiOf ya olabilir mi gerçekten? Otele görevli olarak gitmişti.Tanıdık vs çok orda yapabilir mi dersiniz?
İnşallah öyledirbence içmişti, öyle yüzü gözü kıpkırmızı çıkmak istemedi
İnşallah öyledir
öyle olsa bile açardı valiz hazırlıyorum demezdi.bence içmişti, öyle yüzü gözü kıpkırmızı çıkmak istemedi
Telefonu her zaman ortalıkta ama benim kurcalamadığımı biliyor.Bir iki kez şakayla bakayım dedim çok ciddiye aldı ne yapmaya çalışıyorsun rahat ettin mi falan dediTelefonunu falan da gizledigine gore sakladigi bir seyler vardir ben oyle dusunurum sahsen. Ki saci basi valiz toplarken nasil dagilmis ve konusmasini neden degistirmis goruntuluyu neden israrla acmamis da yarim saat sonunda artik acmis. Yani baska bir sebep olabilir mi ki
Ben lisede sevgilim varken babam telefonumu eline aldiginda basinda beklerdim cocuktan mesaj falan gelirse hemen elinden cekip kacarim diyeOf hiç vermiyor verse de başımda bekliyor
Evet canım odadaydı valizi de markaja almıştı ispat edercesineGörüntülü konuşmada odadaydi değil mi
öyle olsa bile açardı valiz hazırlıyorum demezdi.
içen adam niye valiz hazırlıyorum desin.
Valla yorumumdan sonra diğer kızların yazdıklarını gördüm çok masumane düşünmüşüm ... yazışma geçmişini silmesi hiç hoş değil ama onu belirteyim. Benim eşimin 1 yıl önceki yazışmaları bile durur ben derim artık sil diye. neden siliyor sordunuz mu?Bu arada yazmayı unuttum görüntülü aramadan hemen sonra canım seni çok özledimmm yazmış bana
Ah aynen sanki ben de yanlış yere girsem elimden alacak gibi tetikte oluyorBen lisede sevgilim varken babam telefonumu eline aldiginda basinda beklerdim cocuktan mesaj falan gelirse hemen elinden cekip kacarim diye
Yok hepsini silmiyor arızalı olanları siliyor benceValla yorumumdan sonra diğer kızların yazdıklarını gördüm çok masumane düşünmüşüm ... yazışma geçmişini silmesi hiç hoş değil ama onu belirteyim. Benim eşimin 1 yıl önceki yazışmaları bile durur ben derim artık sil diye. neden siliyor sordunuz mu?
işte geçmişi silmesi, telefonu vermemesi de eklenince pek olumlu gelmedi.yani işte geçiştirmiş gibi geldi bana ne bileyim
Kendimden biliyorum bende oyle yapardim babam fotograflari gormesin mesajlari gormesin falan diye. O yuzden ben suphelendim cok uzgunumAh aynen sanki ben de yanlış yere girsem elimden alacak gibi tetikte oluyor
İçten içe kızarım ama hiç belli etmedim hatta kendine meze hazırlarım daha iyi zıkkımlanabilsin diye bazen de erketeye yatarım oğlum görmesin diyeİçmesine kızar mısınız genelde? Burada içki ne arar demesi çok mantıksız çünkü. Belki kızarsınız diye içtiğini gizlemiştir.. Ama şüpheli gerçekten
Yok hepsini silmiyor arızalı olanları siliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?