Demek ki bilinçaltımda öyle bir şeyler olabilir. Sağ ol kuzumGayet normal değil mi?Biraz kendinize alan açmak istiyorsunuzdur.Öyle bir ihtiyacınız var demek ki.Bence herkese oluyor bundan
Sosyal biriyimdir aslında iki üç gündür böyleydi dün daha fenaydı bugün randıman düştüKocanızdan sıkıldığınız için oluyor. Biraz sosyalleşin.
Hahaha ay geçsin ya seviyorum ben kocamıKadınlığın şanindandir, arada bi dürtmek iyidir boşver, geçer yakında
Hamile, lohusa falan misin yoksa sürekli evde misin? Hamilelik ve lohusalıkta batmayi geçti artık nefes alması bile sinirimi oynatiyordu
Seviyorsan seven biri nasıl davranır ona göre davran bence. O senin gelgitlerini bilemez adam şuan pasif, kavga çıkartmıyor diye kendinde hata görmüyorsun ama herkesin bi sınırı var iki gün sonra sabrı taşar sevgisi biterse bu sefer suçu kendinde arayanda, suçluda sen olursun.Garibim de bi şey mi yaptım diyor, yok yapmadın diyorum inanmıyor suçu kendinde arıyorHa çok da seviyorum da bu arada!
Gebeyim ondan mı kiYarın bi gebelik testi yap bacım :)
Regl günü mü yaklaşıyor acaba? Ya da önceden birikmişlik, eşinizle aranızda geçen bir sorun var ama anlatamadınız mı?Kızlar direkt yukarıda yazdığımdan oldu ya. Durup dururken adam gözüme batıyor bağırıp, çağırmıyorum, kızmıyorum da. Sadece konuşmak istemiyorum, olduğu odada değil de diğer odada oturmak istiyorum nedenini de bilmiyorum. İki üç gündür böyle. Garibim de bi şey mi yaptım diyor, yok yapmadın diyorum inanmıyor suçu kendinde arıyorHa çok da seviyorum da bu arada! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorsunuz haklısınız. Başına gelen oldu mu böyle bir şey. Öyle bi içimi döktüm
Gebelikte hormonlar çok gelgitli malum. Bence ondandır.Gebeyim ondan mı kiama ilk hamileliğimde böyle olmamıştı demek ki hepsi farklı
Yok kuzu yazımda da yazdım sıkıntı bende diye zaten. Anlamadım üç gündür böyle. Başına gelen var mı diye sorim kızlara dedimSeviyorsan seven biri nasıl davranır ona göre davran bence. O senin gelgitlerini bilemez adam şuan pasif, kavga çıkartmıyor diye kendinde hata görmüyorsun ama herkesin bi sınırı var iki gün sonra sabrı taşar sevgisi biterse bu sefer suçu kendinde arayanda, suçluda sen olursun.
Gebeyim cnm kızlar da ondan gözüne batıyo adam demişler. İlk gebelikte batmadı da ondan şüphelenmedimRegl günü mü yaklaşıyor acaba? Ya da önceden birikmişlik, eşinizle aranızda geçen bir sorun var ama anlatamadınız mı?
Sizinki de uslu muBenimkide öyle avdetaaa gözümün tikeni tikeni yani
Cevabım sert olduysa özür dilerim hamileymişsinYok kuzu yazımda da yazdım sıkıntı bende diye zaten. Anlamadım üç gündür böyle. Başına gelen var mı diye sorim kızlara dedim
Rica ederim estağfirullah, belki bugün kötü bi gün geçirdiniz ya da hassas noktanız diye düşündümCevabım sert olduysa özür dilerim hamileymişsinsağlıkla gelsin Allah analı babalı büyütsün.
Çocukken en yakın arkadaşım tarafından yıllarca bu tavra çok maruz kaldığım için tepkim fazla oldu sorrysürekli acaba bugün naptım demek çok yıpratıcıydı sadece...
Yakın zamanda doğum kontrol hapı başladınız mı ya da bıraktınız mıKızlar direkt yukarıda yazdığımdan oldu ya. Durup dururken adam gözüme batıyor bağırıp, çağırmıyorum, kızmıyorum da. Sadece konuşmak istemiyorum, olduğu odada değil de diğer odada oturmak istiyorum nedenini de bilmiyorum. İki üç gündür böyle. Garibim de bi şey mi yaptım diyor, yok yapmadın diyorum inanmıyor suçu kendinde arıyorHa çok da seviyorum da bu arada! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorsunuz haklısınız. Başına gelen oldu mu böyle bir şey. Öyle bi içimi döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?