Kocam haber salmis, bosamayacakmis

Vefali kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
93
64
3
46
Kizlar iyiki varsiniz. Sizsiz adim atmiyorum. Keske evlenmeden oncede size sorsaydim. Neyse konumuza geceyim. Simdi bu benim sorumsuz,ayyaş,keyifci,bencil kocam aylarca cocugunu aramamis sormamis zat, guya beni seviyomusda,asla bosamazmis. Simdi kizlar beni paragozlulukle falan elestirmeyin.Diyecegim şu:Bu herife 4 sene ben baktim. Her ay ev kredisi oduyorum. Bana bir corap almamis. 0 taki ile asigim diye evlendim. Diyorumki madem bu bosamiyo bende ona sart kosayim. Bana 10 tane 30 gr.bilezik. Dayali doseli ev (mevcut esyam bekarliktan kalma) benden birdaha Kredi kartimi istemeyecek. Eve ekmekten baska birsey almam. Eve duzenli gelip duzenli gideceksin. Arkadas vs.yok. gezmeyse beraber. Yok eger kabul etmem git isine derse bende giderim. Hee ne dersiniz. Bedava gelin oldum degerim olmadi. Belki boyle olur. Ha bide mal ayriligi sozlesmesi yapacam. Odemesini yaptigim evi cocuguma garantilemek icin. Gece gece aklima geldi.Bayramdan sonra gelip ailemle konusacaklarmis. Ben bunlari soylesem ayip olurmu.

"Simdi bu benimsorumsuz, ayyaş, keyifci, bencil kocam aylarca cocugunu aramamis sormamis zat, guya beni seviyomusda,asla bosamazmis."

Sizin altından, eşyadan daha önemli sorunlarınız var bence. Siz yanlis detaylara takilmissiniz. Kolunuza 300 gr bilezik takinca bu adam iyi bir es olmayacak. Net!

Canim orasi oyle. Ben bedavaya gittim diye kendimi degersiz gordum. Bir bedel odemedi bana hersey kolay oldu. Hep bizim taraf yapti. Simdi madem pisman. Bilsinki ben eski ben degilim. Muslugu kapattim. Artik o yapsin. Belki o zaman kiymetli olurum.

Kabul etmez. Sanirim devam etmeyi dusunuyorsunuz. Duzelecegini mi dusunuyorsunuz? Daha fazla sizi somurmesine izin vermeden bosanmak daha mantikli degil mi?

Ya onlar gelipde beni kolayindan alip gitmesinler. Bende herseyin degistigini bundan sonra ben degil ogullari bakip edecek sartimi bilsinler. Bana cocuk var bilmem ne dediklerinde bakalim bu sartlardan sonra cocugu dusuneceklermi yoksa oldu bize musade mi diyecekler?

Peki esinizin istediklerinizi zorlanmadan yapabilecek bir maddi imkani var mi ?
Eger yoksa hadi diyelim okey dedi kredi cekip yapti o evin icinde borctan harctan huzursuz olacak yine sizsiniz

Boylede h
Peki esinizin istediklerinizi zorlanmadan yapabilecek bir maddi imkani var mi ?
Eger yoksa hadi diyelim okey dedi kredi cekip yapti o evin icinde borctan harctan huzursuz olacak yine sizsiniz
Boylede huzurum yok. Hem isde hem evde hizmetciyim. Calis didin yap et,degerin olmasin. Bari boyle biraz kiymetim olur. Bakalim ev gecindirmek nasilmis. Bedava hatunu delirttim diye bin pisman olsun.

Bilezikler dışındakini yapın.

Ne ayibi?
Bedavaya giden gelinin gozleri acildi hele sukur derim.
Merak ettim ne cevap vericegini adamin.

Size bir corap almayan adam sizce simdi 300 gr bilezik alir mi?
Imam nikahi mi bu illa onun bosamasi mi gerekir? Siz acin davayi. Ayyas oldugunu ispatlayin saglam bir avukat tutun alin ne varsa kurtulun.

Adam bosanmak istemiyo diye her hatasını anlayıp bi meleğe dönüştüğünü ve her koşulunu kabul mu edeceğini saniyorsun? Bosanmaya niyetin yok ve adamin da niyeti olmadigini duyunca baya cosmussun ama keske bi aileyi, yuvayi inşa etme, mutlu ve huzurlu olma derdinde olsaydin.. Senin derdin resmen savasa devam etmek.. Adamin hatasini anlayip anlamadigini, huzur verip vermeyeceğini dusunup tarttin mi hic cidden? "Ama bana neler yapti, ona mustehak" diyosan da birlesme arkadas yeniden, ayni eve girip adami pisman edecegini mi dusunuyorsun?
Velev ki adam kabul etti bu sacmaliklari, bunlar seni mutlu edecek mi gercekten? 300g altinla, ev dayayip döşemeyle kendini degerli mi hissedeceksin.. Cok ilginc gercekten..

Sen sadece sevdin ve fedakarlik yaptin olmadi. Eger alkol varsa birak bes para istemeden bosan kurtul. Cocuguna yazik her gece sarhos bir baba ve mutsuz bir anne gormek pek hos degil. Eger talepte bulunursan iyice yuz goz olur. Cesaret alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…